Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
10
Vélemények
19
Képek
1
Videók
 
MidoD7   2018. 09. 14.
Alaposan fontold meg, hogy megnézed-e

Az alap ötlet nem lett volna rossz. Érdekesen hangzott és gondoltam megnézem. Röviden leírva, ez a film egy vizuális büntetés. Kezdem a színészekkel. Rémesen gyenge karaktereket kapott a film, se füle se farka nem volt egyik szereplőnek sem. A főbb karaktereket próbálták úgy eladni mintha milyen mély tartalommal bírnának de érződött, hogy nincs bennük semmi. A párbeszédek üresek és sablonosak voltak. Gyakorlatilag a nézőt már ez is durván le tudja fárasztani. A sztori nem lett volna rossz ha mondjuk kidolgozottabb vonalvezetést kap. Számomra sok volt az, hogy beköszönt a sötétség elmegy a lakosság fele és már aznap elkezdődik hullani a fos zuhatag. Szépen felépíthették volna mondjuk úgy, hog... több»

 
D. Wolfe   2016. 05. 03.

Megnyerő, hogy ennyire bátor és brutális volt. Tényleg nem köntörfalazott, fröcsögött vér és szakadtak a végtagok. Néhol kicsit leült a történet, de összegészében nagyszerű volt, a színészek is fantasztikusak és a helyszín is sokat dob az összképen.


 
jencike1985   2016. 10. 28.

Sokszor eléggé unalmasra sikeredett. Attól hogy egy horror film véres, nem mindig jelenti azt is hogy a film jó. Vannak benne egészen rosszul ábrázolt jelenetek.Egyszer nézhető mindenképpen.

 
Timo93   2018. 09. 07.

Érdekes és kellően brutális, véres. Maga a történet hagy kivetni valót de ennek a filmnek nem is ez a lényege. Számomra egy percig nem volt unalmas, érdekelt a cselekmény. Aki egy nagy mondanivaló filmre vágyik az ne ezt nézze, viszont aki szereti a vérengzést annak tetszeni fog.

 
varkonyiildi   2018. 08. 06.

A sokatmondó cím mögött üres a tartalom. Túlságosan vérengző, nyers, sztori nélküli üres film. Nagyon sablonos és gagyi hatású, nem érdemes rá se időt, se pénzt pocsékolni.

A film összbevétele 80 276 156 dollár volt (imdb.com).

 

67 ember hal meg benne.

(Norbi)
 

Minden vámpír szereplőnek van neve, csak ez a stáblistáig nem derül ki.

(SódóGA)
 

A legtöbb éjjeli jelenetet is nappal vették fel, és a vágóasztalon effektezték meg a képeket.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.