Christian Wolff egy matekzseni, akinek több érzéke van a számohkoz, mint az emberekhez. Egy kisvárosi irodista álcája mögött szabadúszó könyvelőként dolgozik a világ legveszélyesebb bűnszervezeteinek. Miközben Ray King nyomozó (J.K. Simmons) megpróbál a titokzatos férfi nyomára… több»
Erről a filmről nekem csak az jut eszembe, hogy Telitalálat. Irígylem aki még nem látta, hogfy egy jó moziélmény még előtte van! Ezt a filmet mindenkinek látni kell, mert remek.
Ben Affleck rengeteg szerepben nagyot alakít,és ez az egyik olyan.Rendezőnek sem utolsó,de szerintem a színészi vénája erősebb. Egy lassan beinduló,de hihetetlenül fordulatos,és káprázatos kis akció mozit kapunk.Képi világ,zene rendben,a színészek jók,gyerünk csak meg kell nézni. Ajánlott kategória.
Eleinte nem tudtam túl komolyan venni Afflek-et ebben a szerepben, de a végére megszoktam. Anna Kendrick hozott egy kis lazaságot és enyhe jókedvet a filmbe, így nem lett egysíkú. Az akciórészeknél egyből beugrott az enyhén autista Batman képe. De et... több»
A film összbevétele 155 160 045 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 205 086 988 forintot termelt. A hazai mozik összesen 144 384 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.
A legelső elképzelések szerint a filmet a Coen-testvérek rendezték volna, Mel Gibson főszereplésével.
(dulkap)A filmben két Oscar-díj nyertes is játszik: Ben Affleck és J.K. Simmons; valamint két további színész, akiket jelöltek már Oscar-díjra: Anna Kendrick és John Lithgow.
(ps)Ez Anna Kendrick és J.K. Simmons második közös filmje. Korábban együtt láthattuk őket az Egek ura című filmben.
(ps)A film forgatókönyve 2011-ben felerült a hollywoodi fekete listára, amelyre azok a forgatókönyvek kerülnek, amiket még nem filmesítettek meg, de nagyon ígéretesnek bizonyulnak.
(ps)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »