Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Az ember, aki mindent tudott (2016)

Swiss Army Man
Filmadatlap
 
20
Szereplők
9
Vélemények
15
Képek
10
Videók
Az ember, aki mindent tudott

Galéria (15)

Paul Dano
Paul Dano
Daniel Radcliffe
Paul Dano
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe
Paul Dano
Paul Dano
Daniel Radcliffe
Paul Dano
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe
Paul Dano
Paul Dano
Paul Dano
Daniel Radcliffe
Paul Dano
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe

Videók (10)

 
elekm90   2021. 06. 26.

legújabb vélemény

0

Ekkora őrült, bizarr filmet rég láttam, szerencsére a szellentő vízihulla poénokon túl egy értékes film. A maga alatt lévő Hank és a tudatlan Manny párbeszédei révén szóba kerülnek az élet igazán fontos dolgai, ezek a film legjobb jelenetei.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 04. 05.

2
Túl kell látni az alpáriságán

A film, amely azzal reklámozta magát, hogy Harry Potter egykori megformálója egy vízi hullát alakít, aki ráadásul elég gyakran szellent, s az a bizonyos pöcök is a kelleténél többször meredezik. Közben pedig útitársa lesz egy "számkivetettnek", s egy... teljes kritika»

 
Ms. Akárki   2019. 07. 28.

0

Nagyon furcsa és groteszk, olykor ijesztő film ahogy a hullát megszemélyesíti az eltévedt pasas és úgy bánik vele és azt is hiszi hogy még élő. Pedig már elkezd bomlásnak indulni lassan mire kikecmereg az erdőből és megmentik. Daniel Radcliff miatt néztem meg de nem bántam meg.

 
erahurka   2018. 08. 14.

0

Valami alpári baromságra számítottam, aztán egész jó darab lett belőle. Polgárpukkasztó művészfilm ami nem való mindenkinek, talán ezért is van annyira lehúzva, mert Harry Potter miatt sokan olyanok is megnézték, akiket más színésszel kicsit sem érdekelt volna.

 
Zsceeeka   2017. 11. 13.

0

Nekem nagyon bejött a film. Túl kell lépni a fingós poénokon (ami azért visszatér párszor), de ezeken túl van egy mélyebb tartalma is a filmnek, ami igencsak szomorú. Én szerettem ezt a furcsa köntösbe bújtatott drámát. Színészek 5 csillagosok.

 
lauralaura   2019. 01. 16.

0

Az a cuki, szép, kedves, barátságos film volt, amit szívesen nézel meg a barátaiddal. Meg akkor is ha szomorú vagy, mert akkor tényleg jó állapotba hoz. Az a jó benne, hogy nem akarja az agyadat szét tanítani mindenféle becsületes dologgal. Meg egy kicsit elrugaszkodik a valóságtól.

 
koricapito   2018. 09. 24.

0

Amikor leültem megnézni ezt a filmet, még nem tudtam, hogy mire számítsak. Két jó színész, egy ismeretlen író/rendező páros, egy furcsa humorú vígjátékot sejtető előzetes. Az ilyen kombinációk ritkán végződnek jól, viszont ennek köszönhetően nem volt... több»

A film összbevétele 4 935 501 dollár volt (imdb.com).

 

Az időnként gyerekes humorának (különösen a fingós poénoknak) köszönhetően rengeteg néző elhagyta a mozit a vetítés alatt, amikor a 2016-os Sundance Filmfesztiválon bemutatták.

(koricapito)
 

A fenyőerdős jeleneteket a Kaliforniában található Sequoia Nemzeti Parkban forgatták.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film költségvetése körülbelül 3 millió dollár volt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film bemutatója a 2016-os Sundance Filmfesztiválon volt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Paul Dano karakterének neve (Hank Thompson) egy finom utalás Tom Hanks nevére, aki egy hasonló tematikájú filmben, a Számkivetettben volt főszereplő.

(ArpiHajdu és Réci)