Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
7
Vélemények
11
Képek
6
Videók
Kokszongi sirató
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
hsanya182   2020. 02. 11.

legújabb vélemény

Egyszerű szelleműzős zombies horror

Sajnos nem bírtam végignézni, nem tetszett már az eleje is elég gagyi volt, semmi rejtélyes nem volt benne. Inkább röhejes volt ahogy a rendőrök megijedtek a zombiktól. Főleg horror kategóriába sorolnám. A feszültségkeltésen, mint az eszeveszett ordításon van a hangsúly. Nálam ez nem nyert, pedig szeretem a kóreai filmeket...

 
Laca//Ho/rr/oR//   2019. 01. 15.

Hűvös misztikum.

Személy szerint imádom a Dél-Koreai horror remekműveket, hiszen jó sokszor volt már rá példa az évek során, hogy kenterbe tudják verni olykor olykor az amerikai horrorokat. Mi tagadás, elég nehezen vettem rá magam, hogy megnézzem a több, mint 2 órás misztikus horrort feliratosan, melyről nem sokat tudtam, csak jó értékelést láttam, teljes mértékben megérte azt a 2 óra 30 percet. Hiszen egy olyan nyomasztó, hátborzongató filmet kaptunk ,ami rendkívül szépen lett felépítve elejétől a végéig, a nyugalomból a teljes sokkig, hogy erre szinte csak az ázsiaiak képesek. Azt nem hagynám szó nélkül, hogy azért elég lassan indul be a film, hiszen rengeteg idő megy el azért helyenként, illetve sokszor f... több»


 
Queenakasha   2018. 03. 26.

Bevallom ez a film össze-vissza zavart. Nem mondanám, hogy ez az én műfajom, de valahogy sikerült megkedveltetnie magát. Sejtettem hogy mi lesz a vége de többször elbizonytalanított. Ezt pedig egy akármilyen horror nem tudja elérni.

 
Alphik   2016. 08. 23.

Vígjáték elemekkel átszőtt horror, ami valakinek biztos bejön, de az a valaki szerintem nem én vagyok. Vígjátéknak nem elég szórakoztató, horrornak meg nem túl érdekes. Középszerű film, ennyi.

 
BoBamburg   2018. 05. 25.

Nagyon eredeti, újszerű és egész "őrült" film a műfajon belül. Hossza ellenére nem nagyon hagy helyet üresjáratoknak, végig történik valami és állandóan fenntartja a feszültséget. Külön tetszett, hogy elég sok stílust kever, változatos és egész király a nyitva hagyott végkifejlet.

 
A The Wailing nem csupán egy szimpla iparosmunka lett a horror, thriller és ezek alműfajainak keresztezéseivel, hanem érzelmi síkon is szépen teljesít, amivel sikerült pluszt adni a megszokottakhoz, habár amúgy sem a kitaposott ösvényeken jár a film.
7.5/10 több»
 
A film közbeni váltásnak köszönhetően a végig magas szintet képviselő drámai oldal, valamint a kiváló látvány hirtelen még inkább felértékelődött, ezzel elhomályosítva korábbi ambivalens érzéseimet. több»
 
Sokan gondolják úgy, hogy az ördögűzős horrorfilmekből már pont elég. A klasszikus 1973-as Ördögűző óta ugyanis nem egy film készült a témában, de az én szememben egy sem volt méltó a nagy elődhöz. Egészen addig, míg meg nem tekintettem a 2016-os dél-koreai The Wailing-et.(4.5/5)

A film összbevétele 52 452 986 dollár volt (imdb.com).

 

Jun Kunimura (japán színész) első koreai filmes szerepe, 35 éves színészi pályafutása alatt.

(Queenakasha)
 

A szertartás jelenetét, Jung-min Hwang színész 15 percen keresztül forgatta szünet nélkül.

(Queenakasha)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.