Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Rémálom az Elm utcában: Freddy visszavág (1985)

A Nightmare on Elm Street Part 2: Freddy's Revenge
Filmadatlap
 
19
Szereplők
7
Vélemények
14
Képek
1
Videók

Galéria (14)

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 17.

legújabb vélemény

0

Freddy visszatér.A hatalmas sikerű első rész után gyorsan megcsinálták a második részét,ami semmivel nem lett rosszabb,mint az első.A történeten csavartak egy jót,új szereplők,és Freddy elkezdhet ismét kaszabolni.Horrorfilm rajongóknak kötelező darab.Englund egybeforrt a szereppel.

 
Kóborló   2020. 03. 18.

a nap véleménye

1
Freddy újra itt van

Az 1984-ben bemutatott Rémálom az Elm utcában című film viharos sikere miatt a forgalmazó stúdió, a New Line Cinema egyből zöld utat adott a folytatásra, és nem is kellett sokat várni rá, hisz már 1985-ben mozikba küldték a második Rémálom-filmet, am... teljes kritika»

 
Márton   2018. 10. 17.

0
Egy méltó folytatása a Rémálom az Elm utcában: Freddy visszavág

Nekem kimondottan tetszett ez a folytatása a Rémálom szériának! Szinte tökéletesen idézi meg az első rész hangulatát, sőt talán még egy kicsit félelmetesebbre is sikeredett és ezt, elsősorban a története miatt írnám! Már az első Rémálom az Elm utcába... teljes kritika»

 
ereln   2016. 04. 27.

0

Nekem jobban tetszett, mint az 1. része, de mai szemmel nézve nagyon bugyuta egy film, de ettől függetlenül természetesen ízig vérig klasszikus horrorfilm és a műfaj egyik kiemelkedő darabja ez az antológia.

 
koba1996   2017. 09. 26.

0

Csodás, zseniális, nagyszerű. Az, hogy a kultúra egyik alapkövének folytatást csinálnak, alapvetően öngyilkos misszió, viszont ebben az esetben kellő mennyiségű új elemet tudtak belevinni ahhoz, hogy kiváló folytatása legyen az első résznek.

 
VérAlex   2014. 11. 08.

0

Felemás érzéseim vannak a folytatást illetően, de inkább nem tetszett, mint kedveltem. Freddy ismét igazán jól néz ki és a többi maszk is nagyszerűen sikerült, de a történet valahogy lapos, a kivitelezés unalmas volt kicsit. Nem hozott annyira lázba, mint az előző epizód.

 
Cercei   2015. 10. 26.

0

Nem jött be. Élveztem ugyan, de valami hiányzott. Vagy csak sokat vártam az első rész után...

A film összbevétele 29 999 213 dollár volt (imdb.com).

 

Ez a film volt Kim Myers színésznői debütálása.

(Kóborló )
 

Jesse autója egy 1966-os Dodge Dart Gt volt.

(Kóborló )
 

Brad Pittet és Christian Slatert is meghallgatták Jesse szerepére.

(Kóborló )
 

Michael J. Fox neve felmerült Jesse szerepére, de mivel épp a Vissza a jövőbe, és Az ifjú farkasember című filmeket készítette, a forgatási időbeosztások miatt nem szerepelhetett ebben a filmben.

(Kóborló )
 

A film nyitójelenetében Robert Englund látható mint buszsofőr.

(Kóborló )