Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
60

A bátrak háborúja

(USS Indianapolis: Men of Courage)
 
grigoriy1rem  2016. 10. 16.

Nagyon jó háborús dráma! A kameraképek az elején nagyon szépek, de később a gyenge trükkökkel veszít a film az erejéből. De alacsony költégvetésű filmhez képest dicséretes az eredmény így is.

 
Kaslerka  2017. 02. 14.

Csatlakozom "grigoriy1rem" véleményéhez. Sajnos látszik, hogy nem volt annyi keret az animációkra, mint egy "call of duty" játéknál, de ehhez képest élvezhető és valóban dicséretes a végeredmény. Vajon, hogyan változott volna meg a történelem, ha ezt a "kis" hajót odafelé süllyesztik el...?

 
Szőr SzereLő  2017. 02. 14.

Nem mondanám egy felejthetetlen alkotásnak, de egyszer meg lehet nézni, föleg akit kicsit is érdekel a történelem, és a 2. világháboru. Sok hiba van a filmben amit észrevettem, de probáltam nem ezekre koncentrálni, ha ezt ki tudod zárni akkor még izgalmas is lehet, bár olykor elég vontatott volt. Közepesen értékelem.

 
quentin  2017. 01. 24.

Mindig azok a sztorik a legborzalmasabbak, legemlékezetesebbek és legütősebbek, amelyekről tudni lehet, hogy az élet írta őket. Ebben az esetben is így van, s valljuk be, hogy a töltete itt ki is fúj. Nem kimondottan katasztrofálisan rossz, de túl so jót sem tudok elmondani róla. Nicolas Cage-en kívül senki más nem képes lekötni a figyelmünket, egyszerűen jelentéktelen arcok és karakterek tömkelege alkotja az egyébként nagyszabású film oroszlánrészét...

 
Hitman  2016. 06. 23.

Egy jobb békategóriás, nagyszerű forgatókönyvvel, jól vágva és technikailag jól kivitelezve. A kamera kiefejezetten szuper. Elég hosszú volt, és a vége vontatott is, de egyébként rendben van vele minden, az effektek, meg a trükkök hitelesnek tűntek. Többet nem vártam.

Emily Tennant
Tom Sizemore
Matthew Pearson
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Tom Sizemore
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
 

A Cápa egyik jelenetében az egyik karakter utal a USS Indianapolis tragédiájára, amikor arról beszél, hogy hajótöröttként napokig keringtek körülöttük a cápák, mielőtt kimentették volna őket.

(hp)
 

A UUS Indianapolis fedélzetén játszódó jeleneteket az USS Alabamán forgatták. Ugyanezt a csatahajót láthattuk az 1992-es Úszó erőd című filmben is.

(hp)
 

Matt Lanter nagyapja volt a USS Indianapolis utolsó túlélője. A filmben Lanter nagyapja dögcéduláját viseli.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.