Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
79%

Magasfeszültség (2003)

Haute tension
Filmadatlap
 
19
Szereplők
13
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
Anti007   2019. 04. 30.

legújabb vélemény

0
Egy igazi jó horrorfilm!

Ezt a filmet minden horror fannak ajánlom. Nyomasztó, izgalmas és a végén a csavar.... zseniális. :)

 
Deku   2017. 09. 13.

1

Ez valami pusztulat volt totális káosz és rémes volt amit elkészítettek. Ez persze az én nézőpontom, nekem nem tetszett és slussz. Semmiképpen nem javaslom megnézésre de mindenki maga tudja.


 
Berto49   2016. 12. 17.

0

Egy igazán jó filmet akartam megnézni, ezért vettem le a polcról. Egészen biztos, hogy a leghátborzongatóbb, legfélelmetesebb horror/slasher filmek egyike. Emlékszem, amikor először néztem meg tök egyedül voltam a lakásban, nem mondom, hogy féltem, d... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 22.

0

Aja odatette magát,de rendesen. Végig lebilincsel,és borzongat... leköti minden idegszálunkat,és a vége,legalábbis számomra egyszerűen zseniálisra sikerült. Kidolgozott minden pillanat,és a színészek is szuperek!!!

 
respect the movies   2018. 01. 23.

0
TOP15 túlélős horrorlistás

Szerintem nagyon jó film volt! Emlékszem amikor először láttam ezt a filmet (úgy 10 évvel ezelőtt) engem szinte sokkolt, pedig már akkor is elég sok horrorfilmet láttam de ilyen és ehhez hasonlót még nem! A Magasfeszültség volt az első olyan film, am... teljes kritika»

 
harnas1207   2018. 12. 17.

0

Hentelős erőszak horror, a maga műfajában egy kiemelkedő darab. Csavart is tartogat, de nem egy nagy élmény. Aki szereti az ilyen filmeket annak érdemes megnézni.

 
Zsceeeka   2015. 02. 11.

0

Nagyon jó kis francia thriller/horror, a Mártírokkal szokták egy lapon említeni, hasonlóak is egymáshoz. Kegyetlen és véres, a feszültség folyamatosan jelen van, a végén (kissé kiszámítható ugyan, de) csattanóval.

Galéria (8)

Videók (1)

A film összbevétele 3 681 066 dollár volt (imdb.com).

 

A film forgatókönyvéért felelős két személy, gyerekkori barátok és ezzel a filmmel a 70-es és 80-as évek horrorfilmjei előtt akarták tisztelegni!

(respect the movies)
 

Volt elképzelés arról hogy a film egyetlen helyszínen játszódjon le és egy éjszaka történését fogja majd bemutatni! Végül az egy helyszínes lehetőséget elvetették!

(respect the movies)
 

Maga a film forgatása összesen 36 napot vett igénybe!

(respect the movies)
 

A film történetileg nagyon hasonlít Dean R. Koontz 1996-ban megjelent Végsőkig című könyvéhez! Egy interjúban a rendező ezt be is ismerte, hogy tényleg vannak hasonlóságok a könyv és a film közt és hogy olvasta az ominózus könyvet (ami nagyon is tetszett neki) és bevallása szerint nem kizárt hogy ezért vett át a könyvből jeleneteket a filmjéhez is!

(respect the movies)
 

A film szerepel Steven Jay àltal szerkesztett, 101 horrorfilm film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című filmkritika gyűjteményben.

(Bogi87)