Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
76%

A nagyon nagy ő (2001)

Shallow Hal
Filmadatlap
 
31
Szereplők
15
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Videók (1)

 
Ildikó Bacskai   2020. 12. 05.

legújabb vélemény

0

Az 5 csillagot itt nem annyira a kivitelezés vagy a rendezés kapja, sokkal inkább a zseniális történet, a humoros hangulat és a mély mondanivaló (a komolytalanságok ellenére). Megható film önmagunk és mások elfogadásáról és szeretetéről, vicces köntösbe bújtatva.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

0

Az elejétől a végéig lekötött és szórakoztatónak találtam, ahogy a magyar cím is telitalálat volt. Nekem 5/5!

 
indingo   2017. 05. 03.

0

Eléggé bugyuta a története, ami miatt nem lehet komolyan venni. Paltrow kisasszony magyar hangja elképesztően idegesítőre sikeredett.

 
7ETEDIK   2019. 02. 28.

0
A belső a fontos

Egyik kedvenc vígjátékom a mai napig. Szerintem a Farelly tesók egyik legjobb filmje, mert amellett hogy eszméletlenül vicces, nagyon mély mondanivalója van. Még pedig az, nem elég a külső ahhoz hogy valakibe beleszeressünk. Mert ha nincs bennünk köz... teljes kritika»

 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

0

Gagyi romantikus vígjáték de Jack Black miatt egyszerűen imádom. És az üzenete is nagyon fontos. Nem csupán a külsőségek a fontosak. Gwineth Paltrow-t nem hittem volna hogy ennyire el tudják kövéríteni. Jó sok plussz kilót el kellett cipelnie a forgatáson az biztos.

 
MMcFly2015   2016. 07. 26.

0

Nem mai film, de az a szerethető romantikus vígjáték, ami ha bármikor megy a tévébe, nem megyek tovább a csatorna listán. Farrelly filmként kicsit még komolyabb is mint a nagy átlag. A humor nem a túlzott ökörködés, és testnedves poénokból ered. A t... több»

 
Timcsi   2019. 03. 20.

0

A két főszereplő különbözősége izgalmas volt, de a története nagyon gyermeteg.

A film összbevétele 141 069 860 dollár volt (imdb.com).

 

Brooke Burns játssza a csúnya és a szép Katarinát is.

(ps)
 

Miután Gwyneth Paltrow-nak elkészült a sminkje, először nem a forgatásra ment, hanem az emberek közé. Senki nem ismerte fel a színésznőt, aki ezt a lehetőséget a tapasztalatszerzésnek szentelte. Kíváncsi volt, hogy hogyan viselkednek az emberek egy túlsúlyos nővel.

(ps)
 

Abban a jelenetben, amelyben Rosemary karamellás almát eszik, elhalad mellettük egy kocsi. A tükröződésben látni lehet Rosemary valódi alakját.

(ps)
 

Abban a jelenetben, amikor Gwyneth Paltrow a medencébe ugrik, a nagy hullámokat két tömlővel szimulálták.

(ps)
 

Gwyneth Paltrow sminkjét mintegy négy órába került elkészíteni.

(ps)