Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
62%

A bátrak háborúja (2016)

USS Indianapolis: Men of Courage
Filmadatlap
 
26
Szereplők
9
Vélemények
28
Képek
2
Videók
 
indingo   2019. 07. 31.

legújabb vélemény

Nem filmkritikus szemmel csupán egy egyszerű néző szemével nézve nem olyan rossz film. Vannak gyenge elemei, de a cél amit be akart mutatni a fiatal tengerészek könnyed vidám életét felváltó tragédia a küzdelem a túlélésért és az azt követő meghurcol... több»

1
 
HercegPeter   2018. 02. 19.

Egyszerűen nem tudom nem azzal kezdeni, hogy mennyire borzalmasan vannak megoldva az effektek és néhány látványkép. Sajnos mostanában több olyan igaz történeten alapuló film is készült, ami vagy nem kapta meg azt a kivitelt amit érdemelt volna, vagy ... több»


 
Kaslerka   2017. 02. 14.

Csatlakozom "grigoriy1rem" véleményéhez. Sajnos látszik, hogy nem volt annyi keret az animációkra, mint egy "call of duty" játéknál, de ehhez képest élvezhető és valóban dicséretes a végeredmény. Vajon, hogyan változott volna meg a történelem, ha ezt a "kis" hajót odafelé süllyesztik el...?

 
Szőr SzereLő   2017. 02. 14.

Nem mondanám egy felejthetetlen alkotásnak, de egyszer meg lehet nézni, föleg akit kicsit is érdekel a történelem, és a 2. világháboru. Sok hiba van a filmben amit észrevettem, de probáltam nem ezekre koncentrálni, ha ezt ki tudod zárni akkor még izgalmas is lehet, bár olykor elég vontatott volt. Közepesen értékelem.

 
quentin   2017. 01. 24.

Mindig azok a sztorik a legborzalmasabbak, legemlékezetesebbek és legütősebbek, amelyekről tudni lehet, hogy az élet írta őket. Ebben az esetben is így van, s valljuk be, hogy a töltete itt ki is fúj. Nem kimondottan katasztrofálisan rossz, de túl so... több»

 
grigoriy1rem   2016. 10. 16.

Nagyon jó háborús dráma! A kameraképek az elején nagyon szépek, de később a gyenge trükkökkel veszít a film az erejéből. De alacsony költégvetésű filmhez képest dicséretes az eredmény így is.

 
Yamakawa   2018. 05. 31.

Uncsi B kategória. Hogy a fenébe tudtátok végig nézni?

Emily Tennant
Tom Sizemore
Matthew Pearson
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Tom Sizemore
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage

A film összbevétele 2 158 568 dollár volt (imdb.com).

 

A Cápa egyik jelenetében az egyik karakter utal a USS Indianapolis tragédiájára, amikor arról beszél, hogy hajótöröttként napokig keringtek körülöttük a cápák, mielőtt kimentették volna őket.

(hp )
 

A UUS Indianapolis fedélzetén játszódó jeleneteket az USS Alabamán forgatták. Ugyanezt a csatahajót láthattuk az 1992-es Úszó erőd című filmben is.

(hp )
 

Matt Lanter nagyapja volt a USS Indianapolis utolsó túlélője. A filmben Lanter nagyapja dögcéduláját viseli.

(hp )
 

Ebben a filmben debütált Cody Walker. A színész a tragikus hirtelenséggel elhunyt Paul Walker öccse, akit egy jelent erejéig a Halálos iramban 7-ben is láthattuk bátyja dublőreként.

(hp )
 

A bátrak háborúja Nicolas Cage és Thomas Jane második közös filmje. Az első az 1997-es Ál/Arc volt.

(hp )
 

A filmet az Államokban a Veteránok-napján, 2016. október 14-én mutatták be, azonban a negatív értékelések és a nézők hiánya miatt nagyon hamar lekerült a mozik kínálatából.

(hp )
 

A bátrak háborúja világpremierje 2016. augusztus 24-én volt a Fülöp-szigeteken.

(hp )
 

A film forgatási munkálatai 2015. június 19-én kezdődtek meg Mobile-ban, Alabama államban. A stáb dolgozott egyebek mellett San Franciscóban és Kyotóban is.

(hp )
 

A filmet igen negatívan fogadták a kritikusok. A RottenTomatoes kritikaösszesítő portálon mindössze 9 százalékon áll (2017. április).

(hp )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.