Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
73
Filmadatlap
 
20
Szereplők
2
Vélemények
7
Képek
1
Videók
A horda
 
Di Canio   2020. 05. 09.

legújabb vélemény

Akciónak indul, aztán átvált zombi horrorba. Vannak benne kicsit már túltolt jelenetek bőven, de ez a zombis filmekben megszokott. Pld fej helyett százat lőnek testre mikor előtte mondja, hogy fejre lőjetek stb, de aki szereti az ilyen stílusú filmeket annak ez kötelező.

 
respect the movies   2018. 03. 21.

Szerintem nem volt egy rossz film! Nem kimondottan szeretem a zombis filmeket, persze vannak azért e műfajon belül is kiemelkedő alkotások! Viszont jelen filmünk egy egészen élvezhető darab volt! Az egyik nagyon is értékelhető tulajdonsága a filmnek, hogy hihetetlenül pörgős lett! Tulajdonképpen a film 15 perc után olyan kemény iramot diktál, hogy én csak kapkodtam a fejemet a rengeteg akciótól és ezt meg is tartja a film befejezéséig! További pozitívumai közé sorolnám, hogy ez egy igencsak vérbő alkotás lett! Az új Francia horrorhullámra amúgy is igencsak jellemző, hogy egyáltalán nem spórolnak a vérrel (sőt, talán már kicsit azért túlzásba is viszik) de egy ilyen kemény akció horrorban azért nem tartottam túlzásnak! Persze azért nem lesz a film a műfaján belül klasszikus és ez elsősorban talán a karakterek miatt lesz! Merthogy sajnos a karakterek egytől-egyik negatív karakterek lettek, még az úgynevezett jófiúk csapatából sem nagyon tudtam egy karaktert is megkedvelni! Illetve talán még az akciójeleneteket tartottam néha túltolva, de ha ezektől eltekintünk, akkor egy egészen kellemes agykikapcsolós, darabolós, vérben gázolós, zombihorrort kapunk!

 

A film rendezőpárosa készített 2008-ban egy rövidfilmet, ami az adott film előzményeit mutatja be! Ennek a rövidfilmnek a címe Rivoallan volt!

(respect the movies)
 

A film rendezőpárosának Yannick Dahan és Benjamin Rocher ez volt az első nagyjátékfilmjük!

(respect the movies)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.