Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Amerikai mesterlövész (2014)

American Sniper
Filmadatlap
 
31
Szereplők
90
Vélemények
22
Képek
9
Videók

Galéria (22)

Bradley Cooper
Sienna Miller
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Sienna Miller
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Sienna Miller
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Luke Grimes
Sienna Miller
Mido Hamada
Bradley Cooper
Kyle Gallner
Luke Grimes
Cory Hardrict
Kevin Lacz
Sam Jaeger
Bradley Cooper
Jake McDorman
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Jake McDorman
Luke Grimes
Bradley Cooper
Clint Eastwood

Videók (9)

 
Képkockák   2021. 10. 26.

legújabb vélemény

1

A 600. film a magasztos, dicső amerikai katonákról, akik a legbátrabbak, legokosabbak...

 
dulkap   2015. 02. 20.

1

Én nem foglalkoznék a háttérrel és a valóságalappal, pusztán filmként közelítem meg. Annak jó volt, bár sima akciófilmnek, pár szájbarágós és közhelyes moralizálással. Hasonló, mint a Bombák földjén, de annál egy fokkal jobb. Gyorsan eltelt a bő két ... több»

 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 01.

0

Amihez Eastwood hozzányul,szinte minden arannyá változik...na ez nem lett huszonnégy karátos,de szépen csillog. Hiteles,és megható történet. Bradley Cooper nem a legjobb választás,de így kell elfogadnunk.

 
Deku   2017. 07. 24.

0

Bradley Cooper tökéletes választás volt, pedig nem a kedvenc kategóriám a háborús filmek. Tele volt azzal amit én mindig is nagyon preferálok egy filmben méghozzá az, hogy értelmes legyen a sztorija. Emellett nem hanyagolták el a látványt sem és így nincs is panasz.

 
dailyfilmsan   2019. 10. 08.

0

A történet egyedi, hisz részben megtörtént eseményeken alapszik. Bradley Cooper erősen felkészült erre a szerepére és Clint Eastwood sem bízta a véletlenre a rendezést. Mind két színész-rendezőt imádom de ez a korporációjuk nem az igazi. Nem rossz, a... több»

 
elekm90   2021. 04. 26.

0

Teljesen középszerű háborús film lett sajnos. A családi szál érzelmileg egyáltalán nem vont be, még így is az tetszett jobban, Sienna Miller alakítása dobott rajta. Az iraki szál története a legsablonosabb, amit el lehet képzelni, bár vannak benne él... több»

 
hsanya182   2015. 05. 17.

1

Összességében jól sikerült film. Akció fanoknak a véleményem szerint kötelező, nekem bejött! De beszűkült hős hazafias amerikai katonák hősiességét bajtársiasságát emeli ki, és ezzel Amerika dicső fényben veregeti a vállát. Odamegyünk önző célokért e... több»

A film összbevétele 547 426 372 dollár volt (imdb.com).

 

Az első Clint Eastwood film ami átlépte a 300M $-os bevételi határt az Egyesült Államokban.

(dulkap)
 

A filmet 42 napig forgatták Kaliforniában és Marokkóban (Iraki jelenetek).

(dulkap)
 

Az első hétvégi 105M $-os bevételével januári rekordot döntött a film.

(dulkap)
 

Amíg legtávolabbi jegyzett találata 1920 m-es volt, addig Bradley Cooper 600 méteres rekorddal büszkélkedhet.

(dulkap)
 

Bradley Cooper elmondta, hogy Clint Eastwood rendezői módszere nagyon gyakorlatias és gyakran közvetlenül a színész mellett volt a mesterlövész jeleneteknél.

(dulkap)
 
Clint Eastwood kilenc évvel ezelőtti objektivitása már a múlté. A második világháború pártatlan bemutatása után az iraki konfliktus egyoldalúan és leegyszerűsítve jelenik meg legújabb filmjében. több»
 
Itt az ideje kicsit visszarendeződni a centrum felé Hollywoodban is, ebben lehet fontos mérföldkő Bigelow és Eastwood munkássága. több»
 
Clint Eastwood 60 éve játszik filmekben, 45 éve rendezi őket, és érdekes módon most, 84 évesen aratja karrierje eddigi legnagyobb kasszasikerét. több»