Rólam

Sziasztok! A Queenakasha nevet választottam itt is, mint még pár helyen, -igen a Kárhozottak királynője adta az ötletet-, mert ez szerencsére sosem foglalt :P

Örülök, hogy rábukkantam erre az oldalra, annak meg pláne, hogy alkalmazása is van. A filmek töltik ki az életem jó nagy részét, szeretek átkerülni egy másik világba kikapcsolódásképpen, eddig az angol nyelvű filmes adatbázist használtam, de úgy látom, hogy ez is kezd nagyon szépen alakulni, sőt sok szempontól máris jobb. Köszönöm, hogy itt lehetek. :)

Vélemények (133)

2019. 08. 20.
Sajnos ez a film mostanában nehezen elérhető, de nekem tetszik annyira, hogy most megtartottam és többé le nem törlöm :) Eredeti az öltet, izgalmas és sokkal sokkal jobb ... több»
2018. 05. 20.
Eszméletlen szomorú és kegyetlen ez a film. Bár a fiú alig játszik a filmben, mégis az ő helyzetébe éltem bele magam a legjobban, de nagyon érdekes az anya helyzete is fő... több»
Nagyon érdekes volt megnézni a napokban. Annyira más volt még minden film. Nem kellett rájuk "sokat" költeni mégis élvezhetőbbek, mint a mai filmek többsége. A rengeteg ... több»
2018. 05. 02.
Ahhoz képest, hogy nem kifejezetten az én műfajom, nagyon tetszett. Nagyon jól eltalált mindent a rendező. Nem volt tele a megszokott klisékkel és ismerte a mértékeket. N... több»

58 Moebiuseu  (2013)

2018. 04. 14.
Szerintem ez a rendező eddigi legrosszabb filmje. Ez a történet borzalmas és elég hiteltelen. Amikor azt hinné az ember hogy már nem tud jobban kiakadni akkor mindig tört... több»
Eredet (2010)
Sötétség (2017)
Agymenők (2006)