Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
72%

A védelmező 2. (2018)

The Equalizer 2
Filmadatlap
 
34
Szereplők
30
Vélemények
34
Képek
9
Videók

Galéria (34)

Denzel Washington
Denzel Washington
Denzel Washington
Denzel Washington
Antoine Fuqua
Antoine Fuqua
Denzel Washington
Denzel Washington
Pedro Pascal
Antoine Fuqua
Pedro Pascal
Antoine Fuqua
Pedro Pascal
Denzel Washington
Antoine Fuqua
Denzel Washington
Denzel Washington
Pedro Pascal
Denzel Washington
Antoine Fuqua
Denzel Washington
Denzel D. Washington
Pedro Pascal
Melissa Leo
Antoine Fuqua
Denzel Washington
Antoine Fuqua
Denzel Washington
Denzel Washington
Pedro Pascal
Denzel Washington
Denzel Washington
Denzel Washington
Denzel Washington
Denzel Washington
Antoine Fuqua
Antoine Fuqua
Antoine Fuqua
Antoine Fuqua
Antoine Fuqua

Videók (9)

 
Gauss   2021. 09. 30.

legújabb vélemény

0

Aki még nem látott jó akciófilmet, meg úgy általában D. W. filmeket, annak biztos tetszeni fog. Amúgy egy átlagos film, de Denzel miatt simán nézhető. Denzel Washingtonnak ettől tíznél is több sokkal jobb filmje van. Az ilyet az ember megnézi, majd elfelejti.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 12. 09.

0
Washington a fedélzeten

Az 1. rész után nagyon örültem, amikor is megtudtam, hogy folytatást kap a film, mert az első után semmi kételyem nem volt a felől, hogy Denzel papával a fedélzeten olyan szintet fog képviselni ez a mű. Az előbbi sorokat azért emelném ki, mert tudhatjuk, hogy jó pár film kapott folytatást és utánuk jó nagyot koppantunk. A 120 perc játékidő úgy gondolom bőven elég egy akció - kriminek, bár voltak benne olyan részek, amiket nem értettem miért is kellett elnyújtani, bár ez legyen minden filmnek a legnagyobb hibája. Washington játéka szerintem mit sem kopott és öröm nézni, ahogyan színészkedik 63 évesen, illetve a fiatal mellékszereplő, Ashton Sanders játéka jó kis színt vitt bele Denzel mellett a filmbe. Voltak benne tanulságos jelenetek, olyan részek amik nekem átjöttek szerencsére és lehet, hogy ezért is volt bennem az a + a filmben, amiért pozitív gondolatokkal és érzelmekkel írhatom le, hogy ajánlani tudom, mert egy picivel természetesen gyengébb lett, mint az első, de élvezetes kis estés akciófilmet kaptunk Antoine Fuqua rendezőtől.

 
Berto49   2018. 08. 16.

1

Ezt a filmet választottam a nyert mozijegy utalvánnyal, ezúton köszönöm! Két indokom is volt, hogy megnézzem ezt a folytatást. Egyrészt Denzel Washington az egyik kedvenc színészem, természetes, minden manírtól mentes játékát nagyon kedvelem, másrész... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 12. 04.

0

Átlagos? Sajnos igen, hiszen a mondanivaló, és főleg a befejezés mesterkélt, és elhamarkodott. Washington hozza a formáját, de egyszerűen nem tettek alá egy jó produkciót! Kevés akciójelenet,és azok is eléggé sablonosak, plusz egy-két szereplő nekem elég gyengének tűnt, mármint színészileg...

 
Yosihiro   2019. 01. 13.

0
Védelmezö

Négy évvel ezelőtt láttam az első részt és akkor is nagyon tetszett. Most egy újabb D.W remekművet láthatunk. Kicsit összetetten indul a film több helyszínen de a szálak egy helyre futnak. Zseniális ahogy D.W a szerepét játssza igazi védelmező! Érezni a filmben a romantika hiányát de mivel egy akciófilmről van szó csak az elhunyt feleségét láthatjuk egy pillanatra. Az akciójelenetek nagyon jók remekül kidolgozottak. A technikai lassítások, gyorsítások tökéletesek. A látvány és a hang is kitűnő. Rosszat nem is lehet erről a filmről írni mivel érezni, hogy minden porcikáját kidolgozták. Az utolsó lövöldözős akciós jelenetekben kicsit abszurdnak éreztem egy, hogy egy mesterlövész küldje ki az embereit a célpont elfogására megsemmisítésére. A végső lezárást a filmnek nem érzetem egy folytatást még megér ez a film szerintem. Összességében egy remek kikapcsolódást és akciófilmet kapunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Az öt csillagot megkapja film mivel talán az év 10 legjobb filmjei között kell, hogy szerepeljen! Üdv Yosi

 
MMcFly2015   2018. 08. 16.

1

Az első rész után elképzelni se mertem, hogy ennek a filmnek lehet folytatása. De lett, és -igaz nem mondhatnám jobbnak - de rosszabbnak se titulálnám semmiképp. Rögtön egy megszokott csihi-puhi akciót kapunk bevezetésnek, így egyből helyreállnak az ... több»

 
Orosz István   2018. 08. 22.

0

Jó lett bár nekem az első sokkal akció dúsabb volt, be kel vallanom nem lett annyira jó de ettől független nem lett rossz. A történet teljesen rendben volt. Jó a folytatás.

A film összbevétele 190 400 157 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 135 608 817 forintot termelt.

 

A filmben 14 ember hal meg.

(BRANTON )
 

Antoine Fuqua a Védelmezö 2 rendezöje pályafutását klipprendezöként a Coolio - Gangsta Paradise cimü videoklipp rendezésével kezdte. Elsö rendezése a Gyilkosok gyilkosa volt és késöbb jöttek a sikerfilmek a Nap könnyei, Artur Király, Orvlövész, A védelmezö 1, A hét mesterlövész.

(Yosihiro)
 

Denzel Washington több tucat filmben és sorozatban játszott eddigi pályafutása során, mégis ez az első folytatásfilmje.

(hp)
 

Egyedül Denzel Washington, Bill Pullman és Melissa Leo tért vissza a folytatásra.

(hp)
 

Antoine Fuqua első alkalommal rendezett folytatást egy saját filmjéhez.

(hp)
 
Mindezek ellenére azért színvonalban Másnaposokhoz, ugyanakkor senki ne várjon egy Terminator 2. szintet. A stílus, a kivitelezés, az akciójelenetek elosztása és a finom, fanyar humora megmaradt a műnek, csak éppen meglehetősen bátortalan a lehetőségeihez képest. Egy laza nyári filmnek simán elmegy, mivel a kötelességét azért tisztességesen teljesíti, de azért sokan biztos többet vártak ennél. Harmadik részt azért már kösz, nem kérünk, ha csak nem lesz benne valami radikális variálás a sztorin, mert ez így csak önismétlés. több»
 
Még Robert McCall sem elég kemény ahhoz, hogy megbirkózzon egy gyenge forgatókönyvvel. több»
 
Akinek tetszett az első rész és szereti a már említett régi idők akciófilm feelingjét, annak ez a folytatás is tetszeni fog. több»