Már csak napok kérdése, és a hazai mozikba is megérkezik Pierre Morel filmje. A közelgő bemutató kapcsán cikkünkben 5 izgalmas tényt gyűjtöttünk össze a filmmel kapcsolatban.

Hamarosan a mozikban az Elrabolva rendezőjének új filmje, a Peppermint: A bosszú angyala, mellyel Jennifer Garner az Alias után visszatér a akcióhősnő szerepéhez.

A produkciót Chad St. John forgatókönyve alapján Pierre Morel rendezte (Elrabolva, Párizsból szeretettel), míg a főbb szerepeket Garner, John Gallagher Jr., Method Man, John Ortiz, Richard Cabral, Tyson Ritter és Pell James alakítják.

Íme tehát 5 tény a premierfilmről, amit valószínűleg nem tudtál:

  • A film forgatása a #metoo mozgalom kellős közepén zajlott, ami a munkálatokra is hatással volt. Jennifer Garnernek nem okozott problémát, ha a stáb előtt kellett átöltöznie, azonban a szexuális visszaélések napvilágra kerülése után az alkotók arra kérték a színésznőt, hogy használja inkább az erre a célra kialakított öltözőhelységet.
  • Bár magáért a filmért nem rajongott a szakma, Jennifer Garner alakítását egyöntetűen méltatták a kritikusok.
  • A Peppermint a premierhétvégéjén 14,7 millió dolláros bevételre tett szert Észak-Amerikában. A költségvetése 25 millió volt.
  • A filmet igen negatívan fogadták a kritikusok. A RottenTomatoes-on 70 szemlézett cikk után mindössze 14 százalékon áll (2018. szeptember).
  • Pierre Morel rendező 10 évvel az Elrabolva után forgatott ismét akciófilmet.

Hazai premierdátum: 2018.09.27.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni: