Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
14
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

legújabb vélemény

Gagyi romantikus vígjáték de Jack Black miatt egyszerűen imádom. És az üzenete is nagyon fontos. Nem csupán a külsőségek a fontosak. Gwineth Paltrow-t nem hittem volna hogy ennyire el tudják kövéríteni. Jó sok plussz kilót el kellett cipelnie a forgatáson az biztos.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

Az elejétől a végéig lekötött és szórakoztatónak találtam, ahogy a magyar cím is telitalálat volt. Nekem 5/5!


 
indingo   2017. 05. 03.

Eléggé bugyuta a története, ami miatt nem lehet komolyan venni. Paltrow kisasszony magyar hangja elképesztően idegesítőre sikeredett.

 
HETEDIK   2019. 02. 28.

A belső a fontos

Egyik kedvenc vígjátékom a mai napig. Szerintem a Farelly tesók egyik legjobb filmje, mert amellett hogy eszméletlenül vicces, nagyon mély mondanivalója van. Még pedig az, nem elég a külső ahhoz hogy valakibe beleszeressünk. Mert ha nincs bennünk közös, ha nem értjük meg egymást, ha nincs köztünk harmónia lehet valaki akármilyen szexbomba, egy éjszakás kalandnál sosem lesz több a dologból. Adva van Black karaktere, aki külsőleg nem egy nagy szám, viszont számára csak a csínos nők jöhetnek számításba. Aztán jön a csodaguru és átállítja érzékeit, hogy a gyengébbik nemben csak a belső szépséget vegye észre. Ez persze egy rakás vicces jelenethez vezet, kedvencem mikor Rose beleugrik a medencébe... több»

 
MMcFly2015   2016. 07. 26.

Nem mai film, de az a szerethető romantikus vígjáték, ami ha bármikor megy a tévébe, nem megyek tovább a csatorna listán. Farrelly filmként kicsit még komolyabb is mint a nagy átlag. A humor nem a túlzott ökörködés, és testnedves poénokból ered. A történetnek van mondanivalója, ha úgy tetszik ,,tanulsága", és a romantikát meg a vígjátékot kellő arányban használja. Nem mérföldkő a vígjátékok között, de egy kedves, laza kis szórakoztató film.

A film összbevétele 141 069 860 dollár volt (imdb.com).

 

Brooke Burns játssza a csúnya és a szép Katarinát is.

(ps)
 

Miután Gwyneth Paltrow-nak elkészült a sminkje, először nem a forgatásra ment, hanem az emberek közé. Senki nem ismerte fel a színésznőt, aki ezt a lehetőséget a tapasztalatszerzésnek szentelte. Kíváncsi volt, hogy hogyan viselkednek az emberek egy túlsúlyos nővel.

(ps)
 

Abban a jelenetben, amelyben Rosemary karamellás almát eszik, elhalad mellettük egy kocsi. A tükröződésben látni lehet Rosemary valódi alakját.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.