Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
19
Szereplők
13
Vélemények
8
Képek
Videók
 
Anti007   2019. 04. 30.

legújabb vélemény

Egy igazi jó horrorfilm!

Ezt a filmet minden horror fannak ajánlom. Nyomasztó, izgalmas és a végén a csavar.... zseniális. :)

 
Deku   2017. 09. 13.

Ez valami pusztulat volt totális káosz és rémes volt amit elkészítettek. Ez persze az én nézőpontom, nekem nem tetszett és slussz. Semmiképpen nem javaslom megnézésre de mindenki maga tudja.


 
Berto49   2016. 12. 17.

Egy igazán jó filmet akartam megnézni, ezért vettem le a polcról. Egészen biztos, hogy a leghátborzongatóbb, legfélelmetesebb horror/slasher filmek egyike. Emlékszem, amikor először néztem meg tök egyedül voltam a lakásban, nem mondom, hogy féltem, de jó volt kinézni az ablakon a valóságos világba. !SPOILER! A számomra legelfogadhatóbb magyarázat, hogy a leszbi szöszi képzeletében játszódik szinte az egész történet, a valóság a végén a diliház. Ilyen remek film után hogy tudott ez az Aja olyan sz@rt csinálni, mint a "Szarvak" című förmedvény!?

 
respect the movies   2018. 01. 23.

TOP15 túlélős horrorlistás

Szerintem nagyon jó film volt! Emlékszem amikor először láttam ezt a filmet (úgy 10 évvel ezelőtt) engem szinte sokkolt, pedig már akkor is elég sok horrorfilmet láttam de ilyen és ehhez hasonlót még nem! A Magasfeszültség volt az első olyan film, ami elindította az úgynevezett extrém új hullámos francia horrorfilmeket! Azóta olyan filmek születtek e téren, mint a 2006-ban készült Ils, 2007-ben A betolakodó vagy a Határok, de ide merném sorolni a 2008-as Mártírok című filmet is! Persze ez a film is inkább a maga idejében volt nagyon hatásos horrorfilm! Ezzel nem azt mondom, hogy ha most megtekintené valaki, nem lenne egy brutális film ez, nem, ez még most is egy kemény filmnek mondanám, de a... több»

 
harnas1207   2018. 12. 17.

Hentelős erőszak horror, a maga műfajában egy kiemelkedő darab. Csavart is tartogat, de nem egy nagy élmény. Aki szereti az ilyen filmeket annak érdemes megnézni.

A film összbevétele 3 681 066 dollár volt (imdb.com).

 

A film forgatókönyvéért felelős két személy, gyerekkori barátok és ezzel a filmmel a 70-es és 80-as évek horrorfilmjei előtt akarták tisztelegni!

(respect the movies)
 

Volt elképzelés arról hogy a film egyetlen helyszínen játszódjon le és egy éjszaka történését fogja majd bemutatni! Végül az egy helyszínes lehetőséget elvetették!

(respect the movies)
 

Maga a film forgatása összesen 36 napot vett igénybe!

(respect the movies)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.