Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

Úgy fent, mint lent (2014)

As Above, So Below
Filmadatlap
 
23
Szereplők
11
Vélemények
13
Képek
2
Videók

Galéria (13)

Ben Feldman
Perdita Weeks
Perdita Weeks
Ben Feldman
Perdita Weeks
Perdita Weeks
Perdita Weeks
Ben Feldman
Edwin Hodge
Ben Feldman
Perdita Weeks
Edwin Hodge
John Erick Dowdle

Videók (2)

 
Sabnock Sanatory   2023. 03. 17.

legújabb vélemény

3
Hát ne menj sötét helyekre!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

John Erick Dowdle nagyon beleszerethetett Párizs földalatti sikátoraiba, és szereti, ha mi a képernyő előtt parázunk kissé. Lelke rajta, engem nem zavar. Tegyük fel, de csak tegyük fel, hogy Párizsban jársz. Persze, simán megnézheted a szokásos és... teljes kritika»

 
kabel   2015. 07. 26.

0

Az Úgy fent, mint lent címre hallgató film annyira tipikus horrorfilm, hogy az már ijesztő. Nem kimagaslóan félelmetes, az ijesztések nagyrészt jump scare-kre épülnek. A barlang/helyszín furán világos rengeteg helyen, és elég fura, hogy mindenki épp ... több»

 
stevepisti   2021. 04. 30.

0

Jól megkavarták ezzel a fent-lent dologgal az egészet, nem egy szokványos ötlet. A kézikamerás nézőpont miatt még hitelesebbre sikeredett az egész katakombás bolyongás. Ami talán egy picit a sablonos horror kategóriába vitte az egészet, az a veszítsü... több»

 
stomachh   2021. 06. 04.

0

Az elején az hittem, ez egy Indiana Jones vagy Nemzet aranya zsáner lesz. Mondjuk jobban is örültem volna ennek. A film második része jumpscare horror, de érdekes körítéssel. Érdekes, egyszer érdemes megnézni a horrorkedvelőknek.

 
Gyalog őrmester   2018. 01. 20.

0

Amúgy ez a film kitűnik az átlag ZS found-footage filmek közül. Igaz, ez is csak a riogatásról szól, mint ijesztgetés, de sztori, a helyszín és a végkifejlet nagyon érdekfeszítő, egyszeri megtekintésre mindenkinek ajánlom!

 
koricapito   2018. 08. 13.

0

Érdekesen indult, aztán még érdekesebben folytatódott, viszont a vége kész káosz.

 
varkonyiildi   2018. 08. 06.

0

Az Úgy fent, mint lent igencsak gyengére sikeredett, amatőr, misztikusnak mondott horror. Annyira hiteltelen, hogy emiatt nem is köti le a figyelmet és gagyi hatást kelt.