Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
62%

Kabinláz (2002)

Cabin Fever
Filmadatlap
 
29
Szereplők
9
Vélemények
16
Képek
1
Videók

Galéria (16)

Videók (1)

 
erahurka   2023. 06. 02.

legújabb vélemény

0

Nem úgy volt, hogy ezzel robbant be Eli Roth a köztudatba? A második fele még csak-csak, de az első negyven perc olyan rohadt unalmas, hogy nem igaz! Van néhány bizarr pillanata, azok tetszettek, de amúgy elég semmilyen film. Nem éreztem, hogy a kis ... több»

 
Kóborló   2021. 06. 26.

a nap véleménye

4
Támad a kór

Nem olyan rég újranéztem Eli Roth talán két legerősebbnek mondható rendezését, a 2005-ös Motelt és a 2007-es Motel 2-t, amelyek elkészültükkor igencsak erős horrorfilmeknek számítottak (persze mára már annyira ki lett tolva a horrorrajongók ingerküsz... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory   2022. 07. 01.

3
Jordan Ladd ma is egy bombázó.

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Eli Roth. Hemlock Grove, Motel 1-2, Prédák, A végzet órája. Nem is tudom, hogy ezt a filmet miért is néztem meg? Nem hallottam túl jó véleményeket róla, és lám! Nem is csalódtam. Eli Roth megosztó személyiség. Van akik menekülnek a filmjeitől, van ak... teljes kritika»

1
 
Di Canio   2021. 07. 22.

1

Nem volt rossz film, jó a történet a végén, még egy poén is volt benne. Bár a helyszín elég sablonos, meg egy-két szereplő is elég vicces kinézetű, de szerencsére nem az a kaszabolós erdei horror, ez a vonal nekem tetszett.

 
respect the movies   2018. 01. 09.

0

Szerintem nem volt rossz film! Amikor először láttam a filmet (talán úgy 10 évvel ezelőtt) akkor azért még sokkal nagyobb hatással volt rám! Egyszerűen nagyon gusztustalannak találtam először a filmet (persze minden bizonnyal a rendezőnek is ez volt ... több»

 
moov18   2016. 02. 05.

1

Nagy rajongója vagyok Eli Roth munkásságának, viszont nem ez a kis költségvetésű horror az oka annak, hogy megkedveltem személyét. Nem is értem, hogy tudta ezt összehozni. Olyanokat pakolt le az asztalra mint a Green Inferno, Knock-Knock. Ez viszont ... több»

 
SzFa Nézhetetlen  2017. 09. 25.

0

Felháborítóan undorító jelenetekkel teli film, nem ezt vártam tőle. Csak azért néztem végig, hogy tudja mi a vége, de egyáltalán nem érte meg, senkinek sem ajánlom. A történet bonyolult, és emellett gusztustalan részek. Egyáltalán nem félelmetes, hanem beteges.

A film összbevétele 30 553 394 dollár volt (imdb.com).

 

Eli Roth-nak ez volt az első egész estés filmrendezése. Korábban csupán egy rövidfilmet és egy tévésorozat egy epizódját rendezte.

(Kóborló )
 

A filmnek létezik egy rendezői változata is, ami közel 5 perccel hosszabb, mint amit a mozikban bemutattak.

(Kóborló )
 

A rendező Eli Rothnak mindkét testvére, Gabriel Roth és Adam J. Roth is kapott egy apróbb szerepet a filmben.

(Kóborló )
 

A tábortűz mellett elmesélt bowlingpályás gyilkosság a valóságban is megtörtént 1980-ban, Bostonban.

(Kóborló )
 

A Pault alakító Rider Strong és a Marcyt alakító Cerina Vincent egy interjú során elárulta, hogy a legnehezebb feladatuk az volt, amikor a közös szexjelenetüket kellett leforgatniuk.

(Kóborló )