Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
90%

Lelkük rajta (1993)

Heart and Souls
Filmadatlap
 
18
Szereplők
6
Vélemények
12
Képek
1
Videók

Galéria (12)

Videók (1)

 
JRD   2022. 05. 11.

legújabb vélemény

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A tipikus egyik szemünk sír, a másik nevet történet. Egy élő és egy csapatnyi halott lélek érdekes, helyenként abszurdan édes és humoros kapcsolata. Többször is simán meg lehet nézni. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
Ms. Akárki   2019. 07. 26.

0

Kedves és egyben megrázó történet is, mert azért mégiscsak egy busznyi ember meghalt a semmiért és egy véletlen folytán még csak nem is tudják miért és hogyan ragadtak a földön. Humorban nem fukarkodik a film az biztos. Robert Downey jr. miatt is érdemes megnézni. Már ilyen fiatalon is nagy tehetség volt.

 
Queenakasha   2018. 03. 24.

0

Nem technikailag érdemli meg az 5 csillagomat, de ez a film annyira aranyos és kedves, hogy legszívesebben magamhoz ölelném. Bár megtörténhetne mindaz amiről szól.

 
Csillagpor   2019. 03. 31.

0

Ritka egyedi és ötletes film. Nem is értem, miért nem ismerik többen. Robert Downey Jr. itt még nagyon fiatal volt, de alakításában már itt is brillírozott. Az összes buszról levő ittragatt embert imádtam és nagyon érzelmes volt, ahogy a srácnak segí... több»

 
achyles77   2014. 11. 24.

0

RDJ nagyon PENGE ebben a filmben...hehe..meg Sizemore is.

 
Phalanx   2015. 01. 03.

0

Igen...a fiatalka Robert D.J. igen bájos volt, meg az a jelenet is...azzal az átváltozással a munkaértekezleten, nagyon ütős volt...:)

A film összbevétele 16 581 714 dollár volt (imdb.com).

 

Julia, Johnnak szánt levelében ez állt: "John, sok mindenről szerettem volna ma este beszélni veled, de minden amit mondtam, valahogy rosszul jött ki. Hazajövök, mert szeretnék veled lenni. Remélem, adsz még egy esélyt. Történjen bármi, tudd, hogy én mindig szeretni foglak. Julia"

(Queenakasha)
 

Robert Downey Jr. már játszott együtt Alfre Woodard-al Az éneklő detektívben, Elisabeth Shue-val a Folytatásos forgatásban és Tom Sizemore-al a Született gyilkosokban.

(Queenakasha)
 

A vendég fellépő a "The Purple Onion" klubban Bob Newhart volt, akit fia, Robert William Newhart formált meg a szerepben.

(rbernadett)
 

A "The Purple Onion", egy létező klub San Franciscoban, ahol olyan komédiások léptek fel mint Phyllis Diller és a Smother testvérek (Dick Smothers és Tom Smothers).

(rbernadett)
 

A filmet Magyarországon nem mutatták be moziban, azonnal a tékákba került.

(rbernadett)