Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
67%

John Carpenter - Vámpírok (1998)

Vampires
Filmadatlap
 
16
Szereplők
3
Vélemények
25
Képek
1
Videók

Galéria (25)

Videók (1)

 
JRD   2022. 05. 09.

legújabb vélemény

1

Carpenter nagy kedvenc. A vámípros filmeket meg alapban bírjuk. Ha úgy döntesz, hogy megnézed ezt, a már klasszikusnak is nevezhető darabot, ne várj nagy látványt, sem pedig milliós trükköket. A mai elvárásoktól messze elmarad, mégis egy nagyon jó k... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 18.

0

Egy újabb Carpenteres gyöngyszem,ami rám nagy hatást gyakorolt.Nagyon szeretem a klasszikus vámpíros filmeket.Misztikus,életidegen lények,akik legyőzéséhez önfegyelem,bölcsesség,óvatosság,és erő kell.James Woods jó választás a filmre,simán hihető kar... több»

 
jencike1985   2016. 10. 28.

0

Tipikus vámpír vadász film. Voltak benne izgalmas részek olykor véres jelenetek, de nincs benne semmi plusz amitől újra megnézném. Egyszer nézhetős vadászós film. Meneküljetek vámpírok.

A film összbevétele 20 241 395 dollár volt (imdb.com).

 

James Woods-ról az a hír járja, hogy nagyon nehéz eset, viszont ő és Carpenter nagyon jól megértették egymást a forgatás alatt. Carpenter megállapodot Woods-szal, hogy a forgatás során a jeleneteket úgy veszik fel, hogy egyet a forgatókönyv szerint, majd egyet Woods improvizálhat.

(Mavil)
 

A film 20 millió dollárból készült el, és nagyjából ugyanennyit hozott is vissza. A fogadtatása igen vegyes volt.

(Mavil)
 

Ez volt az a film, ami meggyőzte John Carpentert, hogy maradjon a rendezésnél, mert ő már azon gondolkozott, hogy kiszáll, mert saját bevallása szerint " már nem talált benne örömet."

(rbernadett)
 

Annak ellenére, hogy ez egy horror film, John Carpenter azt állította az audiókommentárban, hogy azért készítette el ezt a filmet, mert szerinte nagyon hasonlít egy westernre.

(rbernadett)