Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

A szellemhajó (2002)

Ghost Ship
Filmadatlap
 
24
Szereplők
11
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Emily Browning

Videók (1)

 
Róbert Molnár   2020. 07. 15.

legújabb vélemény

0

A maga nemében egész jó film! Többször láttam már, és szerintem a jövőben is megnézem, mert vonzanak ezek a kísértethajós történetek. Aki szereti a horrorokat, az szerintem nem fog benne csalódni.

 
indingo   2019. 03. 25.

0

Tulajdonképpen ami kell, az minden benne van, és aki akar, retteghet, és várhatja, mi lesz a végkifejlet. A végén egy kis csavar is ott van.

 
HercegPeter   2016. 12. 08.

0

Ez volt első horrorfilm, amit egyedül láttam. Talán ezért emlékeztem rá úgy, mint a világ legfélelmetesebb filmjére. mai fejjel nézve ez óriási túlzás. Nem mondható még csak átlagosan ijesztőnek sem. Kiszámítható film a végén egy csavarral.

 
Sabnock Sanatory   2018. 12. 16.

0

Kedves Steve Beck, ez nagyon nem sikerült...sem képi világban, sem a mondanivalóban igen keveset adott.... A színészi gárda sem volt topon, úgy az egész olyan nagyon egyszer nézhetős filmre hajaz! Nem ajánlott kategória.

 
harnas1207   2018. 12. 20.

0

Átlagos horrorfilm, igazi kliséhalommal. Számorma a két legemlékezetesebb jelenet az első és az utolsó. A hulló fejek illetve a Mudvayne zenére elsétáló gonosz.

 
Timon   2020. 01. 31.

0

Erős slasher-horror,még ha egy kicsit pang a félelem hiányától.Legjobban a kidolgozása tetszett a helyszíneknek,meg azért a vízuális trükköket is valamennyire látványosan csinálták meg.Az elején a nyitódal egy kellemes,hangulatos bevezetőnek különösen jó volt.Nem vagyok oda az ilyen filmekért,de ez még belefért. 10/7

 
Owotonor   2019. 02. 12.

0

Tény hogy nem a legerősebb horrorfilm, viszont a sztori nem mindennapos mondhatni ínyencség, kevés hasonló témájú horror van emiatt is tetszett nekem a film, a nyitó jelenete azért erősre sikerült, a film hatására kedveltem meg a Mudvayne zenekart.

A film összbevétele 38 236 393 dollár volt (imdb.com).

 

A film eredetileg egy nem túl véres pszichológiai horror lett volna, amiben a legénység tagjai egymás ellen fordulnak.

(kázsé)
 

A nyitójelenetben eredetileg mindenki le lett volna fejezve, de a stúdió nem szerette az ötletet.

(kázsé)
 

A filmben látható aranytömbök tömege sokkal nagyobb, mint ahogy a filmben ábrázolják.

(kázsé)
 

A hajót az Andrea Doria nevű olasz luxushajóról mintázták, ami az ötvenes években süllyedt el.

(kázsé)
 

A Jack Ferriman nevű szereplő nevében a "Ferriman" a "révész" kifejezésre utal, ami viszont az ókori görög mitológia figurájára, a Révészre, aki a Sztüx folyón viszi át a holtak lelkét.

(kázsé)