Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
74%
Filmadatlap
 
28
Szereplők
38
Vélemények
67
Képek
1
Videók
Eleven testek
 
belavagyok   2020. 11. 03.

legújabb vélemény

0

A könyv nekem jobban bejött, de a film is egy új szintre emeli a zombis filmeket. Izgalmas és romantikus zombis film egyben.

 
indingo   2017. 10. 26.

0

A zombis téma egy újfajta megközelítése. a már-már lerágott csont téma egy egészen újszerű megoldása. Érzelmes történet egy különleges atmoszférában.


 
Deku   2017. 09. 24.

0

Ezt a filmet többször biztos, hogy nem fogom megnézni annyira lehangoló volt, hogy arra nincsenek szavak. Azt érte el összesen, hogy ritka nagy csalódást okozott annak ellenére, hogy nem voltak elvárásaim.

 
Orosz István   2017. 08. 05.

0

Nekem tetszett, érdekes történetet vonultat fel. Tetszik ez a zombi, akiben maradt emberi darab, és érezni kezd a csaj iránt. A vége is jó, szóv nem egy átlag történet.

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 23.

0

Na hát azért ezt is megnéztem. Szerelmes zombi,akit a csontik üldöznek, megeszi a lány pasijának az agyát, majd beleszeret. A lánynak ez nem gond...jó ez a zombi neki, hiszen most éppen szingli!!! Emberek, azért ez már gáz, minden szinten. Hihetetlen gyenge, és beteg film. Köszi,de köszi nem!

 
AngelCass   2018. 01. 28.

0

Olvastam a kommenteket és szomorúan látom, hogy sokan aranyosnak, sőt cuki szerelmes történetnek látják. De hát az a zombi azért szeretett a lányba mert MEGETTE a lány barátjának az agyát, ez beteg, nem aranyos! A lány meg beleszeret egy zombiba, aki... több»

 
VvV   2016. 05. 13.

0

A könyvet már beszereztem, bár a filmet már láttam. Nekem tetszett ez a fáradt hangulat és a története.

Galéria (67)

Videók (1)

A film összbevétele 116 980 662 dollár volt (imdb.com).

 

A film Rómeó és Júlia utalását több példa is erősíti: a főszereplők nevei (Julie és R), a szórakoztató erkély jelenet és Julie ex-barátjának neve, ami nem más, mint a Perry (Paris).

(ArpiHajdu és Réci)
 

A főszereplő, Nicholas Hoult állítása szerint sokat merített Ollókezű Edward karakteréből.

(SódóGA)
 

Nicholas Hoult, és a többi zombit játszó színész cirkuszi artistákkal készült fel a forgatásra, hogy megfelelően tudjanak mozogni.

(SódóGA)
 

Mivel a filmben a zombik nem tudnak rendesen beszélni, ezért hosszas belső monológok során bontakozik ki a történet nagy része.

(SódóGA)
 

A forgatókönyv azonos című regénye nyomán készült

(SódóGA)
 

A történet Shakespeare Rómeó és Júliájának lazán értelmezett átirata.

(SódóGA)