Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
85%

Lelkük rajta (1993)

Heart and Souls
Filmadatlap
 
23
Szereplők
5
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Lelkük rajta
 
Ms. Akárki   2019. 07. 26.

legújabb vélemény

Kedves és egyben megrázó történet is, mert azért mégiscsak egy busznyi ember meghalt a semmiért és egy véletlen folytán még csak nem is tudják miért és hogyan ragadtak a földön. Humorban nem fukarkodik a film az biztos. Robert Downey jr. miatt is érdemes megnézni. Már ilyen fiatalon is nagy tehetség volt.

 
Queenakasha   2018. 03. 24.

Nem technikailag érdemli meg az 5 csillagomat, de ez a film annyira aranyos és kedves, hogy legszívesebben magamhoz ölelném. Bár megtörténhetne mindaz amiről szól.


 
Csillagpor   2019. 03. 31.

Ritka egyedi és ötletes film. Nem is értem, miért nem ismerik többen. Robert Downey Jr. itt még nagyon fiatal volt, de alakításában már itt is brillírozott. Az összes buszról levő ittragatt embert imádtam és nagyon érzelmes volt, ahogy a srácnak segí... több»

 
Phalanx   2015. 01. 03.

Igen...a fiatalka Robert D.J. igen bájos volt, meg az a jelenet is...azzal az átváltozással a munkaértekezleten, nagyon ütős volt...:)

 
achyles77   2014. 11. 24.

RDJ nagyon PENGE ebben a filmben...hehe..meg Sizemore is.

A film összbevétele 16 581 714 dollár volt (imdb.com).

 

Julia, Johnnak szánt levelében ez állt: "John, sok mindenről szerettem volna ma este beszélni veled, de minden amit mondtam, valahogy rosszul jött ki. Hazajövök, mert szeretnék veled lenni. Remélem, adsz még egy esélyt. Történjen bármi, tudd, hogy én mindig szeretni foglak. Julia"

(Queenakasha)
 

Robert Downey Jr. már játszott együtt Alfre Woodard-al Az éneklő detektívben, Elisabeth Shue-val a Folytatásos forgatásban és Tom Sizemore-al a Született gyilkosokban.

(Queenakasha)
 

A vendég fellépő a "The Purple Onion" klubban Bob Newhart volt, akit fia, Robert William Newhart formált meg a szerepben.

(rbernadett)
 

A "The Purple Onion", egy létező klub San Franciscoban, ahol olyan komédiások léptek fel mint Phyllis Diller és a Smother testvérek (Dick Smothers és Tom Smothers).

(rbernadett)
 

A filmet Magyarországon nem mutatták be moziban, azonnal a tékákba került.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.