Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
10
Vélemények
19
Képek
1
Videók
 
MidoD7   2018. 09. 14.
Alaposan fontold meg, hogy megnézed-e

Az alap ötlet nem lett volna rossz. Érdekesen hangzott és gondoltam megnézem. Röviden leírva, ez a film egy vizuális büntetés. Kezdem a színészekkel. Rémesen gyenge karaktereket kapott a film, se füle se farka nem volt egyik szereplőnek sem. A főbb karaktereket próbálták úgy eladni mintha milyen mély tartalommal bírnának de érződött, hogy nincs bennük semmi. A párbeszédek üresek és sablonosak voltak. Gyakorlatilag a nézőt már ez is durván le tudja fárasztani. A sztori nem lett volna rossz ha mondjuk kidolgozottabb vonalvezetést kap. Számomra sok volt az, hogy beköszönt a sötétség elmegy a lakosság fele és már aznap elkezdődik hullani a fos zuhatag. Szépen felépíthették volna mondjuk úgy, hog... több»

 
D. Wolfe   2016. 05. 03.

Megnyerő, hogy ennyire bátor és brutális volt. Tényleg nem köntörfalazott, fröcsögött vér és szakadtak a végtagok. Néhol kicsit leült a történet, de összegészében nagyszerű volt, a színészek is fantasztikusak és a helyszín is sokat dob az összképen.


 
jencike1985   2016. 10. 28.

Sokszor eléggé unalmasra sikeredett. Attól hogy egy horror film véres, nem mindig jelenti azt is hogy a film jó. Vannak benne egészen rosszul ábrázolt jelenetek.Egyszer nézhető mindenképpen.

 
Timo93   2018. 09. 07.

Érdekes és kellően brutális, véres. Maga a történet hagy kivetni valót de ennek a filmnek nem is ez a lényege. Számomra egy percig nem volt unalmas, érdekelt a cselekmény. Aki egy nagy mondanivaló filmre vágyik az ne ezt nézze, viszont aki szereti a vérengzést annak tetszeni fog.

 
varkonyiildi   2018. 08. 06.

A sokatmondó cím mögött üres a tartalom. Túlságosan vérengző, nyers, sztori nélküli üres film. Nagyon sablonos és gagyi hatású, nem érdemes rá se időt, se pénzt pocsékolni.

 

67 ember hal meg benne.

(Norbi)
 

Minden vámpír szereplőnek van neve, csak ez a stáblistáig nem derül ki.

(SódóGA)
 

A legtöbb éjjeli jelenetet is nappal vették fel, és a vágóasztalon effektezték meg a képeket.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.