Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Minden. Mindenhol. Mindenkor (2022)

Everything Everywhere All at Once
Filmadatlap
 
32
Szereplők
15
Vélemények
15
Képek
4
Videók

Galéria (15)

Tallie Medel
Stephanie Hsu
Michelle Yeoh
Stephanie Hsu
James Hong
Jonathan Ke Quan
Michelle Yeoh
Jamie Lee Curtis
Michelle Yeoh
Jamie Lee Curtis
Michelle Yeoh
Jonathan Ke Quan
Jamie Lee Curtis
Michelle Yeoh
Stephanie Hsu
Jonathan Ke Quan
Michelle Yeoh
Michelle Yeoh
Jamie Lee Curtis
Michelle Yeoh

Videók (4)

 
Lóri Ádámcsik   2022. 12. 20.

legújabb vélemény

0

Az ötlet kiváló, egyedi és hangulatos. A kivitelezés már kevésbé fogyasztható számomra. A film felénél már elvesztettem a fonalat és az érdeklődést. Ha rövidebb lett volna a film, talán jobban tetszik.

 
Sabnock Sanatory   2022. 07. 15.

a nap véleménye

6
Ha kell, mindenhol elmondom!!!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Először, mikor kikapcsoltam a filmet, csak ízlelgettem, vajon mit is láttam, mit is értettem meg belőle? Dan Kwan és Daniel Sheinert rendezték a filmet és a forgatókönyvet is ők írták, és egyben ők is rendezték a filmet. Michelle Yeoh pedig eszmélet... teljes kritika»

9
 
Lubi   2022. 05. 21.

1
Van élet a dimenziónkon túl?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A Marvel népszerű multiverzum-koncepciója nézők millióival szerettette meg a párhuzamos dimenziók ötletét, az ebben rejlő filmes lehetőségeket mégis egy kis költségvetésű, független film aknázta ki maradéktalanul. A Minden. Mindenhol. Mindenkor egyút... teljes kritika»

 
Eastern79   2022. 04. 23.

0
Így kell filmet csinálni

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Dan Kwan és Daniel Sheinert rendező-forgatókönyvíró páros második nagyjátékfilmje nem alaptalanul aratott osztatlan sikert a tengerentúli kritikusok körében. Olyan audiovizuális élményt nyújt, amit garantáltan soha, de soha nem fogsz elfelejteni. Mul... teljes kritika»

 
fankbringa   2022. 05. 06.

0
Mosó Meiling Mágikus Meséje a Megrögzöttségről

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Képzeld el a Felhőatlaszt, ami generációkon átívelő mesét mond arról, hogy minden mindennel összefügg. Képzeld el a Mátrixot, ami leírja, hogy amit gondolsz magadról, az csupán egy szelete az igazságnak. Utána tedd bele az egészet egy mosógépbe és képzeld azt, hogy bármelyik mosógépből kiveheted az eredményt. Tisztán, egyértelműen és könnyen fogyasztható formában. Ezzel az ígérettel csábított a moziba az előzetes. Ami valójában fogadott, az a főhős ámokfutása, hogy felismerje mennyire fontos a jin és jang egyensúlya, hogy Joy (Öröm) nevű lánya hordozza magában a keserű pusztulást. A filmben végig harcolnak. Mindenki másért. A főhősünk a vállalkozásáért, a férje pedig a beteljesedésért. Nem csoda, ha a végén senki sem kapja meg, amire vágyott, de legalább megértették, hogy miért fontosak a kapcsolataik. Kinek ajánlom a filmet? Aki bírja a kínai stílust, szereti a csihi-puhit és a sci-fi meséket. Mindenki szuperhős, aki a saját maga teremtette ellenséggel harcol. Itt csak földön született kiválasztottak vannak, akik sokat bénáznak, de végül túlélik.

 
Fikatours_blogger   2022. 10. 24.

0
Rémálom

Nem mondom, a filmnek van egy íve: amikor már azt hiszed, ennél nagyobb baromságot nem lehet kitalálni, rátesznek egy lapáttal.

 
Murphyyy   2022. 07. 16.

0

Biztosan velem van a baj, mert erről a filmről meg csak jót olvasok. Az első kb. félórát még azt mondom, hogy élveztem is, sőt, teljesen izgatottá váltam, hogy húúú ez még jó is lehet, mivel ilyet kb. még nem is láttam. :D Aztán valahogy minden a fej... több»

1

A film 36 132 070 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 21 462 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Amikor Joy találkozik Evelynnel az erdőben, a fegyvere folyamatosan változtatja a formáját. A másodperc töredékéig Oscar-díjjá alakul a kezében.

(csd)
 

Ke Huy Quan első nagyobb szerepe 20 év után.

(csd)
 

Abban az univerzumban, amelyben Evelyn filmsztár, valós felvételeket használtak fel Michelle Yeoh-ról.

(csd)
 

A film szinopszisát egészen az első előzetes megjelenéséig igyekeztek titokban tartani a készítők, így csak annyit lehetett tudni a cselekményről, hogy "egy nő megpróbálja befizetni az éves adót".

(csd)
 

Dan Kwan és Daniel Scheinert második közös filmje a 2016-ban megjelent Az ember, aki mindent tudott után.

(csd)
 
A Minden, mindenhol mindenkor nem találja fel a spanyolviaszt. A már bejáratott, más művekből összeollózott elemeket használja fel újra és vegyíti eredményesen. Bő kétórás szórakozásnak megfelel, ám földindulást generáló, kiemelkedő klasszikusnak kevés. több»
 
“Minden lehet kung-fu” - hangzik el Dan Kwan és Daniel Scheinert (röviden: the Daniels) legújabb filmjében. A Minden mindenhol mindenkor ezt pedig szó szerint is veszi. A műdildókorbácsból a lányod el nem fogadásából és saját kisiklott életedből is lehet kung-fu. És mindez mindig mindenhol mindenkor működik. több»
 
A párhuzamos dimenziók koncepciója a sci-fik és szuperhősképregények egyik alaptoposzából mára a mainstream filmgyártás univerzumépítő trendjévé duzzadt. A Minden, mindenhol, mindenkor összes elemét láttuk már, mégis virtuóz hévvel licitálja túl a multiverzumokat építő Marvel és DC filmjeit. több»