Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
12
Vélemények
11
Képek
2
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

Nem véletlen, hogy Tom Hanks mára ilyen magasra jutott a ranglétrán, hisz fiatalkorában is igazi őstehetségnek számított.

 
dailyfilmsan   2019. 03. 01.

Meglepően jó humora van a filmnek. Van már pár ilyen témjú film és lesz is úgyhiszem még is ez egy alap darab ami megmutatja hogyan kellene ezt az elépzelést megvalósítani. Ami egy kicsit zavart de nem annyira hogy ezt elsőre észrevegyem, hogy a főszereplőnek nem volt megalapozott indíttatása arra hogy felnőttnek kívánja magát. Tom Hanks itt is megmutatta komédiás énjét és nagyon jól állt neki a szerep. Nekem tetszett.


 
a-arnold   2016. 08. 24.

Nagyon kedves, és klasszikus film. Gyerekkorom egyik kedvence volt, mai napig megállja a helyét a film. Hát igen a 80-as években tudtak jó filmeket csinálni.

 
Kardos   2016. 08. 07.

Nagyon jó romantikus vonulatú vígjáték egy kis fantasztikus vonallal fűszerezve ahogy a gép teljesíti a fiú kívánságát és másnapra felnőtt lesz. Nagyon jó megoldották Tom Hanks-el a gyermeki vonulatot. Zseniális szerintem. Imádom minden filmben de ebben végképp.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 27.

Az egyik legkedvencebb filmem Tom Hanks-el. Zseniális történet és kivitelezés. Azóta mindig eszembejut ez a film ha ilyesi jósolós kívánságos játékggépet látok. Pörgős, humoros és érzelmes film.

Tom Hanks
Tom Hanks

A film összbevétele 151 668 774 dollár volt (imdb.com).

 

Susan a filmben egy 1988-as Subaru XT6 -os autót vezet.

(dailyfilmsan )
 

Amikor Josh a filmben egyedül nézi a televíziót a szobájában, akkor az 1971-es Francia kapcsolat című filmet nézi.

(dailyfilmsan )
 

Debra Wingernek szánták eredetileg Susan Lawrence szerepét, de a színésznő a forgatás ideje alatt állapotos volt így beajánlotta maga helyett Elizabeth Perkins-t.

(dailyfilmsan )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.