Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
8
Vélemények
26
Képek
12
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 11. 22.
Csak egy tetovált lány....

A nyert mozijegyet erre a filmre használtam fel és őszinte leszek nem bántam meg. Viszont, amit a véleményem címe is sugallni akar, azoknak akik a Tetovált lány trilógia hangulatát akarják újra átérezni, azok ne nézzék meg a filmet. Arra gondolok, hogy gyakorlatilag a két film között a fontosabb szereplők neve a közös, semmi más. Van egy-két gyengébb utalás, de ennyi. Ezzel együtt tetszett a film, csak kár volt erre az ikonikus karakterre építeni a történetet. Végig az volt az érzésem, hogy a rendező, a dramaturgiai elemekre próbálta fektetni a hangsúlyt, hogy a néző visszakapja, amit már a trilógia alatt megszokhatott, de pont ezen ment el a hajó. A skandináv krimi-thrillerek egyfajta kettő... több»

 
HETEDIK   2018. 11. 24.

Nekem a Fincher féle annó tetszett, ez ahhoz képest olyan mint ha megnéztem volna a Barátok közt egy epizódját. Végtelenül unalmas, alig van akció, Alvarez horror múltja se nagyon látszik. Hatalmas csalódás.


 
Berto49   2018. 11. 08.
Tucatfilm lett az Ami nem öl meg

Ezt a filmet választottam a nyert mozijegy utalvánnyal, ezúton köszönöm! Szegény Stieg Larsson (1954-2004) a „Millennium-trilógia” címmel megjelent regényeinek sikerét már nem élte meg, (egy hosszas lépcsőzés miatti szívroham okozta a halálát) pedig egy ikonikus karaktert teremtett Lisbeth Salander személyében. A különc, de zseniális női hacker tetovált hátáról a filmkészítők nem győznek elég bőrt lehúzni. Most került a mozikba a legújabb megszemélyesítője, Claire Foy alakításában. Ismerve a másik kettőt nálam továbbra is Noomi Rapace viszi a prímet, ő az, aki legjobban hasonlít a könyv lapjain ábrázolt személyiséghez. Van egy szavazási lehetőség az egyik internetes oldalon, hogy ki volt a l... több»

 
moli0420   2018. 11. 09.

Jobb mint az elődje! :)

 
eviestan   2018. 11. 06.

Alapvetően nem egy rossz film, de engem nem igazán tudott lekötni. Nem tudnám megmondani, mi volt igazán a gondom vele, egyszerűen csak lapos az egész.

Claire Foy
Claire Foy
Claire Foy
Claire Foy
Sylvia Hoeks
Synnøve Macody Lund
Lakeith Stanfield
Sverrir Gudnason
Claire Foy
Fede Alvarez
Claes Bang
Claire Foy
Lakeith Stanfield
Sverrir Gudnason
Cameron Britton
Sverrir Gudnason
Claes Bang
Fede Alvarez
Cameron Britton
Claes Bang
Sverrir Gudnason
Claire Foy
Claire Foy
Claire Foy
Sverrir Gudnason
Claire Foy
Fede Alvarez
Claire Foy
Claes Bang
Claire Foy
Lakeith Stanfield
Synnøve Macody Lund
 
Úgy tűnik, a Gonosz halott remake-en és a Vaksötéten edződött Fede Alvarez rendezőnek jobban fekszik a könnyen átlátható, letisztult történetmesélés. A tetovált lány új kalandjának szövevényébe némileg beletört az egyébként bitangéles bicskája. több»
 
...lehetett volna egy tökös filmet is adaptálni, ám a készítők elfelejtették, hogy ami egy könyvben leírva izgalmas az olvasónak, azt már a vásznon viszontlátni nézőként korántsem lesz okés dolog. A filmre rebootként hivatkoznak, ám a szereplőknek, van közös múltjuk, bizonyítékként ott van Salander és Mikael Blomquist kapcsolata, ráadásul utalnak is a korábbi eseményekre, ami A tetovált lány 2011-es Fincher féle változatára vonatkozik. több»
 

Stieg Larsson tíz részesre tervezte Lizbeth Salander és Mikael Blomkvist történetét. A szerző halála után a jegyzetek párjához, Eva Gabrielsonhoz kerültek. Azonban mivel nem voltak házasok, a jogok az író édesapjára illetve fivérére szálltak, csakhogy a két fél nem tudott egyezségre jutni, hogy milyen irányban folytatódjon a Millenium-trilógia. A család ekkor szerződtette le David Lagercrantzot, hogy írja meg a folytatást.

(hp )
 

A film főszerepére Natalie Portman és Scarlett Johansson neve is felmerült, de a rendező választása végül a The Crown című sorozat tehetségére, Claire Foy-ra esett.

(hp )
 

Millenium-trilógia írója, Stieg Larsson 2004-ben hunyt el, a regénysorozat folytatását az "I am Zlatan Ibrahimovic" című bestseller svéd sztárszerzője, David Lagercrantz írta meg.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.