Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
70

Billy Lynn hosszú, félidei sétája (2016)

Billy Lynn's Long Halftime Walk
Filmadatlap
 
29
Szereplők
3
Vélemények
5
Képek
7
Videók
 
jazzy   2016. 11. 02.

Aki már látott ilyet közelről, netán járt már frontvonalon, tehát védett már vmit, vkit katonaként azt nem hagyja hidegen, aki meg szeretne bepillantást nyerni csak, na azt sem. Talán egy két ultrapacifista, sznob lepontozza majd, de szerintem szép munka!

 
laci044   2017. 02. 01.

Az a baj az egésszel, hogy teljesen súlytalan. Nem tart sehová az egész. Itt van főhősünk Billy aki trauma ként élte meg a háborút és most díszhuszárként turnézik. És igazából ennyi az egész. Sokkal többet vártam az előzetes alapján, de az a fajta grandiózus ábrázolás, ami ott megfogott az majdhogy nem teljesen hiányzik a filmből. Hatalmas csalódás, pedig annyira ígéretesnek tűnt!


 
Sniper   2016. 11. 03.

Nagyon bele tudtam élni magam, szóval hiteles alakításokat láthattunk, és az egész helyzet, a háború frontvonalról-élménye átjött. Nekem nagyon tetszett. Határozottan nem romantikázásra készült az biztos, de jó kis film...

 

Enrique Alejandro neve is felmerült Marcellino 'Mango' Montoya szerepére.

(dulkap )
 

Kristen Stewart és Garrett Hedlund korábban már játszott együtt Jack Kerouac klasszikus regényének az adaptációjában, Úton (2012).

(dulkap )
 

Joe Alwyn játékfilmes bemutatkozása.

(dulkap )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.