Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
54
Filmadatlap
 
31
Szereplők
4
Vélemények
18
Képek
1
Videók
Pierce Brosnan
Pierce Brosnan
Pierce Brosnan
Dave Bautista
Pierce Brosnan
Dave Bautista
Pierce Brosnan
Dave Bautista
Pierce Brosnan
Alexandra Dinu
Alexandra Dinu
Pierce Brosnan
Ray Stevenson
Ray Stevenson
 
HETEDIK   2020. 05. 23.

legújabb vélemény

Az egykori Bondnak nem nagyon kéne már erőltetni karrierjét, mert egyre mélyebbre süllyed. Bautista meg mellékesbe bevállal B mozikat is, színészi képességeit elnézve nem is csoda. Lopkod ez a förtelem ezer helyről, felsorolni is nehéz lenne mennyi fényévekkel jobb filmből...

 
hsanya182   2019. 02. 02.

Egy politikai töltetű terrortámadás megállítása

A rosszfiúk elfoglalnak egy Stadiont és bombát rejtenek el benne, megfenyegetve az államot a felrobbantásával. Főhősünk és lánya épp a focimeccsen vannak, megpróbálják megállítani a robbantást. Nem egy "hűdenagy" film, viszont végig fent tartja a feszültséget, a bunyók meg a realitás kicsit véreznek, a technikai megvalósítás gyengécske, de szerintem egyszer simán nézhető Die Hard szerű eresztés. Kollégákkal néztük, többjüknek tetszett.


 
stomachh   2019. 01. 28.

Ugy van, ez egy ilyen Die Hard light lett. Amugy abban a 100 percben elfogadhato szorakozast nyujt, de nem egy emlekezetes alkotas. Egynek, szombat delutanra viszont jo lett.

 
tmotm   2019. 01. 27.

Mintha John McClane "kis" testvére Angliába ment volna. Nagyon sok Die Hard-os kikacsintás van a filmben, ami jó vagy rossz mindenki döntse el maga. Sajnos a nagy testvér színvonalát nem sikerült hozni (mintha lehetne), de ennek ellenére is sikerült egy élvezhető akciófilmet csinálni, ami csak néha ül be.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.