Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
54%

Végeredmény (2018)

Final Score
Filmadatlap
 
31
Szereplők
6
Vélemények
18
Képek
1
Videók

Galéria (18)

Pierce Brosnan
Pierce Brosnan
Pierce Brosnan
Dave Bautista
Pierce Brosnan
Dave Bautista
Pierce Brosnan
Dave Bautista
Pierce Brosnan
Alexandra Dinu
Alexandra Dinu
Pierce Brosnan
Ray Stevenson
Ray Stevenson

Videók (1)

 
Sebes Gábor   2022. 05. 19.

legújabb vélemény

0
Épphogy

Épphogy nézhető. Igazándiból egy és két csillag közé adnék. A sztori primitív, a színészek szerintem ledolgozták, más vágyuk nem volt.

 
hsanya182   2019. 02. 02.

1
Egy politikai töltetű terrortámadás megállítása

A rosszfiúk elfoglalnak egy Stadiont és bombát rejtenek el benne, megfenyegetve az államot a felrobbantásával. Főhősünk és lánya épp a focimeccsen vannak, megpróbálják megállítani a robbantást. Nem egy "hűdenagy" film, viszont végig fent tartja a feszültséget, a bunyók meg a realitás kicsit véreznek, a technikai megvalósítás gyengécske, de szerintem egyszer simán nézhető Die Hard szerű eresztés. Kollégákkal néztük, többjüknek tetszett.

 
stomachh   2019. 01. 28.

1

Ugy van, ez egy ilyen Die Hard light lett. Amugy abban a 100 percben elfogadhato szorakozast nyujt, de nem egy emlekezetes alkotas. Egynek, szombat delutanra viszont jo lett.

 
HE7EDIK   2020. 05. 23.

0

Az egykori Bondnak nem nagyon kéne már erőltetni karrierjét, mert egyre mélyebbre süllyed. Bautista meg mellékesbe bevállal B mozikat is, színészi képességeit elnézve nem is csoda. Lopkod ez a förtelem ezer helyről, felsorolni is nehéz lenne mennyi fényévekkel jobb filmből...

 
tmotm   2019. 01. 27.

1

Mintha John McClane "kis" testvére Angliába ment volna. Nagyon sok Die Hard-os kikacsintás van a filmben, ami jó vagy rossz mindenki döntse el maga. Sajnos a nagy testvér színvonalát nem sikerült hozni (mintha lehetne), de ennek ellenére is sikerült egy élvezhető akciófilmet csinálni, ami csak néha ül be.

 
Di Canio   2022. 04. 25.

0

Terrorista csoport a West Ham stadionban, és a magányos hős kalandja. Gyenge sztori, gyenge színészek. Egyszer meg lehet nézni, de ez nem lesz emlékezetes. Terrorista filmek kedvelőinek ajánlott, amolyan ezt is láttuk szint.