Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
61%

Úgy fent, mint lent (2014)

As Above, So Below
Filmadatlap
 
23
Szereplők
9
Vélemények
13
Képek
2
Videók

Galéria (13)

Ben Feldman
Perdita Weeks
Perdita Weeks
Ben Feldman
Perdita Weeks
Perdita Weeks
Perdita Weeks
Ben Feldman
Edwin Hodge
Ben Feldman
Perdita Weeks
Edwin Hodge
John Erick Dowdle

Videók (2)

 
stomachh   2021. 06. 04.

legújabb vélemény

0

Az elején az hittem, ez egy Indiana Jones vagy Nemzet aranya zsáner lesz. Mondjuk jobban is örültem volna ennek. A film második része jumpscare horror, de érdekes körítéssel. Érdekes, egyszer érdemes megnézni a horrorkedvelőknek.

 
stevepisti   2021. 04. 30.

0

Jól megkavarták ezzel a fent-lent dologgal az egészet, nem egy szokványos ötlet. A kézikamerás nézőpont miatt még hitelesebbre sikeredett az egész katakombás bolyongás. Ami talán egy picit a sablonos horror kategóriába vitte az egészet, az a veszítsü... több»

 
kabel   2015. 07. 26.

0

Az Úgy fent, mint lent címre hallgató film annyira tipikus horrorfilm, hogy az már ijesztő. Nem kimagaslóan félelmetes, az ijesztések nagyrészt jump scare-kre épülnek. A barlang/helyszín furán világos rengeteg helyen, és elég fura, hogy mindenki épp ... több»

 
Gyalog őrmester   2018. 01. 20.

0

Amúgy ez a film kitűnik az átlag ZS found-footage filmek közül. Igaz, ez is csak a riogatásról szól, mint ijesztgetés, de sztori, a helyszín és a végkifejlet nagyon érdekfeszítő, egyszeri megtekintésre mindenkinek ajánlom!

 
varkonyiildi   2018. 08. 06.

0

Az Úgy fent, mint lent igencsak gyengére sikeredett, amatőr, misztikusnak mondott horror. Annyira hiteltelen, hogy emiatt nem is köti le a figyelmet és gagyi hatást kelt.

 
koricapito   2018. 08. 13.

0

Érdekesen indult, aztán még érdekesebben folytatódott, viszont a vége kész káosz.

 
Real013   2015. 03. 04.

1

az As Above, So Below pedig éppen megfelelő darab egy jóleső, könnyed reszketésre. A forgatókönyv megfelelő polírozásával jóval többet is ki lehetett volna belőle hozni, de még így is megvannak a maga kis pillanatai, s a legfontosabbat, a katakombák ... több»