Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
 
26
12
19
15
 
respect the movies   2018. 01. 09.

Szerintem zseniális film lett! Nagyon sok pozitív véleményt olvastam már a filmről és azt kell hogy írjam hogy nem voltak hiábavalóak a filmmel kapcsolatban a méltató szavak! Pedig kicsit tartottam a filmtől, mert igaz hogy nincsenek bajaim az ázsiai filmekkel, de ezeket az alkotásokat vagy szinkronnal vagy angol nyelv+felirattal szeretem inkább nézni, mert a nyelvezetük az, ami miatt sokszor kerülöm őket! Na ennél a filmnél vettem először észre magamon, hogy az előbb említett dolog mennyire nem is zavart a közel két órája alatt! Filmélmény volt a javából! Komolyan mondom, ha akarnék sem tudnék belekötni a filmbe! Kiváló színészi alakítások, szerethető vagy akár utálható filmbeli karakterek! Szuper látványvilág, amiket eddig csak amerikai szuperprodukciókban láthattunk, bár mivel itt a fegyverek szinte teljes mértékben hiányoztak a filmből, ezért minden jelenet sokkal realisztikusabban hat! Talán csak az igazi fanyalgok említenék a film történetét kisebb hibának, de akik szeretnek élvezni egy filmet, azok ezen a dolgok (akárcsak mint én) könnyen átsiklanak majd! Bárkinek nyugodt szívvel ajánlom a filmet!

 
Deku   2017. 09. 13.

Ekkora csalódásban ritkán volt részem, nagyon lehangolt a film. Siralmas és nyögve nyelős lett az egész történet menete. Az unalom pedig végig ott ült mellettem és el se eresztett egy percre sem.

 
Lamboh   2017. 09. 29.

A műfaj kedvelőinek mindenképp ajánlom. Nem a legjobb alkotás ebben a műfajban, de Én minden percét élveztem - végig nagyon izgalmas volt. Itt-ott kicsit meg is könnyeztem, a vége pedig nagyon tetszett. Szomorú volt, de jó. Még annyit, hogy bár sokat játszadoztam már egy esetleges zombi járvány gondolatával, de azért az ilyenből nem kérnék. :D

 
MMcFly2015   2016. 09. 18.

Kimagaslóan jó zombi film. Szépen felépít egy drámai szálat apa - és lányán keresztül, aztán 20-25 perctől elindul a kemény és nyomasztó hangulat. A film többnyire egy vonat szerelvénybe játszódik, és pörgős feszültséggel teli jelenetekkel láthatjuk a járvány tejedését. A filmzene és a koreai filmekből megszokott akció jelenetek fokozzák az élményt, és tényleg egy percig nem lehet unni.
Minden megvan ami egy zombi filmbe kell, és itt is előjön a kérdés, hogy mennyire veszíti el az emberségét néhány személy, egy ilyen helyzetben.
A film vége komolyra sikerült dráma, amit megerősít az elején felépített apa - lánya kapcsolat. Akinek bejött a World War Z, annak kizárt, hogy ez a film ne tetsszen. Szenzációs mind a kettő.

 
hsanya182   2017. 01. 19.

Jól felépített, remek zombis film, a zombik ugyan kicsit nevetségesek, de aki oda van a zombikért annak biztos tecceni fog. Maga a történet jó, igazi keleti szemléletmód. :)

Gong Yoo
Gong Yoo
Dong-seok Ma
Dong-seok Ma
Jeong Yu-mi
Gong Yoo
Dong-seok Ma
Kim Soo-ahn
Gong Yoo
Kim Soo-ahn
Smoking Barrels: Train to Busan
Aki egy minőségi és a megszokottól eltérő, horrorelemekkel is fűszerezett akció-thrillerre vágyik, bátran tegyen egy próbát vele!
7,5/10
Supernaturalmovies: Train to Busan
A Train to Busan nem fél kockáztatni. Repkednek a hullák, fröcsög a vér, nem kímél se fiatalt, se időset, csak teszi a dolgát, mint ahogyan egy igazi zombis filmnek tennie kell. 8/10
VOX.hu - Vonat Busanba - Zombi expressz
A magyar filmforgalmazás útjai kifürkészhetetlenek: 2016-ban már eljutott egyszer ez a dél-koreai zombiexpressz a miskolci Cinefestre, másfél évvel később pedig most a mozikba is befarol, hogy megmutassa, milyen a koreai zombivirtus. (Spoiler: ütős!) 80/100

 

A legnagyobb költségvetésű dél koreai horror.

(Hetedik )
 

A rendező első mozifilmje.

(Hetedik )
 

A közönség és a kritikusok is pozitívan fogadták.

(Hetedik )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.