Új filmmel jelentkezik az Az ember, aki mindent tudott készítői, Dan Kwan, Daniel Scheinert. Megérkezett az Everything Everywhere All at Once előzetese.

Ha valaki nem ismerné, annak csupán érintőlegesen jegyezzük meg, hogy a 2016-ban megjelent Az ember, aki mindent tudott film volt az, amelyben Daniel Radcliffe egy vízihullát alakított, aki meglehetősen sajátos módon kommunikált az élőkkel.

De lapozzunk is tovább, mivel az Everything Everywhere All at Once teljesen más elképzelésen alapul. A történet szerint egy idő hölgy egy egészen őrült kaland kellős közepén találja magát, miután azzal kénytelen szembesülni, hogy csak úgy tudja megmenteni a világot, ha további párhuzamos univerzumokat fedez fel.

Senki se lepődjön meg azon, ha így első olvasatra kicsit meredeken hangzik a sztori, a film tervek szerint 2022. márciusában jelenik meg, a főbb szerepekben pedig Jamie Lee Curtis, Michelle Yeoh, James Hong, Audrey Wasilewski, Jonathan Ke Quan, Anthony Molinari és Stephanie Hsu lesznek láthatóak.