58% 127 szavazat
Az utolsó ördögűzés

Az utolsó ördögűzés

The Last Exorcism
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
19
Szereplők (19)
16
Képek (16)
3
Videók (3)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika

FILMINFÓ

Amikor Cotton Marcus atya megérkezik Louis Sweetzer louisianai birtokára, csak egy újabb szokványos "ördögűzésre" számít valami zavart elméjű vallási fanatikuson. Csakhogy a mélyen hívő Sweetzer utolsó kétségbeesésében hívta a prédikátort, mert biztos benne, hogy tizenéves lányát, Nellt valóban megszállta a démon. Marcus atyát egyre jobban gyötri a lelkiismeret, amiért az évek során emberek sokaságát forgatta ki a pénzéből, ezért úgy dönt: egy stábbal vallomásos dokumentumfilmet forgat utolsó ördögűzéséről. A farmon azonban a gonosz olyan tombolása fogadja, amelyre semmi sem készíthette fel, és amely alapjaiban forgat fel mindent, amiben hitt. Nincs hát más választása: meg kell mentenie Nellt - és önmagukat -, mielőtt túl késő lenne.

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Franciaország
Premier (HU): 2011.12.14.
 
2020.07.11 HADNAGY

legújabb vélemény

Look!

Ez a film tökéletesen megmutatja, hogy a leggonoszabb és eszelősebb lény a Földön maga az ember. Bár az utolsó jelenetet át kellett volna gondolni. A szülésre gondolok.

0
 
2017.10.03 Zsuzsy

Vannak benne igazánborzongós, megrendítő részek, amik nyomot hagynak az emberben, de a sztori kissé elcsépelt, sok hasonló történetet dolgoztak fel már. Ennek ellenére nézhető, izgalmas!

0
 
2015.01.28 Sritech

Nagyon jó film, igazán jó történettel ellátva! Csak ajánlani tudom, érdekes és elgondolkodtató!

1
 
2015.11.09 gihera81

Nos, rosszul teszi az ember, ha nagyon a horrort keresve vág neki a The Last Exorcismnak, mert igaz, hogy ez a műfaj is megbújik a filmben, de egészében véve más, nem épp a borsódzó hátakra játszó és gyakran kifejezetten szarkasztikusnak tűnő megközelítéssel akad dolgunk.

1
0

A film összbevétele 67 738 090 dollár volt (imdb.com).

#1