Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Démonok között (2013)

The Conjuring
Filmadatlap
 
26
Szereplők
126
Vélemények
17
Képek
1
Videók

Galéria (17)

Videók (1)

 
Dinácska   2022. 03. 10.

legújabb vélemény

2

Itt minden működik, nagyon jó volt az összhang, mindenki odatette magát rendesen és a rendező is ért hozzá, hogyan kell feszültséget teremteni. Maga a sztori lerágott csont, viszont a rendezőnek sikerült megmutatnia, hogy egy jól ismert, unalomig ism... több»

 
Márton   2019. 02. 11.

a nap véleménye

2
Követendő példa lett mára a Démonok között

Kimondottan jó filmnek tartom a 2013-ban napvilágot látott Démonok között című filmet, amire úgy is gondolhatnak a mai horrorfilmek gyártásánál, mint egyfajta követendő példaként! Hisz azon kívül hogy a film rendezője James Wan elég nagy odafigyeléss... teljes kritika»

 
mamiéstöti2   2015. 01. 23.

0

Mindenki várta már ezt a filmet, de számomra nagy csalódás volt. Egyszer meg lehet nézni, de aki a stílus kedvelője és van benne egy kis spiritualitás az nem sorolja a legnagyobbak közé semmiképp.

 
indingo   2017. 10. 25.

0

A sorozat legjobban sikerült része. A történet előrehaladtával egyre kíváncsibb lesz a néző. Ízlésesre csinálták meg a filmet, nem éreztem erőltetettnek a dolgokat.

 
hsanya182   2015. 09. 29.

1

Nem sok horrorfilmet szoktam nézni, voltak benne elég PARÁZÓS részek, de a végefele már szinte horrorkomédia lett belőle, de megérte látni! Teccett, hogy a történet le tudta kötni a figyelmemet. Este sötétben érdemes nézni. Valós történetet dolgoz fel. :)

 
TomÁcs   2018. 04. 20.

0

Kicsit volt egy dokumentum film beütése, ami igazából nem zavart. Szerencsére nem akart nagyon elvont és túlzó lenni, csak apró történések voltak benne.

 
VvV   2018. 12. 01.

0

tetszett a film, bár a valóságalapját megkérdőjelezem. A főszereplők hitelesek voltak, Vera amúgy is az egyik kedvencem.

A film összbevétele 319 494 638 dollár volt (imdb.com).

 

A 20 milliós költségvetéssel készült film hatalmas bevételt hozott. Kb. 318 millió dollárt.

(JRD )
 

A film nehezen született meg. Vagy 15 évig csak "házaltak" az ötlettel, míg végül film lett az ötletből.

(JRD )
 

Az eredeti Annabelle baba egy Raggedy Ann rongybaba volt, amit azért cseréltek le porcelán babára, mert a rendező ezt félelmetesebbnek találta.

(stevepisti)
 

A film úgy kapta meg Amerikában az R besorolást (ami nálunk a 16 éven felettieknek ajánlottat jelenti), hogy nem tartalmazott véres jelenetet, trágár beszédet, szexualitást, kábítószer, vagy alkohol fogyasztást, ellenben a félelemkeltése túlságosan intenzív.

(Márton)
 

Amikor a Fülöp-szigeteken levetítették a filmet, néhány moziban katolikus papokat kellett felbérelni, hogy áldják meg a nézőket vetítés előtt. Erre azért volt szükség, mert több néző „rosszindulatú jelenlétet” érzett a film megnézése után. A papok spirituális és pszichológiai segítséget is nyújtottak a nézőknek.

(SódóGA)
 
James Wan ismét nagyot alkotott és sikerült egy mind anyagilag, mind szakmailag jövedelmező franchise-t felépítenie, aminek a többség nagyon örül és tűkön ülve várja, hogy milyen förtelmes lényt húz elő legközelebb a Warren házaspár esetei közül. több»