Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
74
Filmadatlap
 
28
Szereplők
36
Vélemények
67
Képek
1
Videók
Eleven testek
 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

legújabb vélemény

Imádtam. Pedig gagyinak látszó tinihorror zombi film, de valamiért levett a lábamról. Már az elején amikor a zombisrác az elején narrálja a történetet. Kedves és aranyos romantikus film.

 
indingo   2017. 10. 26.

A zombis téma egy újfajta megközelítése. a már-már lerágott csont téma egy egészen újszerű megoldása. Érzelmes történet egy különleges atmoszférában.


 
Deku   2017. 09. 24.

Ezt a filmet többször biztos, hogy nem fogom megnézni annyira lehangoló volt, hogy arra nincsenek szavak. Azt érte el összesen, hogy ritka nagy csalódást okozott annak ellenére, hogy nem voltak elvárásaim.

 
Orosz István   2017. 08. 05.

Nekem tetszett, érdekes történetet vonultat fel. Tetszik ez a zombi, akiben maradt emberi darab, és érezni kezd a csaj iránt. A vége is jó, szóv nem egy átlag történet.

 
AngelCass   2018. 01. 28.

Olvastam a kommenteket és szomorúan látom, hogy sokan aranyosnak, sőt cuki szerelmes történetnek látják. De hát az a zombi azért szeretett a lányba mert MEGETTE a lány barátjának az agyát, ez beteg, nem aranyos! A lány meg beleszeret egy zombiba, aki előtte a társai agyát kajálta, nem vagyok pszichológus, de szerintem ez nem egészséges, talán valami Stokholm szindróma is közbe játszhatott. És ez nem valami paródia, teljesen komolyan veszi magát a film :( Vontatott a film, semmi értelem nincs benne, egyedül a "csontik" vagy mik a meggyógyulni nem tudó igazi vérszomjas zombik benne a jók, adnak egy csöpp izgalmat mikor menekülni kell előlük, de sajnos ez is kevés ahhoz, hogy filmnek nevezzük ezt a valamit. De tényleg ha szerelmi történetet akartok akkor már az Alkonyatot nézzétek meg inkább.

A film összbevétele 116 980 662 dollár volt (imdb.com).

 

A film Rómeó és Júlia utalását több példa is erősíti: a főszereplők nevei (Julie és R), a szórakoztató erkély jelenet és Julie ex-barátjának neve, ami nem más, mint a Perry (Paris).

(ArpiHajdu és Réci)
 

A főszereplő, Nicholas Hoult állítása szerint sokat merített Ollókezű Edward karakteréből.

(SódóGA)
 

Nicholas Hoult, és a többi zombit játszó színész cirkuszi artistákkal készült fel a forgatásra, hogy megfelelően tudjanak mozogni.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.