Játssz egy LG 32LJ500V TV-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
 
26
13
19
15

Vélemények

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
respect the movies   2018. 01. 09.

Szerintem zseniális film lett! Nagyon sok pozitív véleményt olvastam már a filmről és azt kell hogy írjam hogy nem voltak hiábavalóak a filmmel kapcsolatban a méltató szavak! Pedig kicsit tartottam a filmtől, mert igaz hogy nincsenek bajaim az ázsiai filmekkel, de ezeket az alkotásokat vagy szinkronnal vagy angol nyelv+felirattal szeretem inkább nézni, mert a nyelvezetük az, ami miatt sokszor kerülöm őket! Na ennél a filmnél vettem először észre magamon, hogy az előbb említett dolog mennyire nem is zavart a közel két órája alatt! Filmélmény volt a javából! Komolyan mondom, ha akarnék sem tudnék belekötni a filmbe! Kiváló színészi alakítások, szerethető vagy akár utálható filmbeli karakterek! Szuper látványvilág, amiket eddig csak amerikai szuperprodukciókban láthattunk, bár mivel itt a fegyverek szinte teljes mértékben hiányoztak a filmből, ezért minden jelenet sokkal realisztikusabban hat! Talán csak az igazi fanyalgok említenék a film történetét kisebb hibának, de akik szeretnek élvezni egy filmet, azok ezen a dolgok (akárcsak mint én) könnyen átsiklanak majd! Bárkinek nyugodt szívvel ajánlom a filmet!

 
Deku   2017. 09. 13.

Ekkora csalódásban ritkán volt részem, nagyon lehangolt a film. Siralmas és nyögve nyelős lett az egész történet menete. Az unalom pedig végig ott ült mellettem és el se eresztett egy percre sem.


 
Lamboh   2017. 09. 29.

A műfaj kedvelőinek mindenképp ajánlom. Nem a legjobb alkotás ebben a műfajban, de Én minden percét élveztem - végig nagyon izgalmas volt. Itt-ott kicsit meg is könnyeztem, a vége pedig nagyon tetszett. Szomorú volt, de jó. Még annyit, hogy bár sokat játszadoztam már egy esetleges zombi járvány gondolatával, de azért az ilyenből nem kérnék. :D

 
Hetedik   2018. 02. 25.

Már megint a hype áldozata lettem. Az egekig lett magasztalva, közben egy teljesen átlagos zombifilm, amiben hemzsegnek a klisék és fájdalmasan többnek akar látszani, mint ami. Van egy apukás kislány, csak hogy legyen kit sajnálni, oszt jöhetnek a zombik. Van egy jelenet, mikor lassítva mutatnak mindent: a kislány sírását, a zombik ostromát, a visszatartó emberek szenvedését és mindezt hosszú percekig elnyújtják, a hatásvadászat magasiskolája. Annyira nevetséges volt az egész hogy inkább tovább tekertem. De van itt még borzalmas CGI, szép vonatok, elfogadható színészi alakítások, meg papírlapon elférő történet. No meg a zombik, akik egész pofásra sikeredtek. Ha nem forgatják le, nem borult volna gyászba a filmvilág.

 
Diesel   2018. 02. 14.

Nagyon tetszett, az egyik kedvenc zombis filmem. Nálam a top 10 zombi témában benne van. Az eleje kicsit lassabb, de aztán szépen beindulnak az események. A történet teljesen reális (itt nem a zombikra gondolok, hanem arra hogy nagyon sok olyan család van ahol a szülök csak a munkának élnek, és a gyermek sajnos mellőzve van a karrier rovására - talán ez elé tart tükröt nekünk ez a film). Ami kimondottan tetszett hogy végig feszültségben tartott, nem volt kiszámítható. A rendező valóban végig gondolta a zombi apokalipszist, és nem csak össze dobott valamit. Sok olyan zombis film van amiben a színészek kicsit túljátsszák magukat ami idegesítő tud lenni. Itt teljesen jól alakítják a "hétköznapi" ember szerepét szinte érződik a küzdelmük a túlélésért. Nálam 10/10-es

Gong Yoo
Gong Yoo
Dong-seok Ma
Dong-seok Ma
Jeong Yu-mi
Gong Yoo
Dong-seok Ma
Kim Soo-ahn
Gong Yoo
Kim Soo-ahn
 
Aki egy minőségi és a megszokottól eltérő, horrorelemekkel is fűszerezett akció-thrillerre vágyik, bátran tegyen egy próbát vele!
7,5/10 több»
 
A Train to Busan nem fél kockáztatni. Repkednek a hullák, fröcsög a vér, nem kímél se fiatalt, se időset, csak teszi a dolgát, mint ahogyan egy igazi zombis filmnek tennie kell. 8/10 több»
 
A magyar filmforgalmazás útjai kifürkészhetetlenek: 2016-ban már eljutott egyszer ez a dél-koreai zombiexpressz a miskolci Cinefestre, másfél évvel később pedig most a mozikba is befarol, hogy megmutassa, milyen a koreai zombivirtus. (Spoiler: ütős!) 80/100 több»
 

A legnagyobb költségvetésű dél koreai horror.

(Hetedik )
 

A rendező első mozifilmje.

(Hetedik )
 

A közönség és a kritikusok is pozitívan fogadták.

(Hetedik )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.