Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79
Filmadatlap
 
29
Szereplők
21
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
AE1205SB   2015. 10. 06.

Nagyszerű film! Izgalmas, végig fenntartja a feszültséget és hihetetlenül drámai. A színészek is nagyon jól játszanak, megérdemelte az Oscar-díjat! Kiváló!

 
batukán   2015. 12. 23.

Óriási film! El sem hinném, ha nem tudnám, hogy ugyanaz rendezte, mint a tömény unalom ZD30-t. Feszültségteremtésből csillagos ötös, Jeremy Renner jó volt, ügyesen becsomagolták a mondanivalót, és technikai szinten is kifogástalan. Valahogy így kell háborús filmet csinálni.


 
Corazon.Donq   2015. 08. 12.

Nincs még egy ilyen film. Ez valami oltárian extra mega módon szuper ha szabad így fogalmazni és talán nem túlzás. Számomra legalábbis igazán maradandó élményt nyújtott. Máskor is elő fogom venni megnézésre :)

 
sullerb1022   2015. 01. 27.

Hihetetlenül jó akció-dráma. Mozgalmas, és kellően drámai néhol, de mégis a legjobb az egyre önmegvalósító jelleme a főhősnek.

 
Bimbi   2015. 10. 14.

Nagyon megfogó, magával ragadó háborús dráma. A színészek karaktere is nagyon átjön a filmben, profin, meggyőzően alakítanak. Kemény, reális alkotás.

 

A Rotten Tomatoes oldalán 98%-os értékelést kapott 255 kritika alapján.

(Bogi87 )
 

A filmben az összes leforgatott jelenet szerepel, semmit nem vágtak ki a filmből.

(ZeroHero )
 

James Cameron győzte meg ex-feleségét, Kathryn Bigelowt, hogy rendezze meg a filmet. Bigelow eredetileg egy másik projektbe akart kezdeni. Cameron elolvasta a forgatókönyvet, és azt tanácsolta, hogy mindenképp készítse el. Az alkotást végül kilenc kategóriában Oscar-díjra jelölték, és Bigelow elhappolta az Akadémia díját korábbi férje elől (Avatar, 2009).

(BSzabina )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.