Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
13
Vélemények
11
Képek
2
Videók

Vélemények: Segítség, felnőttem! (1988)

 
sabnock666   2020. 03. 19.

legújabb vélemény

Tom Hanks ilyen fiatalon is nagyon jól,és életszerűen hozza a karakterét,Vicces,poénos,de egyben aranyos bájos kis családi mozi.Mindenkinek ajánlom legalább egyszeri megnézésre.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

Nem véletlen, hogy Tom Hanks mára ilyen magasra jutott a ranglétrán, hisz fiatalkorában is igazi őstehetségnek számított.


 
dailyfilmsan   2019. 03. 01.

Meglepően jó humora van a filmnek. Van már pár ilyen témjú film és lesz is úgyhiszem még is ez egy alap darab ami megmutatja hogyan kellene ezt az elépzelést megvalósítani. Ami egy kicsit zavart de nem annyira hogy ezt elsőre észrevegyem, hogy a főszereplőnek nem volt megalapozott indíttatása arra hogy felnőttnek kívánja magát. Tom Hanks itt is megmutatta komédiás énjét és nagyon jól állt neki a szerep. Nekem tetszett.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 27.

Az egyik legkedvencebb filmem Tom Hanks-el. Zseniális történet és kivitelezés. Azóta mindig eszembejut ez a film ha ilyesi jósolós kívánságos játékggépet látok. Pörgős, humoros és érzelmes film.

 
a-arnold   2016. 08. 24.

Nagyon kedves, és klasszikus film. Gyerekkorom egyik kedvence volt, mai napig megállja a helyét a film. Hát igen a 80-as években tudtak jó filmeket csinálni.

 
Kardos   2016. 08. 07.

Nagyon jó romantikus vonulatú vígjáték egy kis fantasztikus vonallal fűszerezve ahogy a gép teljesíti a fiú kívánságát és másnapra felnőtt lesz. Nagyon jó megoldották Tom Hanks-el a gyermeki vonulatot. Zseniális szerintem. Imádom minden filmben de ebben végképp.

 
Bob   2017. 11. 29.

A 80-as évek egyik klasszikusa. Pont a minap néztem meg újra. Aki nem látta és szereti Tom Hanks filmjeit, mindenképpen pótolja.

 
Niki88   2015. 11. 26.

Ezt a filmet még korábban gyerek fejjel jobban értékeltem mint most.Akkor még én is ugyanezt kívántam volna mint Josh. Persze érdekes volt ahogy a mindennapi gondokkal szembe kell néznie Tomnak.

 
valery   2017. 01. 23.

A nyolcvanas évek egyik klasszikusa, Tom Hanks és Elizabeth Perkins színészi összjátéka nem véletlenül aratott nagy sikert akkoriban. Jó sztori, kellemes kikapcsolódás, aranyos jelenetek.

 
Maxima   2016. 12. 15.

Laza, kellemes kis film, jó poénokkal. Könnyed, kikapcsolódni vágyó estékre kiváló választás. Kellemes, ellazító kikapcsolódást nyújtott. Műfajában jobbak között.

 
JamesBont   2016. 05. 13.

Kellemes kis családi film, amiben egy gyermeklelkű felnőtt - vagy fordítva - végigzongorázik az élet nagy kérdésein, és megpróbálja azt a ehető legjobban megoldani. Természetesen az eredménye némi giccs, egy kis hatásvadászat és az igazi emberi értékek selyempapírba csomagolva. Nekem ez a film nagyon mű és túlságosan csöpögős lett ahhoz, hogy szeretni tudjam, és bár Tom Hanks jót játszik, nem igazán tudtam értékelni.

 
Fintil   2016. 02. 03.

Simán elhiszem, hogy ez a film meghatározta egy generáció gyerekkorát, de én viszont már felnőtt fejjel néztem meg, és, hát, úgy nem üt akkorát. Kedves, aranyos, plasztikus karakterekkel és majdnem életszagú helyzetekkel, de úgy összességében kicsit unalmas - mivel számtalanféle-képpen feldolgozták már a témát, és így nem annyira érdekes. Nem rossz, de kicsit poros.

 
skyman   2015. 04. 20.

Azt szeretem ebben a filmben, hogy bármilyen korban élvezhető. Szerettem gyerekként, szerettem fiatalként, és a gyerekeim is szeretik, mert nagyon tetszik nekik, hogy rajtuk kívül csak kevés gyerek ismeri. Amit nem igazán értek, mert egyébként egy elég általános érvényű és egyszerű filmről van szó, hogy ne csak megadott korosztályokhoz tudjon szólni. Tom Hanks pedig zseniálisan naiv és szerethető benne.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.