Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
13
Vélemények
103
Képek
7
Videók
 
MMcFly2015   2019. 05. 10.

legújabb vélemény

Egy teljesen fölösleges női Bosszúvágy feldolgozás

A Peppermint előzetese megfogott, de maga a történet felvázolásánál és a rendező feltüntetésénél már érezhető volt, hogy ugyan abba a buta - klisés akcióorgiába esünk, mint Pierre Morel korábbi filmjeinél (Gunman, Elrabolva). Utóbbi még sikeres, de nem lehet többször kijátszani ezt a kártyát, amivel egy középkorú színészt egyszemélyes hadsereggé alakít. A film tartalma és kivitelezése is olyan, hogy a 90-es évek óta évente adnak ki kisebb-nagyobb költségvetésű filmeket ilyen - vagy legalább hasonló - cselekménnyel. Mondhatni a könyökömön jön ki ez a fajta akció zsáner. Erre már nem lehet alapozni egy filmet a mai mozikhoz. A történet, de még a fordulat is fejben már előre jár, ahogy nézem. ... több»

 
hsanya182   2018. 12. 09.

Igényes bosszúállós akciófilm. Az elején remekül érzékelteti a drámát, a nő családjának megölését, majd a tettesek igazságtalan szabadlábra engesését. Mivel a rendőrség segítségére nem számíthat így öntörvényű kegyetlenségbe kezd, hogy a bűsösök megbűnhődjenek. Érdemes megnézni. Akinek már nincs vesztenivalója, azt a legnehezebb megállítani.


 
Thibo84   2019. 05. 02.

A Bosszúvágy női verziója. Csak itt a főhősnőt még kegyetlenebbnek mutatják be. Épp ezért látványosak és brutálisak az akció jelenetek, de a történet nem nyújt semmi többet.

 
Az amatőr   2018. 11. 29.

Peppermint, avagy hogyan temessünk be egy jó sztorit az összes elképzelhető klisével

Átlagos akciófilm,amelyben az első perctől az utolsóig szétlőttek mindenkit és közben robbantgattak. Valójában ezenkívül,nem is nagyon történt semmi ebben a filmben. Na jó volt még egy vagy két érdekes csavar, ami tetszett, de ezeknek az önmagukban jó részleteknek — amelyekből hangsúlyozom nem volt sok— sem sikerült sokat lendítenie a végeredményben gyenge összhatáson.Úgy is mondhatnánk ez a film sablon sablon hátán, még az úgymond "ütősnek" szánt végső csavar is szánalmasan erőltetett, pedig más filmekben jól szokta kivenni magát a dolog. A film kétségbeesetten próbálja másolni az eddigi akciófilmek nyerő húzásait, de valahogy semmi sem akar összejönni. Pedig Jennifer Garner szerintem alapv... több»

 
jake_green   2018. 11. 30.

Jennifer Garner - Tomb Raider bőrbe bújva

Nem akarok tényleg erről a filmről hosszú kritikát írni. Ez a film semmi másról nem szól, mint hogy Jennifer Garner-t rakjuk be egy Tomb Raider jelmezbe, és hasonló helyzetekbe.... kapjon bosszúra lehetőséget, baromi sok fegyvert rosszfiúkat és a végén - há má hogyne...persze..... éljen is túl mindent.... Nagyon gáz. Mmint cuki meg szexi meg mindenki szúrná Jennifer-t...de mindenki nagyon jól tudja, hogy ő egyetlen szerepre alkalmas csak. Az a színész akivel azon túl, hogy szexuális fantáziádat élezheted egy valamit tud csak eljátszani a filmekben : az pedig nem más, mint a SÍRÓ ANYATIGRIS. SÍRÓSFEJŰ SÍRÓSARÚ nő. Az a nő, akivel ha ilyen fejet vág otthon a csajod: pont baromira nem tudsz ... több»

Jennifer Garner
Jennifer Garner
Juan Pablo Raba
Juan Pablo Raba
Jennifer Garner
Jennifer Garner
Pierre Morel
Pierre Morel
Pierre Morel
John Ortiz
Jennifer Garner
Annie Ilonzeh
Annie Ilonzeh
Pierre Morel
Annie Ilonzeh
Pierre Morel
John Ortiz
Juan Pablo Raba
Jennifer Garner
Jennifer Garner
Jennifer Garner
Jennifer Garner
Jennifer Garner
Jennifer Garner
Jennifer Garner
John Ortiz
John Ortiz
John Ortiz
John Ortiz
Jennifer Garner
John Ortiz
John Ortiz
Jennifer Garner
Jennifer Garner
Jennifer Garner
Jennifer Garner
Jennifer Garner
John Gallagher Jr.
Jennifer Garner
Jennifer Garner
Jennifer Garner
Juan Pablo Raba
Juan Pablo Raba
Method Man
 
Tény azonban, hogy a minimális elvárásokat hozza a film, vagyis kellően pörgős, akciódús és mint már említésre került, könnyen lehet rokonszenvezni Garner karakterével, a színésznő pedig szerencsére nem hozta vissza Elektrát (brrr....). Ha az alkotók sokkal merészebben állnak hozzá, akkor akár a klasszikusok között is végezhette volna a Peppermint - A bosszú angyala, de így csak egy a sok közül. Unalmas délutánt el lehet vele ütni, arra viszont tökéletes. több»
 
A bűnös élvezetet nyújtó filmek sem elítélendőek létezésükből kifolyólag. A Peppermint-tel csupán az a baj, hogy a bűnös 80 százalékban jelenik meg, míg az élvezet maximum 20-ban. Az ősz beköszöntével több jó filmet is vetítenek a mozikban, nem hiszem, hogy a Peppermint: A bosszú angyala bárki számára is méltányolható választás lenne ebben a felhozatalban. több»
 
Go, Jenny, Go! több»

A film összbevétele 35 418 723 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 22 749 126 forintot termelt. A hazai mozik összesen 42 474 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film forgatása a #metoo mozgalom kellős közepén zajlott, ami a munkálatokra is hatással volt. Jennifer Garnernek nem okozott problémát, ha a stáb előtt kellett átöltöznie, azonban a szexuális visszaélések napvilágra kerülése után az alkotók arra kérték a színésznőt, hogy használja inkább az erre a célra kialakított öltözőhelységet.

(hp)
 

Bár magáért a filmért nem rajongott a szakma, Jennifer Garner alakítását egyöntetűen méltatták a kritikusok.

(hp)
 

A Peppermint a premierhétvégéjén 14,7 millió dolláros bevételre tett szert Észak-Amerikában. A költségvetése 25 millió volt.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.