Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
118
Vélemények
17
Képek
1
Videók
 
biuska654321   2020. 05. 08.

legújabb vélemény

Még lehetne gy picit durvább is

Nagyon jó film.Egyik kedvenc filmem a Démonok között jól el van készitve a film gratulálok a rendezönek. Ennél jobb filmet nem lehetett volna elkésziteni.Igaz hogy többször megijettem de szerintem ettöl jó egy horror film s nem attól hogy nézük s , semmi érdekes nincs benne.Szerettem ezt a filmet sok barátnömnek ajánlottam a filmet

 
Márton   2019. 02. 11.

a nap véleménye

Követendő példa lett mára a Démonok között

Kimondottan jó filmnek tartom a 2013-ban napvilágot látott Démonok között című filmet, amire úgy is gondolhatnak a mai horrorfilmek gyártásánál, mint egyfajta követendő példaként! Hisz azon kívül hogy a film rendezője James Wan elég nagy odafigyeléssel követte a régi vágású kísértetfilmekre jellemző tulajdonságokat, mégis képes volt egyfajta új színezetet adni eme zsánernek és ezt elsősorban a film hangulatában kell keresni! Az hogy az atmoszféra teremtése kellőképp jól működött, nem nagy meglepetés, hisz a rendező a korábbi filmjeivel (Fűrész vagy az Insidious) ezt már bizonyította hogy igencsak ért ehhez, viszont azt a fajta hangulatot amit áraszt magából a Démonok között, eddig nem nagyon... több»


 
mamiéstöti2   2015. 01. 23.

Mindenki várta már ezt a filmet, de számomra nagy csalódás volt. Egyszer meg lehet nézni, de aki a stílus kedvelője és van benne egy kis spiritualitás az nem sorolja a legnagyobbak közé semmiképp.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2019. 01. 30.

A mi generációnk egyik legjobbja!

Iszonyatosan jól megrendezett és legtöbbször ijesztőre sikerült horror. A saját műfajában a legjobbak között van, pláne, hogy a 2000-es években nem igazán sikerült kiemelkedő horror filmet rendezni és írni, de őt eltalálták. A kedvenc horror színészem Patrick Wilson is nagyon jól játszotta a karakterét, valamint maga a story és a cselekmények is nagyon jók voltak. Volt egy két úgy mond váratlan jelenet, amikor a néző már az várja és tudja is mi fog történni, ahogy a legtöbb horror filmben alakul, de itt sikerült változtatni a felálláson. A legjobb az egészben, hogy egy olyan karaktert alkottak a rendőr személyében aki szkeptikusként állt az egész történet mellett, de később természetesen változott a véleménye. Sok apró dolog miatt tudok és tudnék még pozitívumot írni. Nekem a kedvenceim között van ez az alkotás.

 
indingo   2017. 10. 25.

A sorozat legjobban sikerült része. A történet előrehaladtával egyre kíváncsibb lesz a néző. Ízlésesre csinálták meg a filmet, nem éreztem erőltetettnek a dolgokat.

 
A démonok között jól mozgatja a szereplőit, a sztori nem csak azért folydogál szépen, mert a filmet időrendben vették fel a készítőik (drámai film esetében ez egy baromi klassz fogás, Carpenterék a Halloweent is igy vették fel anno), hanem azért is mert James Wan rendező olyan szinten fent tudja tartani így a Suspenst, hogy nincs néző, aki nem a fotel karfájába markolna majd ijedtében.
 
James Wan ismét nagyot alkotott és sikerült egy mind anyagilag, mind szakmailag jövedelmező franchise-t felépítenie, aminek a többség nagyon örül és tűkön ülve várja, hogy milyen förtelmes lényt húz elő legközelebb a Warren házaspár esetei közül. több»

A film összbevétele 319 494 638 dollár volt (imdb.com).

 

A film úgy kapta meg Amerikában az R besorolást (ami nálunk a 16 éven felettieknek ajánlottat jelenti), hogy nem tartalmazott véres jelenetet, trágár beszédet, szexualitást, kábítószer, vagy alkohol fogyasztást, ellenben a félelemkeltése túlságosan intenzív.

(Márton)
 

Amikor a Fülöp-szigeteken levetítették a filmet, néhány moziban katolikus papokat kellett felbérelni, hogy áldják meg a nézőket vetítés előtt. Erre azért volt szükség, mert több néző „rosszindulatú jelenlétet” érzett a film megnézése után. A papok spirituális és pszichológiai segítséget is nyújtottak a nézőknek.

(SódóGA)
 

Andrea Perron írt egy háromrészes könyvet az élményeiről „A sötétség háza, a világosság háza” címmel. A megírt tapasztalatait a filmben is láthatjuk. Perron a filmre úgy hivatkozik, mint művészeti alkotásra, nem mint fikcióra.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.