Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
8
Vélemények
26
Képek
12
Videók

Vélemények: Ami nem öl meg – A tetovált lány visszatér (2018)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
mamiéstöti2   2018. 11. 22.
Csak egy tetovált lány....

A nyert mozijegyet erre a filmre használtam fel és őszinte leszek nem bántam meg. Viszont, amit a véleményem címe is sugallni akar, azoknak akik a Tetovált lány trilógia hangulatát akarják újra átérezni, azok ne nézzék meg a filmet. Arra gondolok, hogy gyakorlatilag a két film között a fontosabb szereplők neve a közös, semmi más. Van egy-két gyengébb utalás, de ennyi. Ezzel együtt tetszett a film, csak kár volt erre az ikonikus karakterre építeni a történetet. Végig az volt az érzésem, hogy a rendező, a dramaturgiai elemekre próbálta fektetni a hangsúlyt, hogy a néző visszakapja, amit már a trilógia alatt megszokhatott, de pont ezen ment el a hajó. A skandináv krimi-thrillerek egyfajta kettő... több»

 
Berto49   2018. 11. 08.
Tucatfilm lett az Ami nem öl meg

Ezt a filmet választottam a nyert mozijegy utalvánnyal, ezúton köszönöm! Szegény Stieg Larsson (1954-2004) a „Millennium-trilógia” címmel megjelent regényeinek sikerét már nem élte meg, (egy hosszas lépcsőzés miatti szívroham okozta a halálát) pedig egy ikonikus karaktert teremtett Lisbeth Salander személyében. A különc, de zseniális női hacker tetovált hátáról a filmkészítők nem győznek elég bőrt lehúzni. Most került a mozikba a legújabb megszemélyesítője, Claire Foy alakításában. Ismerve a másik kettőt nálam továbbra is Noomi Rapace viszi a prímet, ő az, aki legjobban hasonlít a könyv lapjain ábrázolt személyiséghez. Van egy szavazási lehetőség az egyik internetes oldalon, hogy ki volt a l... több»


 
HETEDIK   2018. 11. 24.

Nekem a Fincher féle annó tetszett, ez ahhoz képest olyan mint ha megnéztem volna a Barátok közt egy epizódját. Végtelenül unalmas, alig van akció, Alvarez horror múltja se nagyon látszik. Hatalmas csalódás.

 
moli0420   2018. 11. 09.

Jobb mint az elődje! :)

 
eviestan   2018. 11. 06.

Alapvetően nem egy rossz film, de engem nem igazán tudott lekötni. Nem tudnám megmondani, mi volt igazán a gondom vele, egyszerűen csak lapos az egész.

 
Riot   2018. 11. 05.

Nagyon vártam ezt a filmet, annak ellenére is, hogy a könyv sem tetszett már igazán az eredeti epizódhoz képest. Reméltem, hogy a filmet sikerül jobban elkészíteni, de sajnos ez nem sikerült. Egy nagy kliséhalmaz az egész, amelyen a viszonylag jó alakítások sem segítenek.

 
romcul   2018. 11. 04.

A svéd trilógia után nem igazán győzött meg a Fincher-féle változat sem, és valahogy ez a legújabb folyatás sem talált be nálam, de talán leginkább a lusta forgatókönyvi megoldások miatt. Egyszer meg lehet nézni, de hogy nem ez lesz az év krimije/thrillerje, az is biztos.

 
cosmik   2018. 11. 03.

Ha eltekintünk a korábbi filmektől, és úgy általában a Millenium trilógiától, azt kell mondanom, hogy egy nagyon eredeti akció-krimit láttam egy zseniális főszereplővel. Hogy hibátlan-e a film, nem az, de abszolút leköti a figyelmet. Nekem bejött!


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.