Az 1000 halott háza (2003)

House of 1000 Corpses

Lucky04   2023. 02. 18.

Gyalázatosan rossz film. 20 filléres csehszlovák texasi láncfűrészes utánzat.

trinagl   2017. 07. 13.

Szerintem az egyik legrosszabb film, amit az utóbbi időben láttam. Gyakorlatilag nézhetetlen, amit nem szívesen mondok, mert mindenki döntse le ezt magának. Minden esetre, én nem tudom ajánlani. :(

BoBamburg   2020. 03. 05.

A széria legjobb része. Rob Zombie nagyon jó hangulatot tudott megragadni és azt belegyúrta egy Texasi láncfűrészes filmekre hajazó slasherbe. Arról nem is beszélve, hogy a karakterek nagyon jók, mindegyik színész jól hozza az őrült családtagot (főle... több»

Buffy   2016. 01. 26.

Azt kell, hogy mondjam, hogy ez a film hihetetlenül trash. Persze ez már ízlés kérdése, hogy valakinek bejön-e, de a műfajon túlmenően is nagyon sok a gyenge pontja. Szerintem a casting nagyon félrement, egyszerűen az alakítások és a sztori mind nagyon nehezen befogadható. Talán ami megmenti az egészet, az a film alaphangulata.

Habár a filmet már 2000-ben leforgatták, végül mégis csak 2003-ban mutatták be a nagyközönség előtt.

(phanzetomox)

A Universal Pictures azért utasította vissza a film bemutatását, mert azt hitte, hogy NC-17 besorolást fog adni a filmnek az MPAA.

(phanzetomox)