Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
NA

The Batman (2022)

The Batman
Filmadatlap
 
32
Szereplők
Vélemények
11
Képek
3
Videók

Galéria (11)

Videók (3)

 

Robert Pattinsonnal a Tenet első forgatási napjain készített tesztfelvételt a Warner, ami miatt a színésznek hazudnia kellett a film rendezőjének, Christopher Nolannek. Nolan azonban hamar leleplezte a színészt.

(hp)
 

A filmbéli Batmobile egy klasszikus, de átépített járgány. A kocsit Neal Adams a 70-es években megjelent képregényében ábrázolt Batmobile inspirálta.

(hp)
 

Batman szerepéreJack Reynor, Alexander Ludwig, Jack O'Connell, Aaron Taylor-Johnson, Armie Hammer és Nicholas Hoult is esélyes volt, de végül Robert Pattinson lett a befutó.

(hp)
 

A pletykák szerint a filmben Batman több ikonikus nemezise is fel fog tűnni, beleértve Rébuszt, Pingvint, Carmine Falcone-t és Macskanőt is.

(hp)
 

Matt Reeves eredetileg Mahershala Alit szerette volna megnyerni Jim Gordon felügyelő szerepére, azonban a színész a Penge-főszerepe miatt nem tudta vállalni a felkérést.

(hp)
 

A film munkacíme 'Vengeance', vagyis Bosszú volt.

(hp)
 

2017. májusában elterjedt a pletyka, hogy Josh Gad alakíthatja Pingvint a filmben. A hír alapjául az szolgált, hogy a sztár kiposztolt egy képet a hivatalos Twitter csatornáján Batman egyik legnagyobb ellenségéről, Pingvinről, melyhez nem írt semmilyen kommentárt, miközben néhány nappal korábban a közösségi oldalon a DC vezetői, Jon Berg és Geoff John követni kezdték a színész csatornáját. Épp ez történt Joe Manganiello és Rick Famuyiwa esetében is, mielőtt hivatalossá vált volna, hogy leszerződtek a DC-vel.

(hp)