Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Mártírok (2008)

Martyrs
Filmadatlap
 
28
Szereplők
31
Vélemények
20
Képek
1
Videók

Galéria (20)

Videók (1)

 
drg0602   2022. 10. 02.

legújabb vélemény

0

Nagyon brutális horror film. Szerintem inkább lelkileg érinti meg a nézőt. Eszméletlen képi világ, jó és tökéletesen megrendezett film. A színészi teljesítmények is nagyon jók. Értékelés: 10/10

 
Ildikó Bacskai   2020. 10. 13.

2
Elértem ezzel a határaimat

Nekem ez a film nagyon sok, maxpontot adtam mert annyira hiteles , hogy napokig rettenetesen éreztem magam utána. Lehet, hogy nem számítottam ennyire megrázó eseményekre, de nekem ez sok volt nagyon. Ha valaki szeretné szedálni az agyát akkor ajánlom figyelmébe.

 
hsanya182   2016. 10. 12.

2

Elég öszetett film, odaszegezi a tekintetet! Sokkol a brutalitás a cselekmények miértje miatt... Egy kislányt megkínoznak, majd a őt ért kegyetlen attrocitás, kegyetlen bosszú formájában csap vissza, majd felszínre kerülnek a múlt sérelmei, a lekiism... több»

 
moov18   2016. 02. 04.

4
Felkavaró

Ha egy szóval kellene definiálnom Pascal Laugier Mártírok című francia horrorját, akkor azt hiszem elsőként a "felkavaró" jelző jutna eszembe. Azzal eddig is tisztában voltam, hogy a franciák értenek a műfajhoz, és sziklakeményen ábrázolják azt, amit... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory   2018. 03. 15.

1

Kemény, brutális, kissé szadista képsoraival őrületesen felkavarja a nézőt!Nehezen emészthető,sokszor eszembe jutnak a képsorai,és még most is beleborzongok. Többször nem szeretném megnézni, de aki érez elég lelkierőt hozzá, csak tessék!

 
Deku   2017. 08. 17.

0

Feszültség keltése az meg volt rendesen, ami hibának számít, hogy néhol ellaposodott a történet. Viszont szerintem kedvelhető azok számára, akiknek erre áll rá az agyuk egyből.

 
Caravaggio1978   2021. 09. 19.

0
Mi ebben a durva?

Nem sok értelme van ennek a történetnek, van egy 20 másodperc, ami miatt elkönyvelték annak, ami. A legszomorúbb, hogy unalmas nagyon a története.

 

A rendező Pascal Laugier korábbi filmjének (Saint Ange ,2004) főhősét Annának hívják, hasonlóan a Mártírok egyik női főszereplőjéhez.

(erare)
 

Pascal Laugier rendező elmondása szerint munkáját a Motel (2005) című film inspirálta.

(erare)
 

A film premierjére várni kellett egy kicsit, mivel olyan besorolást kapott Franciaországban, mely erősen lekorlátozta vetítését - csak speciális mozik tűzhették volna műsorra. Hosszas lobbizás után végül a megfelelő besorolást függesztették ki a film plakátjaira.

(erare)
 

A film forgatási helyszínéül a kanadai Montreal és Quebec szolgáltak.

(erare)
 

A film maszkmestere, a többször is díjazott Benoît Lestang a film Cannes-i bemutatóját követően öngyilkosságot követett el. Mindössze 43 éves volt.

(erare)
 
A horrorfilmek zsánere az USÁ-ban született, de az igazán durva alkotások nem onnan jönnek. Ezek közül mazsoláztunk. több»