Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

Kokszongi sirató (2016)

Gok-seong
Filmadatlap
 
26
Szereplők
7
Vélemények
11
Képek
6
Videók

Galéria (11)

Videók (6)

 
hsanya182   2020. 02. 11.

legújabb vélemény

1
Egyszerű szelleműzős zombies horror

Sajnos nem bírtam végignézni, nem tetszett már az eleje is elég gagyi volt, semmi rejtélyes nem volt benne. Inkább röhejes volt ahogy a rendőrök megijedtek a zombiktól. Főleg horror kategóriába sorolnám. A feszültségkeltésen, mint az eszeveszett ordításon van a hangsúly. Nálam ez nem nyert, pedig szeretem a kóreai filmeket...

 
Laca//Ho/rr/oR//   2019. 01. 15.

1
Hűvös misztikum.

Személy szerint imádom a Dél-Koreai horror remekműveket, hiszen jó sokszor volt már rá példa az évek során, hogy kenterbe tudják verni olykor olykor az amerikai horrorokat. Mi tagadás, elég nehezen vettem rá magam, hogy megnézzem a több, mint 2 órás ... teljes kritika»

 
elekm90   2017. 12. 09.

0

Nekem nagyon tetszett a film, a több mint 2 és fél órás játékidő ellenére végig lekötött. Aki látta az "A halál jele" című 2003-as, szintén dél-koreai thriller-t, annak ismerős lehet a rendőrök "bénázása" a film első órájában, ami kicsit komikus és f... több»

 
Alphik   2016. 08. 23.

1

Vígjáték elemekkel átszőtt horror, ami valakinek biztos bejön, de az a valaki szerintem nem én vagyok. Vígjátéknak nem elég szórakoztató, horrornak meg nem túl érdekes. Középszerű film, ennyi.

 
BoBamburg   2018. 05. 25.

0

Nagyon eredeti, újszerű és egész "őrült" film a műfajon belül. Hossza ellenére nem nagyon hagy helyet üresjáratoknak, végig történik valami és állandóan fenntartja a feszültséget. Külön tetszett, hogy elég sok stílust kever, változatos és egész király a nyitva hagyott végkifejlet.

 
Queenakasha   2018. 03. 26.

0

Bevallom ez a film össze-vissza zavart. Nem mondanám, hogy ez az én műfajom, de valahogy sikerült megkedveltetnie magát. Sejtettem hogy mi lesz a vége de többször elbizonytalanított. Ezt pedig egy akármilyen horror nem tudja elérni.

 
Toncsi   2016. 07. 05.

0

Ezek a koreaiak tudnak valamit. :) Nagyon eszement film lett ez, de marhára bírtam minden percét. Igen, a zsánert illetően van benne keveredés, de engem szórakoztatott. Örülök, hogy a figyelmembe ajánlották, így én is ezt teszem most.

A film összbevétele 52 452 986 dollár volt (imdb.com).

 

Jun Kunimura (japán színész) első koreai filmes szerepe, 35 éves színészi pályafutása alatt.

(Queenakasha)
 

A szertartás jelenetét, Jung-min Hwang színész 15 percen keresztül forgatta szünet nélkül.

(Queenakasha)