Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Motel (2005)

Hostel
Filmadatlap
 
28
Szereplők
21
Vélemények
22
Képek
1
Videók
Motel

Galéria (22)

Videók (1)

 
JRD   2022. 05. 13.

legújabb vélemény

2

Ki az az elmebeteg állat, aki ilyen történetet talál ki?! Kb. ez volt az első gondolatom, amikor egy ideje már néztem. Bevallom, nem tudtam hányinger, kiakadás és döbbenet nélkül, csakis filmes élményként kezelni. Vajon egy ilyen trauma átélése menn... több»

2
 
Laca//Ho/rr/oR//   2019. 09. 17.

a nap véleménye

1
A pénz és a hatalom előnye, illetve a szép nők csapdája...

Sokak szerint ez az újfajta alkategória a Fűrész filmekkel kezdődött, de mégis jócskán eltér ez a két alkotás egymástól. A Motel filmek inkább szólnak arról, hogy mennyit bírsz ki, és mennyit bírsz végignézni. Ezekben az években jöhetett az a fajta v... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory   2018. 03. 15.

3

Darabolós, kissé szadista és morbid horror a darabolós fajtából. Kemény, üres gyomorral kell nézni, és néha fél szemmel. Azért is félelmetes, mert megtörténhet. Nálam egyszer nézős. Aki bírja gyomorral, annak ajánlott.

 
Bogi87   2016. 07. 31.

3

A Motel kétségkívül az egyik legbetegebb horrorfilm, amit valaha látta. Az ötlet egyedülálló, nem tudnék megnevezni hasonló filmet. Kissé kegyetlen és túlságosan véres, de ezt a sztori megköveteli.

1
 
Kóborló   2021. 06. 17.

3
A történet fikció, de akár még meg is történhet

Emlékszem, mikor 2006 tavaszán bemutatták idehaza Eli Roth új horrorfilmjét, jó pár hónapig attól volt hangos szinte minden horrorfilmes fórum, hogy mennyire gyomorforgató és kegyetlen filmet sikerült a rendezőnek összehoznia. Mivel már akkor is a ho... teljes kritika»

 
Filmelemző   2018. 05. 14.

2

Horror-rajongóként annak idején nagyon vártam ezt a filmet, kiváncsian arra, hogy mit hozott össze Eli Roth rendezőként?! És nem csalódtam, a Hotel tényleg ütős, sőt sokkoló lett. A sztoriban az a megdöbbentő, hogy totális szenvtelenséggel mutat meg ... több»

 
dailyfilmsan   2022. 04. 29.

1

Nehezen akart beindulni a film, és nem is a horror jegyeit kezdte a film elején szórni a nézőre. Inkább indult enyhe felnőtt filmnek, aztán, mikor már kezdett volna horroros lenni, akkor béna párbeszédek gyengítették. A végén a kaotikus helyzet, amik... több»

A film összbevétele 80 578 934 dollár volt (imdb.com).

 

A filmbéli Natalyat alakító Barbara Nedeljakova saját bevallása szerint elég nehezen békélt meg azzal, hogy több félmeztelen jelenete is volt.

(Kóborló )
 

A forgatásokat 2005. március 21-én kezdték meg, és 2005. május 6-án fejezték be.

(Kóborló )
 

Egy szlovákiai idegenforgalmi iroda felajánlotta a film rendezőjének, hogy teljesen ingyenesen körbeutaztatják Szlovákiában, csakhogy bebizonyítsák, hogy a valóságban teljesen másként fest az ország, mint a filmjében.

(Kóborló )
 

A filmet mind a szlovákiai, mind pedig a cseh tisztviselők élesen bírálták, mert teljesen valótlan képet fest az országuk gazdasági és kulturális oldaláról.

(Kóborló )
 

A filmben feltűnik egy rövid jelenet erejéig maga a rendező, Eli Roth is. Egy szintén ismert japán filmrendező, Takashi Miike is vállalt egy rövid jelenetet.

(Kóborló )