Rólam

Egy olyan filmmániás vagyok, aki nem csak nézni, de elemezni is szereti a filmeket! Szabadidőmben sokat irok a legjobb darabokról ahol csak lehetőségem adódik rá, többek közt itt és saját filmes blogomon is: a harper.blog.hu oldalon.

  • Kedvenc karakterek: Curtis Everett (Snowpiercer), Peter Quill (Galaxis), Rick Blaine (Casablanca).
  • Kedvenc rendezők: Ridley Scott, Spielberg, Peter Berg, Martin Campbell, Zemeckis
  • Kedvenc franchise -ok: Marvel, Star Wars, James Bond, Mission Impossible, Bourne, Fast & Furious, Maze Runner
  • Kedvenc filozófus: Friedrich Nietzsche

Email címem: [email protected] vagy [email protected]. mafab.hu/user/

Vélemények (269)

2024. 04. 03.
Rejtélyes, izgalmas és szórakoztató a trilógia legelső része
James Dashner híres 2009-es regényéből háromszor rendezett kitűnő disztópikus akciófilmet Wes Ball: 2014-ben (The Maze Runner), 2015-ben (The Scorch Trials) és 2018-ban (... több»
2024. 03. 29.
Lendületes film
Lendületes film a Fék nélkül, mely azonnal elnyerte a tetszésemet a tempója miatt, és mert nem ismertem eddig a New York-i bicajos futárok különleges világát. Ebben a vil... több»
2024. 03. 29.
Le a kalappal
Én azt mondom, le a kalappal a Jake Gyllenhaal–Conor McGregor páros előtt, akik nagyon komoly bunyót tolnak ebben az új feldolgozásban. Aki jobbat tud, álljon már elő, és... több»
7
2024. 03. 29.
Jó szórakozás volt annak idején is, és még most is az
Ha már annyian elővették ezt a filmet, én is lepötyögnék pár gondolatot róla most, hogy megcsinálták az új változatot is (azokkal a híres bunyós jelenetekkel). Az eredeti... több»
Az első rész jobb, de a 2. rész is nagyon szórakoztató
A feláldozhatók-filmek mindig is nagy kedvenceim voltak, mert maga az alapkoncepció is szimpatikus számomra: kiöregedett egykori katonákból létrehozni egy olyan csapatot,... több»
Joker (2015)
Mobil (2004)
Eredet (2010)