Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Ördögűzés: Deborah Logan története (2014)

The Taking
Filmadatlap
 
29
Szereplők
6
Vélemények
7
Képek
1
Videók

Galéria (7)

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2021. 08. 25.

legújabb vélemény a nap véleménye

3
Debi mama, ugorj egyet!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nem tagadom, imádom a found footage filmeket. Sejtem az okát, és el is árulom. Talán mert így jobban bele tudom magam élni a film cselekményeibe, és mintha az egyik (vagy mindegyik) főhős szeméből, látószögéből figyelném az eseményeket. Mozink eseté... teljes kritika»

 
moov18   2016. 02. 14.

1
Felkavarja az állóvizet

Már nagyon vártam, hogy ideírhassak. Csupán nemrég jött ki DVD lemezen, de egyből lecsaptam rá. Sokat olvasgattam róla, fórumokon, különböző véleményeket. Előzeteseket, filmrészleteket néztem, és egyöntetűen tetszett amit láttam. Érdeklődővé tett, fe... teljes kritika»

 
czigler.nora   2017. 08. 14.

0

Szerintem az utóbbi idők egyik legfurcsább filmje. Nem volt az a kifejezetten klasszikus horror, mert tényleg furcsa jelenetek vannak benne. Egyszer meg lehet nézni.

 
Sipos Csongor   2016. 04. 28.

0

Nem mondanám, hogy az utóbbi évek horrorjainak gyöngyszeme, de mindenképp elmegy egy közép-felső kategóriás alkotásnak. Kicsit méltatlan, ugyanis jóval nagyobb feszültségfaktorral operál, mint a Poltergeist(az új), és intelligensebb is. Valamint a g... több»

 
SztarkTóni   2015. 04. 21.

0

Egyet értek az előttem szólóval... Ilyen szinkront emberek, hát azt hittem kifordulok a kanapéból! Ami a filmet illeti, az nem lett rossz, jó helyen fogja meg a paráztatást, kellenek hozzá az idegek. :)

 
goorizabella   2016. 08. 01.

0

öm...hát mit is mondhatnék...elmegy egy Horoor filmnek..azt tudni kell h én rajongok a horror filmekért..elmegy..egynek! DE egy horror filmnek szerintem A horror filmnek kell lennie! :)

1