Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
55%

Náci zombik (2009)

Død snø
Filmadatlap
 
17
Szereplők
8
Vélemények
6
Képek
3
Videók

Galéria (6)

Videók (3)

 
BoBamburg   2019. 12. 31.

legújabb vélemény

0

A fő gond az vele, hogy zombis filmből nehéz már újat vagy érdekeset kihozni. Persze, itt megvan fűszerezve a dolog azzal, hogy nem sima zombik, hanem náci zombik. Na bumm. Ettől függetlenül ugyanolyan, mint minden zombis film. Se nem rossz, se nem jó.

 
Márton   2018. 12. 31.

a nap véleménye

1
Viccesnek szánt vérengzés Norvégiából

Nem sok olyan horrorfilmről hallottam amit a Norvégok készítettek volna (bizonyára vannak, csak kevésbé ismertek) ezért amikor először futottam bele eme számomra különlegességbe, kíváncsian vártam hogy mi lesz a véleményem az első olyan horrorfilmről... teljes kritika»

 
HercegPeter   2016. 12. 02.

0

Ezt mindenkinek látnia kell. Nem azért mert jó, mert egyáltalán nem az, de mégis csak náci zombik rohangálnak benne! Ez a film egyszerre az egyik legrosszabb és az egyik legjobb film amit láttam. Persze nem a színészek vagy a megvalósítás miatt, hane... több»

 
harnas1207 Nézhetetlen  2018. 12. 03.

0

Azt hittem megüt egy horror szintet, vagy legalább vicces film lesz. De egy hulladék. Direkt azért készült, hogy azt mondjuk rá, hogy annyira rossz, hogy már jó. De nem.

 
kevelin   2019. 07. 27.

0

annyira rossz hogy már jó. full beteg, undorító, belezős, felkötős, fűrészelős, gyilkolós 2 óra brutalitás. közben meg szétröhögöd az agyad. életem egyik legmaradandóbb filmélménye. nekem abszolút favorit, bár nem nézném meg még egyszer de csak mert valószínüleg már nem birnám gyomorral.

 
Di Canio   2019. 05. 15.

0

A sztori miatt különleges csak ez a film, nehéz eldönteni, hogy tényleg horrort akartak-e ebből csinálni, de egyszer mindenképpen meg lehet nézni.

 
gyorfigyuri10   2018. 10. 02.

0

A zombik jól meg vannak csinálva, úgyhogy nem mondom hogy rossz film, a története nagyon érdekes, és vicces. Persze kicsit kínzás volt végig nézni, de na. Azért egyszer végig lehet.

 
Tudom, hogy sokan leszólják ezt a filmet és igen, van benne egy-két kisiklás, de én továbbra is tartom, hogy zseniális és baromi szórakoztató. Szerintem ez egy norvég grindhouse és minden perce élvezetes. több»
 
Zombi katonáink eléggé gagyira sikerültek, biztos félúton elfagytak a sminkesek meg az öltöztetők. A trükkök is csapnivalók, végeredményben az egész megvalósítás bénára sikerült, egyedül az agybeteg poénok viszik a hátán a filmet. Értékelés: 7/10 több»