Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Démonok között (2013)

The Conjuring
Filmadatlap
 
26
Szereplők
124
Vélemények
17
Képek
1
Videók

Galéria (17)

Videók (1)

 
dailyfilmsan   2021. 07. 01.

legújabb vélemény

1

Bármikor meg tudom nézni, és minden egyes láttamozás után van valami amivel rám tudja hozni a frászt. Még akkor is, ha tudom mi, mi után következik. Nagyon jól megcsinált film, ami jól játszik a hangokkal, és a szereplői is átélik szintén azt a frászt, amit előadnak. A horror kategória itt kezdődik.

 
Márton   2019. 02. 11.

a nap véleménye

2
Követendő példa lett mára a Démonok között

Kimondottan jó filmnek tartom a 2013-ban napvilágot látott Démonok között című filmet, amire úgy is gondolhatnak a mai horrorfilmek gyártásánál, mint egyfajta követendő példaként! Hisz azon kívül hogy a film rendezője James Wan elég nagy odafigyeléss... teljes kritika»

 
mamiéstöti2   2015. 01. 23.

0

Mindenki várta már ezt a filmet, de számomra nagy csalódás volt. Egyszer meg lehet nézni, de aki a stílus kedvelője és van benne egy kis spiritualitás az nem sorolja a legnagyobbak közé semmiképp.

 
Deku   2017. 07. 17.

1

Végre egy igazán patent kis horror film amin tényleg lehet félni is. Ezt már igazán kellett. A legjobbak között tartom számon ebben a kategóriában. Ajánlom a horror kedvelőinek.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2019. 01. 30.

0
A mi generációnk egyik legjobbja!

Iszonyatosan jól megrendezett és legtöbbször ijesztőre sikerült horror. A saját műfajában a legjobbak között van, pláne, hogy a 2000-es években nem igazán sikerült kiemelkedő horror filmet rendezni és írni, de őt eltalálták. A kedvenc horror színészem Patrick Wilson is nagyon jól játszotta a karakterét, valamint maga a story és a cselekmények is nagyon jók voltak. Volt egy két úgy mond váratlan jelenet, amikor a néző már az várja és tudja is mi fog történni, ahogy a legtöbb horror filmben alakul, de itt sikerült változtatni a felálláson. A legjobb az egészben, hogy egy olyan karaktert alkottak a rendőr személyében aki szkeptikusként állt az egész történet mellett, de később természetesen változott a véleménye. Sok apró dolog miatt tudok és tudnék még pozitívumot írni. Nekem a kedvenceim között van ez az alkotás.

 
indingo   2017. 10. 25.

0

A sorozat legjobban sikerült része. A történet előrehaladtával egyre kíváncsibb lesz a néző. Ízlésesre csinálták meg a filmet, nem éreztem erőltetettnek a dolgokat.

 
Sabnock Sanatory   2018. 03. 15.

0

Végre megérkezett...hiányzott már egy ilyen jól összerakott, szépen felépített kis film...amin persze ha kell megijedünk, ha kell csodálkozunk, de mindenesetre figyelünk. Élveztem minden percét, jó kis mozi!!! A színészek is fantasztikusak, és a rendezés is kiváló.Kötelező darab.

A film összbevétele 319 494 638 dollár volt (imdb.com).

 

Az eredeti Annabelle baba egy Raggedy Ann rongybaba volt, amit azért cseréltek le porcelán babára, mert a rendező ezt félelmetesebbnek találta.

(stevepisti )
 

A film úgy kapta meg Amerikában az R besorolást (ami nálunk a 16 éven felettieknek ajánlottat jelenti), hogy nem tartalmazott véres jelenetet, trágár beszédet, szexualitást, kábítószer, vagy alkohol fogyasztást, ellenben a félelemkeltése túlságosan intenzív.

(Márton)
 

Amikor a Fülöp-szigeteken levetítették a filmet, néhány moziban katolikus papokat kellett felbérelni, hogy áldják meg a nézőket vetítés előtt. Erre azért volt szükség, mert több néző „rosszindulatú jelenlétet” érzett a film megnézése után. A papok spirituális és pszichológiai segítséget is nyújtottak a nézőknek.

(SódóGA)
 

Andrea Perron írt egy háromrészes könyvet az élményeiről „A sötétség háza, a világosság háza” címmel. A megírt tapasztalatait a filmben is láthatjuk. Perron a filmre úgy hivatkozik, mint művészeti alkotásra, nem mint fikcióra.

(SódóGA)
 

Egy, a Perron család élményeit feldolgozó film már 20 éve tervben volt. Ed Warren mutatta meg először Carolyn Perronnal készült videóinterjúját Tony DeRosa-Grund producernek.

(SódóGA)
 
James Wan ismét nagyot alkotott és sikerült egy mind anyagilag, mind szakmailag jövedelmező franchise-t felépítenie, aminek a többség nagyon örül és tűkön ülve várja, hogy milyen förtelmes lényt húz elő legközelebb a Warren házaspár esetei közül. több»