Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Elrabolva (2008)

Taken
Filmadatlap
 
27
Szereplők
160
Vélemények
43
Képek
2
Videók

Galéria (43)

Liam Neeson
Maggie Grace
Liam Neeson
Liam Neeson
Liam Neeson
Liam Neeson

Videók (2)

 
Gyorvik   2022. 12. 06.

legújabb vélemény

0

Kétségtelen a székhez szögez bizonyos tekintetben, a kliséket mérsékelt szinten tartva. Minden bizonnyal egy volt kémelhárító hasonló tűzfokon képes működni. Azonban mind az időbeli egybeesések, valamint a térbeli akadályok okozta késleltetés figyelm... több»

 
mamiéstöti2   2018. 01. 19.

1

Liam Neeson legjobb filmje, tele van akcióval végig izgalmas és a szereplők is jól hozzák a karakterüket.

 
indingo   2017. 04. 17.

1

Eléggé meghatározó film, eléggé bejött. Egy igazi akciófilm, de a minőségi fajtából. A története izgalmas volt végig, a székhez ragasztja az embert.

1
 
Deku   2017. 07. 10.

1

Kellemes csalódás volt. Nem vártam ennyire hatásos és mélyreható akció filmet. Viszont Liam Neeson-tól nem is vártam volna el kevesebbet. Mestermű lett a maga nemében.

 
JRD   2022. 03. 14.

1
Egy átlagos nagy durral...

Az a film, ami sablonos, középszerű, mégis imádták a filmet, és bizony hatalmasat durrant. Mondjuk kár volt 2. és 3. részt készíteni hozzá, de ettől függetlenül az Elrabolva érdemes a figyelemre. Szórakoztató, vannak benne jó gondolatok, mondatok és látványosak az akciójelenetek. És szerintem sokunkat a hányinger kerülgette akkor, amikor a vén kecske készült megnyalni a fiatal káposztát... Nézd meg és döntsd el, hogy számodra mit adott a film! Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!

 
Mavil   2016. 06. 09.

1

Az Elrabolva című film az első rész sikere miatt trilogiává nőtte ki magát, kár érte. Az első rész kiváló film volt, izgalmas, fordulatos, lebilincselő. Liam Neeson elhíresült monológja "Nem tudom, hogy ki maga… Azt sem, hogy mit akar… Ha váltságdíja... több»

 
Sabnock Sanatory   2019. 01. 27.

0

A Taken trilógia első része,és egyben a legjobbra sikerült darabja is .Liam Neeson ahogyan megy bele a korba,egyre jobb színész lesz,egyre jobban beérik,és a szerepek is megtalálják.Pörgős,izgalmas,és szívszorítóan megható történet,mindenféleképpen érdemes megnézni mindenkinek !

A film összbevétele 226 830 568 dollár volt (imdb.com).

 

A film végén egy Délkelet-Ázsiából származó hajlított pengéjű kést használtak, aminek karambit a neve.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Egy férfi azt állította, hogy terroristaellenes-szakértő, megvádolta a stábot, hogy az első filmet az ő életéről mintázták. Később kiderült, hogy az ember csaló.

(Bob)
 

Famke Janssen ma már az ENSZ Kábítószer-ellenőrző és Bűnmegelőzési Hivatalának nagykövete.

(Bob)
 

A mozi a premier napján az Államokban 9,4 millió dollárt hozott.

(Bob)
 

Az első Elrabolva 25 millió dollárból készült, s világszerte 226 milliót hozott.

(Bob)