Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

Silent Hill - A halott város (2006)

Silent Hill
Filmadatlap
 
26
Szereplők
25
Vélemények
31
Képek
1
Videók

Galéria (31)

Videók (1)

 
Kóborló   2022. 07. 25.

legújabb vélemény

1
Üdvözöljük Silent Hillben!

Ezzel a filmmel a legtöbb fórumon csak úgy szoktam találkozni, hogy talán a legjobb számítógépes játék-adaptáció, ami valaha készült. Mivel jómagam nem igazán szoktam számítógépes játékokkal játszani, így az életemből ez a játék is kimaradt, de a bar... teljes kritika»

 
JRD   2022. 05. 13.

2
Feszengős-parás

Nem ismertem a film előtörténetét (egy videójáték az alapja), így ez nem zavarta meg az élményt. Kellően parás horrorfilm és a látványban nagyon adja a hangulatot. Egyik-másik lény emlékeztetett a Kaptár című film figuráira. Nem a legjobb horror, de van benne lendület. Simán meg lehet nézni többször is. De ne hallgass rám, nézd meg és döntsd el magad! Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
Deku   2017. 09. 13.

1

A történet maga az igazán rendben volt. Oda voltam az egészért. Piszkosul látványos és kedvelhető. Könnyed esti filmnek bőven megteszi. Aki nem akar sokat az ezzel most jól járhat. Ajánlom.

 
Sabnock Sanatory   2018. 03. 12.

0

Szóval ezt nem értem. A film maga horror, de nekem zagyvaságnak tűnik az egész, egyben félelmetes és fura is. Nem fogott meg. Pedig nagyon vártam magát a filmet.

 
Márton   2018. 11. 30.

1
Talán a legjobb filmes adaptáció videojátékok terén!

Nem vagyok nagy játékguru (persze azért pár játékot én is kipróbáltam már) de az 1999-ben a japán Konami által bemutatott Silent Hill bizonyára az egyik nagy kedvencem volt! Az a fajta nyomasztó, hihetetlen erős atmoszférát, ami a játék egyik legnagy... teljes kritika»

 
Lvntesz   2022. 02. 12.

1

Egy videójáték-adaptáció, ami egy igazi klasszikussá nőtte ki magát, ami azért valljuk be, nem sok ebbe a kategóriába sorolható filmről mondható el. Már az első pillanattól egyedi a film, hogy nem próbál valami teljesen hétköznapi jelenettel indítani... több»

 
harnas1207   2018. 12. 12.

0

Sajnálom, hogy nem játszottam a játékkal, mert szerintem ha ismerném, akkor ez a film lehetne az egyik legjobb játék adaptáció. Így semleges szemlélőként egy átlagos és fura film volt.

 

A film forgatásait 2005. április 27-én kezdték meg és 2005. július 22-én fejezték be.

(Kóborló )
 

A filmben látható összes, különös és groteszk teremtményt hivatásos táncosok alakították.

(Kóborló )
 

Egyedül a kanadai Blu-ray kiadás tartalmaz még hét percnyi plusz játékidőt a filmhez.

(Kóborló )
 

Roberto Campanellanak közel három órájába telt, míg felszerelték rá a szörnyjelmezt és kifestették.

(Kóborló )
 

A film fontosabb karaktereit alakító színészek közül egyedül csak Sean Bean nem játszott a filmet inspiráló játékkal.

(Kóborló )