Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
74%

Silent Hill - A halott város (2006)

Silent Hill
Filmadatlap
 
26
Szereplők
22
Vélemények
31
Képek
1
Videók

Galéria (31)

Videók (1)

 
Di Canio   2020. 12. 09.

legújabb vélemény

0

Jó film, bár néhol kicsit zagyvaságnak tűnik, de a lényeget érti az ember. Jó történet, jó díszlet, horrorfilmek között ez egy alap film.

 
Deku   2017. 09. 13.

1

A történet maga az igazán rendben volt. Oda voltam az egészért. Piszkosul látványos és kedvelhető. Könnyed esti filmnek bőven megteszi. Aki nem akar sokat az ezzel most jól járhat. Ajánlom.

 
Sabnock Sanatory   2018. 03. 12.

0

Szóval ezt nem értem. A film maga horror, de nekem zagyvaságnak tűnik az egész, egyben félelmetes és fura is. Nem fogott meg. Pedig nagyon vártam magát a filmet.

 
Márton   2018. 11. 30.

1
Talán a legjobb filmes adaptáció videojátékok terén!

Nem vagyok nagy játékguru (persze azért pár játékot én is kipróbáltam már) de az 1999-ben a japán Konami által bemutatott Silent Hill bizonyára az egyik nagy kedvencem volt! Az a fajta nyomasztó, hihetetlen erős atmoszférát, ami a játék egyik legnagy... teljes kritika»

 
harnas1207   2018. 12. 12.

0

Sajnálom, hogy nem játszottam a játékkal, mert szerintem ha ismerném, akkor ez a film lehetne az egyik legjobb játék adaptáció. Így semleges szemlélőként egy átlagos és fura film volt.

 
TomÁcs   2018. 04. 26.

0

Igazi klasszikusnak mondanám. A hangulata egészen zseniális, kicsit beteg a története, mindenképpen kedvelhető. Helyenként vérfagyasztó, jó a látványa.

 
SzFa   2017. 10. 22.

0

Fantasztikusan jó film volt. Végig látványos. Az eljétől a végéig érdekfeszjtő, izgalmas. Nagyon fáradtamnéztem, de nem tudtam rajta elaludni annyira érdekelt a vége. Pozitív, hogy a befejezése nem hagy nagy nyitott kapuka, szinte mindent megmagyaráznak benne.

 

A film rendezője, Christophe Gans Cameron Diazt szerette volna Cybil Bennett, a rendőrnő szerepére.

(Márton)
 

A halott város helyszíne valóban létezik, a pennsylvaniai Centralia majdnem teljesen kihalt, valódi kísértetváros, emiatt az odalátogatók roppant nyugtalanítónak találják.

(Bogi87)
 

A film 165 különböző jelenetből áll.

(SódóGA)
 

A rendező, Christophe Gans 5 évig küzdött, hogy megszerezze a film jogait. Még próbafelvételeket is készített saját pénzből.

(SódóGA)
 

A fekete ápolók mozgásait visszafelé játszották le.

(SódóGA)