Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
155
Vélemények
43
Képek
2
Videók
Elrabolva
 
Nagyonjóképű   2020. 03. 26.

legújabb vélemény

Az akciófilmek egyik alappillére lett. Liam Neesonnál jobb színészt nem is találhattak volna a főszerepre, mintha rá szabták volna az egész történetet. Zseniális egyszerűen.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 19.

Liam Neeson legjobb filmje, tele van akcióval végig izgalmas és a szereplők is jól hozzák a karakterüket.


 
indingo   2017. 04. 17.

Eléggé meghatározó film, eléggé bejött. Egy igazi akciófilm, de a minőségi fajtából. A története izgalmas volt végig, a székhez ragasztja az embert.

 
Deku   2017. 07. 10.

Kellemes csalódás volt. Nem vártam ennyire hatásos és mélyreható akció filmet. Viszont Liam Neeson-tól nem is vártam volna el kevesebbet. Mestermű lett a maga nemében.

 
Mavil   2016. 06. 09.

Az Elrabolva című film az első rész sikere miatt trilogiává nőtte ki magát, kár érte. Az első rész kiváló film volt, izgalmas, fordulatos, lebilincselő. Liam Neeson elhíresült monológja "Nem tudom, hogy ki maga… Azt sem, hogy mit akar… Ha váltságdíjat akar, elmondom, hogy nincs pénzem, de rendelkezem olyan különleges képességekkel, amelyeket pályám során tökélyre fejlesztettem, amelyek miatt a maga fajták rémálma vagyok. Ha most elengedi a lányomat, máris végeztünk, nem fogom keresni, nem üldözöm magát, de ha nem… Meg fogom keresni, meg fogom találni, és meg fogom ölni." a film legjobb jelenete.

Liam Neeson
Maggie Grace
Liam Neeson
Liam Neeson
Liam Neeson
Liam Neeson

A film összbevétele 226 830 568 dollár volt (imdb.com).

 

A film végén egy Délkelet-Ázsiából származó hajlított pengéjű kést használtak,aminek karambit a neve.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Egy férfi azt állította, hogy terroristaellenes-szakértő, megvádolta a stábot, hogy az első filmet az ő életéről mintázták. Később kiderült, hogy az ember csaló.

(Bob)
 

Famke Janssen ma már az ENSZ Kábítószer-ellenőrző és Bűnmegelőzési Hivatalának nagykövete.

(Bob)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.