Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
93

A sötét lovag (2008)

The Dark Knight
Filmadatlap
 
31
Szereplők
195
Vélemények
22
Képek
2
Videók
A sötét lovag
 
Deku   2017. 07. 08.

Számomra sikerült összehozni egy igazán hihető és szórakoztató Batman filmet, egy igazán hozzávaló színésszel. Heath Ledger pedig elképesztő volt. Nekem ez az egyik kedvenc részem. Ajánlom.

 
Snowball   2016. 12. 12.

Na neee, volt már ennél sokkal jobb is. Ez harmatgyenge lett. Annyira kevés még próbálkozásnak is, hogy fél óra után simán bealudtam rajta, majd amikor újra neki veselkedtem ismét elfogott az unalom. Ez bizony kuka.


 
GedyPapa   2017. 03. 09.

Először sajnálom azt, hogy nincs az 5 csillagnál magasabb pontozási lehetőség. Heath Ledger (Isten nyugtassa) elviszi a rivaldafényt Bale-től, de azért ő is kapaszkodik. Nolannek és Ledgernek sikerült megalkotniuk a legjobb Jokert valaha. Minden rezdülése, párbeszéde, monológja filmtörténeti jelentőségű a "szuperhős filmek" univerzumában. Kötelező feliratosan megtekinteni, hisz úgy adja át igazán a film azt, amire a zseniális jelző is kevés.

 
HETEDIK   2018. 07. 17.

Ez a film Ledger miatt a legjobb képregényfilm a mai napig. Amit alakít benne, grimaszai, beszéde, mimikája utánozhatatlan, bezony még a mindig zseniális Nicholson Jokerét is messze túlszárnyalta. A film legnagyobb jelenete mikor Batman-el beszélget az őrsön és odavágja neki: - Ez az úgynevezett civilizált faj a bajban felzabálja egymást. Nagyon nagy kár ezért a zseniális színészért.

 
mdlg4th   2016. 02. 04.

Sztoriilag nem egy elsöprő teljesítmény épp, hogy csak eléri azt a szintet, amikor még nem húzom a számat ásításra miatta. Sajnos vagy szerencsére nem is tudom hirtelen eldönteni, nem égett bele az elmémbe ez a dolog.

Christian Bale
Heath Ledger
Heath Ledger
Heath Ledger
Heath Ledger
Heath Ledger
Christian Bale
Maggie Gyllenhaal
Aaron Eckhart
 
A Sötét Lovag nem úgy vonult be a mozi történelembe, mint egy huszadik blockbuster, vagy képregényfilm, hanem, mint egy popkulturális mestermű. több»
 

56 ember hal meg benne.

(Norbi)
 

Ledgert minden nap órákig sminkelték a forgatás előtt.

(HETEDIK )
 

Ledger egy hónapig vizsgálta az elmegyógyintézetben élők viselkedését, hogy szerepe minél hitelesebb legyen.

(HETEDIK )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.