Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Minden. Mindenhol. Mindenkor (2022)

Everything Everywhere All at Once
Filmadatlap
 
32
Szereplők
6
Vélemények
15
Képek
3
Videók

Galéria (15)

Tallie Medel
Stephanie Hsu
Michelle Yeoh
Stephanie Hsu
James Hong
Jonathan Ke Quan
Michelle Yeoh
Jamie Lee Curtis
Michelle Yeoh
Jamie Lee Curtis
Michelle Yeoh
Jonathan Ke Quan
Jamie Lee Curtis
Michelle Yeoh
Stephanie Hsu
Jonathan Ke Quan
Michelle Yeoh
Michelle Yeoh
Jamie Lee Curtis
Michelle Yeoh

Videók (3)

 
Lubi   2022. 05. 21.

legújabb vélemény

1
Van élet a dimenziónkon túl?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A Marvel népszerű multiverzum-koncepciója nézők millióival szerettette meg a párhuzamos dimenziók ötletét, az ebben rejlő filmes lehetőségeket mégis egy kis költségvetésű, független film aknázta ki maradéktalanul. A Minden. Mindenhol. Mindenkor egyút... teljes kritika»

 
Eastern79   2022. 04. 23.

0
Így kell filmet csinálni

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Dan Kwan és Daniel Sheinert rendező-forgatókönyvíró páros második nagyjátékfilmje nem alaptalanul aratott osztatlan sikert a tengerentúli kritikusok körében. Olyan audiovizuális élményt nyújt, amit garantáltan soha, de soha nem fogsz elfelejteni. Mul... teljes kritika»

 
Moze   2022. 04. 22.

1
KÖTELEZŐ!

Egy olyan film, amit sokáig emlegetni fognak, joggal. Zseniális rendezés, sűrű mondanivaló, mindez humoros köntösben.

 
macuska   2022. 04. 21.

1

Oké, nálam ez a film teljesen betalált. Amolyan elborult sztori, de minden művészi szenvelgéstől mentes. Én imádtam.

 
Gyula   2022. 04. 23.

1

Az tuti, hogy ez az utóbbi évek legeszementebb filmje, ismerve a rendezők előző filmjét már tudtam, hogy ez sem lesz más. Szerintem kihagyhatatlan, pörgős, zseniális alkotás.

 
fankbringa   2022. 05. 06.

0
Mosó Meiling Mágikus Meséje a Megrögzöttségről

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Képzeld el a Felhőatlaszt, ami generációkon átívelő mesét mond arról, hogy minden mindennel összefügg. Képzeld el a Mátrixot, ami leírja, hogy amit gondolsz magadról, az csupán egy szelete az igazságnak. Utána tedd bele az egészet egy mosógépbe és képzeld azt, hogy bármelyik mosógépből kiveheted az eredményt. Tisztán, egyértelműen és könnyen fogyasztható formában. Ezzel az ígérettel csábított a moziba az előzetes. Ami valójában fogadott, az a főhős ámokfutása, hogy felismerje mennyire fontos a jin és jang egyensúlya, hogy Joy (Öröm) nevű lánya hordozza magában a keserű pusztulást. A filmben végig harcolnak. Mindenki másért. A főhősünk a vállalkozásáért, a férje pedig a beteljesedésért. Nem csoda, ha a végén senki sem kapja meg, amire vágyott, de legalább megértették, hogy miért fontosak a kapcsolataik. Kinek ajánlom a filmet? Aki bírja a kínai stílust, szereti a csihi-puhit és a sci-fi meséket. Mindenki szuperhős, aki a saját maga teremtette ellenséggel harcol. Itt csak földön született kiválasztottak vannak, akik sokat bénáznak, de végül túlélik.

A film 28 698 975 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 16 461 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Amikor Joy találkozik Evelynnel az erdőben, a fegyvere folyamatosan változtatja a formáját. A másodperc töredékéig Oscar-díjjá alakul a kezében.

(csd)
 

Ke Huy Quan első nagyobb szerepe 20 év után.

(csd)
 

Abban az univerzumban, amelyben Evelyn filmsztár, valós felvételeket használtak fel Michelle Yeoh-ról.

(csd)
 

A film szinopszisát egészen az első előzetes megjelenéséig igyekeztek titokban tartani a készítők, így csak annyit lehetett tudni a cselekményről, hogy "egy nő megpróbálja befizetni az éves adót".

(csd)
 

Dan Kwan és Daniel Scheinert második közös filmje a 2016-ban megjelent Az ember, aki mindent tudott után.

(csd)
 
A Minden, mindenhol mindenkor nem találja fel a spanyolviaszt. A már bejáratott, más művekből összeollózott elemeket használja fel újra és vegyíti eredményesen. Bő kétórás szórakozásnak megfelel, ám földindulást generáló, kiemelkedő klasszikusnak kevés. több»
 
A párhuzamos dimenziók koncepciója a sci-fik és szuperhősképregények egyik alaptoposzából mára a mainstream filmgyártás univerzumépítő trendjévé duzzadt. A Minden, mindenhol, mindenkor összes elemét láttuk már, mégis virtuóz hévvel licitálja túl a multiverzumokat építő Marvel és DC filmjeit. több»
 
Dan Kwan és Daniel Scheinert filmjének címe egyáltalán nem hazudik. Annyi minden van benne, hogy azt képtelenség egy cikkben leírni. Kaotikusnak, zavarosnak és szétesőnek kellene lennie, ehelyett azonban végig érthető és élvezhető. Egy túltolt mestermű. több»