Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
72%

A horda (2009)

La horde
Filmadatlap
 
20
Szereplők
4
Vélemények
5
Képek
1
Videók

Galéria (5)

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2022. 01. 01.

legújabb vélemény

5
Francia zombik? Nous aimons!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A galamblelkű franciák imádják az erőszakot, a pusztítást, az őrületet, a félelmet és a zombikat... A filmvásznon... A film sajnos nem mentes a sablonos és kifejezetten klisés jelenetektől. Benjamin Rocher és Yannick Dahan nem tudták átlépni az árnyé... teljes kritika»

 
respect the movies   2018. 03. 21.

1

Szerintem nem volt egy rossz film! Nem kimondottan szeretem a zombis filmeket, persze vannak azért e műfajon belül is kiemelkedő alkotások! Viszont jelen filmünk egy egészen élvezhető darab volt! Az egyik nagyon is értékelhető tulajdonsága a filmnek,... több»

 
Di Canio   2020. 05. 09.

1

Akciónak indul, aztán átvált zombi horrorba. Vannak benne kicsit már túltolt jelenetek bőven, de ez a zombis filmekben megszokott. Pld fej helyett százat lőnek testre mikor előtte mondja, hogy fejre lőjetek stb, de aki szereti az ilyen stílusú filmeket annak ez kötelező.

 
Kóborló   2021. 12. 05.

3
Zombis akcióhorror, francia módra

A 2000-es évek elején, a francia filmgyártás elkezdett olyan horrorfilmeket készíteni, amikre szinte az egész világon felkapták a horrorrajongók a fejüket. Talán az első e jellegű film a 2003-as Magasfeszültség volt, majd a 2007-es Betolakodó és a 20... teljes kritika»

 

A mozikba egy vágott verzió volt látható, ami 90 perces változat volt, viszont a DVD és Blu-ray megjelenésén már a rendezői változat található, ami 102 perces lett.

(Kóborló )
 

A filmet először a 2009-es londoni FrightFest filmfesztiválon mutatták be. Majd még szintén a 2009-es évben, számos más filmfesztiválon volt műsorra tűzve, és csak 2010. januárjában mutatták be a külföldi mozikban.

(Kóborló )
 

A film rendezőpárosa, Yannick Dahan és Benjamin Rocher feltűnnek egy apróbb jelenet erejéig a filmben.

(Kóborló )
 

A film rendezőpárosa készített 2008-ban egy rövidfilmet, ami az adott film előzményeit mutatja be! Ennek a rövidfilmnek a címe Rivoallan volt!

(respect the movies)
 

A film rendezőpárosának Yannick Dahan és Benjamin Rocher ez volt az első nagyjátékfilmjük!

(respect the movies)