Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

Egy filmmániás bölcsész vagyok, aki nézi, elemzi, kritizálja, véleményezi a filmeket! Magamról annyit: szabadidőmben sokat irok a legjobb darabokról ahol csak lehetőségem adódik rá, többek közt itt és saját filmes blogomon is: a harper.blog.hu oldalon. Curtis Everett nyomdokain haladok egy csendes forradalmár lelkületével, mint grafomán eremita. [email protected] mafab.hu/user/

Vélemények (114)

2022. 04. 30.
Szórakoztató és mozgalmas: U.N.C.L.E.
Bár sok bírálatot kapott, nekem kifejezetten tetszik a Henry Cavill, Armie Hammer, Alicia Vikander trió által jegyzett Guy Richie akciófilm: a The Man from U.N.C.L.E. Moz... több»
2022. 04. 30.
Sandra Bullock közepes kalandja, néhol egy-egy jó poénnal
A már 57 éves - de inkább negyvennek kinéző - Sandra Bullock egy csetlő-botló, dzsungeles kis vígjátékban bukkan fel idén tavasszal, mely Az elveszett város (The Lost Cit... több»
A legunalmasabb film, amit az elmúlt években láttam
Ritkaság ha én kijövök egy mozi-filmről, mert ahhoz már rettenetesen unalmasnak és színvonaltalannak kell lennie a produkciónak, de a Legendás állatok 3-nak sikerült elér... több»

73 Rohammentő  (2022)

2022. 04. 10.
Az elmúlt egy év legpörgősebb akciófilmje
Michael Bay egy végtelenül pörgős turbóakciófilmet hozott össze Jake Gyllenhaal főszereplésével, egy bankrablás és egy kétórás autós üldözés középpontba állításával. A sz... több»

77 Zöld zóna  (2010)

2022. 04. 09.
Irakban játszódó izgalmak
A Bourne-filmek révén ismert Paul Greengrass érdekes és izgalmas filmet készített 2010-ben, melynek címéül az Irak megszállása nyomán létrejövő "zöld zónát" választotta, ... több»
Joker (2015)
Mobil (2004)
Eredet (2010)