Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
74%

Démonok között 3 - Az ördög kényszerített (2021)

The Conjuring: The Devil Made Me Do It
Filmadatlap
 
29
Szereplők
Vélemények
10
Képek
2
Videók

Galéria (10)

Patrick Wilson
Vera Farmiga
Ruairi O'Connor
Vera Farmiga
Eugenie Bondurant
Patrick Wilson
Ruairi O'Connor

Videók (2)

 

A trilógia első két részét jegyző forgatókönyvíró-páros, Chad Hayes és Carey W. Hayes nem tért vissza a harmadik filmre.

(hp)
 

A Démonok között 3 társ-forgatókönyvírója James Wan mellett az a David Leslie Johnson volt, aki a franchise két korábbi filmjén, a Démonok között 2-n (2016) és Az apácán (2018) is dolgozott.

(hp)
 

A film történetének alapjául egy megtörtént eset, Arna Cheyenne Johnson gyilkosságának 1981-es connecticuti pere szolgált.

(hp)
 

Az ördög kényszerített a Démonok között franchise nyolcadik filmje.

(hp)
 

Egy ideig úgy volt, hogy a franchise atyja, James Wan rendezi majd a Démonok között 3-at, azonban a rendezői széket végül átadta Michael Chavesnek, aki Wan elmondása szerint teljes mértékben meggyőzte őt arról, hogy alkalmas a feladatra. A két rendező korábban A gyászoló asszony átkán is együtt dolgozott.

(hp)
 

A filmben Megan Ashley Brown és Mitchell Hoog alakítja Lorraine és Ed Warren fiatalkori énjét.

(hp)
 

2018. decemberében vált hivatalosság, hogy Patrick Wilson és Vera Farmiga is visszatér Ed és Lorraine Warren szerepeiben.

(hp)
 

A Démonok között 3 forgatása 2019. június 3-án kezdődött meg Atlantában, Georgia államban. A film női főszereplője, Vera Farmiga augusztus 15-én jelentette be, hogy számára véget ért a munka. A teljes forgatás 80 napot vett igénybe.

(hp)
 

A Warner Bros. 2019. december 8-án jelentette be A démonok között 3 hivatalos címét. Ugyanekkor rántották le a leplet a film logójáról is.

(hp)