Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
13
Vélemények
11
Képek
2
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 19.

legújabb vélemény

Tom Hanks ilyen fiatalon is nagyon jól,és életszerűen hozza a karakterét,Vicces,poénos,de egyben aranyos bájos kis családi mozi.Mindenkinek ajánlom legalább egyszeri megnézésre.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

Nem véletlen, hogy Tom Hanks mára ilyen magasra jutott a ranglétrán, hisz fiatalkorában is igazi őstehetségnek számított.


 
dailyfilmsan   2019. 03. 01.

Meglepően jó humora van a filmnek. Van már pár ilyen témjú film és lesz is úgyhiszem még is ez egy alap darab ami megmutatja hogyan kellene ezt az elépzelést megvalósítani. Ami egy kicsit zavart de nem annyira hogy ezt elsőre észrevegyem, hogy a főszereplőnek nem volt megalapozott indíttatása arra hogy felnőttnek kívánja magát. Tom Hanks itt is megmutatta komédiás énjét és nagyon jól állt neki a szerep. Nekem tetszett.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 27.

Az egyik legkedvencebb filmem Tom Hanks-el. Zseniális történet és kivitelezés. Azóta mindig eszembejut ez a film ha ilyesi jósolós kívánságos játékggépet látok. Pörgős, humoros és érzelmes film.

 
a-arnold   2016. 08. 24.

Nagyon kedves, és klasszikus film. Gyerekkorom egyik kedvence volt, mai napig megállja a helyét a film. Hát igen a 80-as években tudtak jó filmeket csinálni.

Tom Hanks
Tom Hanks

A film összbevétele 151 668 774 dollár volt (imdb.com).

 

Susan a filmben egy 1988-as Subaru XT6 -os autót vezet.

(dailyfilmsan)
 

Amikor Josh a filmben egyedül nézi a televíziót a szobájában, akkor az 1971-es Francia kapcsolat című filmet nézi.

(dailyfilmsan)
 

Debra Wingernek szánták eredetileg Susan Lawrence szerepét, de a színésznő a forgatás ideje alatt állapotos volt így beajánlotta maga helyett Elizabeth Perkins-t.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.