Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
72
Filmadatlap
 
28
Szereplők
16
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Motel
 
Laca//Ho/rr/oR//   2019. 09. 17.

legújabb vélemény a nap véleménye

A pénz és a hatalom előnye, illetve a szép nők csapdája...

Sokak szerint ez az újfajta alkategória a Fűrész filmekkel kezdődött, de mégis jócskán eltér ez a két alkotás egymástól. A Motel filmek inkább szólnak arról, hogy mennyit bírsz ki, és mennyit bírsz végignézni. Ezekben az években jöhetett az a fajta váltás, hogy már nem „félünk a mumustól”, gondolok itt a slasher királyaira. A Motel nagyszerűen mutatja be, hogy a többi ember mire nem képes, akiktől félhetünk, és ijesztő ebbe belegondolni, ezt pedig jól mutatja be Eli Roth rendezése. Az igazságot mondja el a hatalomról és, hogy azok az emberek, akiknek hatalom van a kezükben, milyen dolgokat tehetnek meg büntetlenül. Sokat mégsem kell belegondolni, hiszen az eleje jócskán le van egyszerűsítve... több»

 
Bogi87   2016. 07. 31.

A Motel kétségkívül az egyik legbetegebb horrorfilm, amit valaha látta. Az ötlet egyedülálló, nem tudnék megnevezni hasonló filmet. Kissé kegyetlen és túlságosan véres, de ezt a sztori megköveteli.


 
Filmelemző   2018. 05. 14.

Horror-rajongóként annak idején nagyon vártam ezt a filmet, kiváncsian arra, hogy mit hozott össze Eli Roth rendezőként?! És nem csalódtam, a Hotel tényleg ütős, sőt sokkoló lett. A sztoriban az a megdöbbentő, hogy totális szenvtelenséggel mutat meg egy reális szitut olyan helyszínen (Kelet-Európában) ahol éppenséggel tényleg megtörténhetne ilyesmi. Hernandez hihetően alakitja a naiv majd túlélni akaró amerikai fiatalt, aki véletlenül kerül a brutális alvilági csoport bázisára. Kemény a látvány és nagyon izgalmas az egész. Értékelésem: 8 / 10 pont.

 
Deku   2017. 09. 13.

Szinte kötelező lett ezt a filmet megnézni annyira csúcs szuper darab. Nagyon erős, stabil alapja van a történetnek amiből a kiválóbbnál kiválóbb színészek sem hiányozhatnak. Egyszerűen én imádtam.

 
Gyalog őrmester   2018. 01. 11.

Soha nem értettem, hogy a Motel első része miért annyira túlértékelt, mert szerintem túlságosan kegyetlen és nagyon mondanivalóját se találtam, viszont a történet tetszik.

 
A Motel nem markolt nagyot, de pont emiatt az egyszerűség miatt lett végül sikeres a horror-rajongók körében. 7/10 több»

A film összbevétele 80 578 934 dollár volt (imdb.com).

 

Elnézést kért Izland miniszterelnökétől és kulturális miniszterétől a rendező, amiért az izlandiakat szexmániásnak állítja be.

(mamiéstöti2)
 

Eli Roth nyilvánosan bocsánatot kért Izland miniszterelnökétől és kulturális miniszterétől, amiért az izlandi embereket szexmániás őrültként tűnteti fel.

(dulkap)
 

A filmben 9 különböző nyelvet használnak a szereplők, de felirat nincs.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.