A védelmező 3 kevesebb mint fél év múlva kerül a mozikba, és most már azt is tudjuk, miről fog szólni a film.

Denzel Washington (galériánkban) első A védelmező-filmje igen pozitív fogadtatásban részesült, négy évvel később pedig jött A védelmező 2., melyet egy sorozat követett The Equalizer címmel Queen Latifah-val. A harmadik részre már csak nagyon keveset kell várnunk, egészen pontosan augusztus 31-ig.

Miről szól majd a film?

A történet szerint Robert McCall azért küzd, hogy maga mögött hagyja a múltját. A kormány nevében elkövetett tettei felemésztik őt. Az elnyomottak iránti elkötelezettségén keresztül próbálja megváltani önmagát. Azonban most egy teljesen új helyszínre, nevezetesen a gyönyörű Dél-Olaszországba költözik, ahol meglepően otthonosan érzi magát. Élvezi az itteni életet, új emberekkel találkozik - de az első problémák sem váratnak magukra túl sokáig. Újdonsült barátai ugyanis egy alvilági főnök célkeresztjébe kerülnek. McCallnak tehát magával a maffiával kell szembeszállnia.

Mivel már nagyon közel a premier, igen meglepő, hogy eddig még egyetlen trailert sem adtak ki a filmhez, de most már biztosak lehetünk benne, hogy erre sem kell túl sokat várnunk.