Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
85

Lelkük rajta (1993)

Heart and Souls
Filmadatlap
 
23
Szereplők
6
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Lelkük rajta
 
Ms. Akárki   2019. 07. 26.

Kedves és egyben megrázó történet is, mert azért mégiscsak egy busznyi ember meghalt a semmiért és egy véletlen folytán még csak nem is tudják miért és hogyan ragadtak a földön. Humorban nem fukarkodik a film az biztos. Robert Downey jr. miatt is érdemes megnézni. Már ilyen fiatalon is nagy tehetség volt.

 
Queenakasha   2018. 03. 24.

Nem technikailag érdemli meg az 5 csillagomat, de ez a film annyira aranyos és kedves, hogy legszívesebben magamhoz ölelném. Bár megtörténhetne mindaz amiről szól.


 
Hakker   2018. 08. 09.

Kedves film, egy kicsi sziruppal. Számomra ez a film, mindenben átlagos volt, a történet szellemiség szerintem eléggé gyakori az amerikai filmeknél. Valahogy nem lepődtem meg a végkifejleten.

 
Csillagpor   2019. 03. 31.

Ritka egyedi és ötletes film. Nem is értem, miért nem ismerik többen. Robert Downey Jr. itt még nagyon fiatal volt, de alakításában már itt is brillírozott. Az összes buszról levő ittragatt embert imádtam és nagyon érzelmes volt, ahogy a srácnak segíteni próbáltak, végtére is egész hosszú időre mellette ragadtak a földön a túlvilági buszos miatt:D Az is egy nagy formaXD. Mindenképpen többszörnézős film.

 
Phalanx   2015. 01. 03.

Igen...a fiatalka Robert D.J. igen bájos volt, meg az a jelenet is...azzal az átváltozással a munkaértekezleten, nagyon ütős volt...:)

A film összbevétele 16 581 714 dollár volt (imdb.com).

 

Julia, Johnnak szánt levelében ez állt: "John, sok mindenről szerettem volna ma este beszélni veled, de minden amit mondtam, valahogy rosszul jött ki. Hazajövök, mert szeretnék veled lenni. Remélem, adsz még egy esélyt. Történjen bármi, tudd, hogy én mindig szeretni foglak. Julia"

(Queenakasha)
 

Robert Downey Jr. már játszott együtt Alfre Woodard-al Az éneklő detektívben, Elisabeth Shue-val a Folytatásos forgatásban és Tom Sizemore-al a Született gyilkosokban.

(Queenakasha)
 

A vendég fellépő a "The Purple Onion" klubban Bob Newhart volt, akit fia, Robert William Newhart formált meg a szerepben.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.