Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
64

Rémálom 4. - Az álmok ura (1988)

A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master
Filmadatlap
 
23
Szereplők
4
Vélemények
4
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
NGN   2020. 01. 17.

legújabb vélemény

Ez nem lett túl izgalmas rész a számomra. A harmadiknál mindenképpen gyengébb, talán a történet miatt. Mintha kezdene kifogyni a szufla.

 
TribeBubu   2015. 11. 02.

Eddig ez volt a leggyengébb része a szériának. Béna színészek szerepeltek benne és gyenge horrorötletekkel volt telepakolva. Kivéve a csúcsjelenet befejezését, az nagyon látványos és ötletes volt. Igazából amiatt adtam neki ilyen "magas" pontszámot.


 
Márton   2018. 10. 24.

Üresjáratok a Rémálom 4-ben

Az 1987-ben bemutatott Rémálom az Elm utcában harmadik része mint kritikailag, mint pedig anyagilag (főleg ez időtájt) nagyon sikeres volt, ezért a forgalmazó stúdió egyből elkezdte forgatni a soron következő Rémálom filmjüket és a kevés idő miatt, sajnos minimális minőségváltozás azért észrevehető a kész filmen! Ezt elsősorban maga a forgatókönyvön lehet tetten érni, mert jóval kidolgozatlanabb maga a története! Már maga az a tény, hogy miként hozzák vissza az "élők" sorába Freddy karakterét, hagy némi kivetnivalót maga után! Illetve a harmadik rész készítőinek volt egy pár jó ötletük hogy miként lehetne az egész Rémálom franchise-ba friss vért pumpálni és míg ez teljes mértékben nyomon köv... több»

 
koba1996   2017. 09. 26.

Nem volt rossz, bár szerintem mind a korábbi, mind az utána jövő részek többet hoztak ki belőle. Ami kicsit zavart, hogy minden rész végén lezárják a Freddy-ügyet, de hát valójában úgysem záródik le.

 
Kár, hogy az ambíció és a stílus hiányzik Az álmok urából, de a további folytatásokkal az is bebizonyosodott, hogy még ezek együttes jelenléte sem jelent kiugró minőséget. Sőt... több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.