Játssz egy 32" LG LED televízióért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
79

A bombák földjén

(The Hurt Locker)
 
29
18
7
10
 
Deku   2017. 07. 25.

Van sok jó pillanata a filmnek és maga a történet is tetszik, viszont engem mégse kapott el úgy mint másokat. Gyenge és vontatott volt a történet vezetése. Kár érte.

 
Corazon.Donq   2015. 08. 12.

Nincs még egy ilyen film. Ez valami oltárian extra mega módon szuper ha szabad így fogalmazni és talán nem túlzás. Számomra legalábbis igazán maradandó élményt nyújtott. Máskor is elő fogom venni megnézésre :)

 
AE1205SB   2015. 10. 06.

Nagyszerű film! Izgalmas, végig fenntartja a feszültséget és hihetetlenül drámai. A színészek is nagyon jól játszanak, megérdemelte az Oscar-díjat! Kiváló!

 
batukán   2015. 12. 23.

Óriási film! El sem hinném, ha nem tudnám, hogy ugyanaz rendezte, mint a tömény unalom ZD30-t. Feszültségteremtésből csillagos ötös, Jeremy Renner jó volt, ügyesen becsomagolták a mondanivalót, és technikai szinten is kifogástalan. Valahogy így kell háborús filmet csinálni.

 
georgri   2017. 03. 24.

Nem szeretem a háborús filmeket, de A bombák földjén egy olyan darab, amit még én is megnéztem és nagyon élveztem. izgalmas, áthatja a feszültség, roppant jó darab.

 

A Rotten Tomatoes oldalán 98%-os értékelést kapott 255 kritika alapján.

(Bogi87 )
 

A filmben az összes leforgatott jelenet szerepel, semmit nem vágtak ki a filmből.

(ZeroHero )
 

James Cameron győzte meg ex-feleségét, Kathryn Bigelowt, hogy rendezze meg a filmet. Bigelow eredetileg egy másik projektbe akart kezdeni. Cameron elolvasta a forgatókönyvet, és azt tanácsolta, hogy mindenképp készítse el. Az alkotást végül kilenc kategóriában Oscar-díjra jelölték, és Bigelow elhappolta az Akadémia díját korábbi férje elől (Avatar, 2009).

(BSzabina )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.