Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Mártírok (2008)

Martyrs
Filmadatlap
 
28
Szereplők
29
Vélemények
20
Képek
1
Videók

Galéria (20)

Videók (1)

 
Milan391349   2021. 10. 27.

legújabb vélemény

0

Zseniális film. Teljesen letaglózott.

 
hsanya182   2016. 10. 12.

2

Elég öszetett film, odaszegezi a tekintetet! Sokkol a brutalitás a cselekmények miértje miatt... Egy kislányt megkínoznak, majd a őt ért kegyetlen attrocitás, kegyetlen bosszú formájában csap vissza, majd felszínre kerülnek a múlt sérelmei, a lekiism... több»

 
moov18   2016. 02. 04.

4
Felkavaró

Ha egy szóval kellene definiálnom Pascal Laugier Mártírok című francia horrorját, akkor azt hiszem elsőként a "felkavaró" jelző jutna eszembe. Azzal eddig is tisztában voltam, hogy a franciák értenek a műfajhoz, és sziklakeményen ábrázolják azt, amit... teljes kritika»

 
Ildikó Bacskai   2020. 10. 13.

2
Elértem ezzel a határaimat

Nekem ez a film nagyon sok, maxpontot adtam mert annyira hiteles , hogy napokig rettenetesen éreztem magam utána. Lehet, hogy nem számítottam ennyire megrázó eseményekre, de nekem ez sok volt nagyon. Ha valaki szeretné szedálni az agyát akkor ajánlom figyelmébe.

 
Sabnock Sanatory   2018. 03. 15.

1

Kemény, brutális, kissé szadista képsoraival őrületesen felkavarja a nézőt!Nehezen emészthető,sokszor eszembe jutnak a képsorai,és még most is beleborzongok. Többször nem szeretném megnézni, de aki érez elég lelkierőt hozzá, csak tessék!

 
Deku   2017. 08. 17.

0

Feszültség keltése az meg volt rendesen, ami hibának számít, hogy néhol ellaposodott a történet. Viszont szerintem kedvelhető azok számára, akiknek erre áll rá az agyuk egyből.

 
Miska bácsi   2018. 06. 02.

1

Komolytalan kínzásparádé, és még csak nem is szórakoztató. Tizenéves kis takonyként se értettem, mi teszi ezt minden idők egyik legdurvább filmjévé. Sokak szerint legalábbis. Most meg aztán pláne. Vizuálisan rendben van, ott legalább nem sajnálták a ... több»

 

A rendező Pascal Laugier korábbi filmjének (Saint Ange ,2004) főhősét Annának hívják, hasonlóan a Mártírok egyik női főszereplőjéhez.

(erare)
 

Pascal Laugier rendező elmondása szerint munkáját a Motel (2005) című film inspirálta.

(erare)
 

A film premierjére várni kellett egy kicsit, mivel olyan besorolást kapott Franciaországban, mely erősen lekorlátozta vetítését - csak speciális mozik tűzhették volna műsorra. Hosszas lobbizás után végül a megfelelő besorolást függesztették ki a film plakátjaira.

(erare)
 

A film forgatási helyszínéül a kanadai Montreal és Quebec szolgáltak.

(erare)
 

A film maszkmestere, a többször is díjazott Benoît Lestang a film Cannes-i bemutatóját követően öngyilkosságot követett el. Mindössze 43 éves volt.

(erare)
 
A horrorfilmek zsánere az USÁ-ban született, de az igazán durva alkotások nem onnan jönnek. Ezek közül mazsoláztunk. több»