Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
49%

A Lecsap csapat (2021)

Thunder Force
Filmadatlap
 
29
Szereplők
14
Vélemények
14
Képek
2
Videók

Galéria (14)

Octavia Spencer
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Octavia Spencer
Melissa McCarthy
Octavia Spencer
Melissa McCarthy
Octavia Spencer
Bobby Cannavale
Jason Bateman
Bobby Cannavale
Melissa McCarthy
Octavia Spencer
Melissa McCarthy

Videók (2)

 
belavagyok   2021. 10. 27.

legújabb vélemény

1

Melissa McCarthy remek komika, de ezt a filmet még ő sem tudta elvinni a hátán. Octavia Spencertől pedig jobban szeretem a drámát. Feledhető film.

 
Artemisia   2021. 04. 14.

a nap véleménye

7
Melissa McCarthy fullba nyomja a kretént...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Melissa McCarthy és Ben Falcone immár ötödik korcs gyermekét üdvözölhetjük a roppant kreatív magyar címmel ellátott A Lecsap csapat személyében. A házaspár eddigi közös munkái palettájának ismeretében már előzetesen is sejthetjük, mire számíthatunk..... teljes kritika»

 
stevepisti   2021. 04. 11.

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Kb. az első félóráig bíztam benne, hogy lehet még ebből valami, de aztán elveszítettem a reményt. Többnyire erőltetett, kínos poénok végig, könnyen kiszámítható történettel. A gonosz karakterek borítékolhatók az első perctől kezdve, így ez sem okozot... több»

 
7ETEDIK   2021. 04. 10.

2

Melissa M. neve majdnem mindig garancia a kínos és szánalmas vígjátékokra, most sem okozott csalódást. Ennél már csak a magyar fordítás röhejesebb.

 
Aki_megmondja_a_tutit Nézhetetlen  2021. 04. 23.

1
Ilyen gyenge filmet...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Sajnos volt bátorságom megnézni ezt a filmet. Nem is igazán lehet besorolni, mivel kevés minőségi poén, vicces szituáció (maga a film hemzseg az erőltetett poénoktól, vontatott viccektől, szinte már szánalmas párbeszédektől, de ezeket nem lehet humorosnak minősíteni), ezért vígjáték nem lehet, akcióhoz túl gagyi, nincs elég adrenalinfokozó jelenet, sci-finek borzasztó (tudományos elemeket használt, de mind csak áldefiníció volt). A film egész jól indult, izgalmasan vezették fel, a karaktereket is jól megismerhettük, de amint beindult a "cselekmény", az egész film elromlott. A laborba beérve egy nagyon kínos 10 percet élhettünk át, ahol a párbeszédek csak azért kellettek, hogy kitöltsék az ürességet. Egyáltalán nem volt életszerű, hogy "véletlenül" bement a fejlesztőlaborba, "véletlenül" összefogdosott mindent a kérésnek ellentmondva, és "véletlenül" bejuttatta magába a szert, amitől a szuperképességei kezdtek kialakulni. Amikor a szuperhőscsapat bevetésre indult, és el kellett volna hárítania a szupergonoszok támadását, akkor pedig a főhős elkezdett flörtölni a gonosszal, és elképzelte, ahogyan (egyébként rettenetesen kínosan) elkezdtek táncolni. A főgonosz nagyon gyerekes volt, csakúgy, mint az egész film. Aki jót akar magának, az nézzen valami mást...

 
Kazydo   2021. 08. 16.

0
Miért?

Melissa jó színész, humoros is, de nem értem, hogy miért erőlteti ezt a stílust. Egyre trébbek a filmek, amikben játszik. Lassan nem fogom már megnézni a nevével fémjelzett alkotásokat. Tele van a film erőltetett "poénokkal", kínosan rossz jelenetekkel (pl. a Rákkal való tánca). Bár nem ez volt életem legrosszabb filmje, de nem fogom újra megnézni soha, az már biztos.

 
babybandita   2021. 04. 10.

3

Borzasztóan túltolt, erőltetett poénok vannak benne, és konkrétan irritált Melissa állandó visítozása. Mintha végig ordítva beszélt volna. Nem tudom, milyen eredeti nyelven, de a magyar szinkron is szörnyű.

 

2019. március 29-én jelentette be a Netflix hivatalosan, hogy zöld utat adott a projektnek.

(hp)
 

A film forgatása 2019. szeptember 25-én kezdődött meg Atlantában, Georiga államban.

(hp)
 

A filmet Melissa McCarthy férje, Ben Falcone írta és rendezte.

(jakedave)
 
Az elhízáshoz köthető humorfaktor elkendőzni igyekezett, de abszolút jelenlévő és érezhető problémája tágabb kontextusban vizsgálva is tetten érhető. több»
 
Van a filmgyártásnak egy sokak által jogosan megvetett, de mások által pedig igencsak kedvelt, keskeny sávja: az „annyira rossz, hogy már jó” filmeké. Ami régebben csak alkotói szándék nélkül vált bűnös szórakozást kínáló szemétté, azt manapság már akár neves alkotók is megpróbálják sajátságosan újraértelmezve rekreálni, hogy a camp esztétikában fürdőzve fogalmazzanak meg az extremitásokig kitolt műfaj- és/vagy társadalomkritikát (pl. Koldus puskával), vagy éppen csak azért, hogy így tisztelegjenek fiatalkori hatásaik előtt (Tarantino és Rodriguez Grindhouse filmje, vagy a Kung-Fury). több»
 
Fárasztó, elcsépelt humor, és ami a legrosszabb, hogy a kreativitás és a minimális törekvés halvány nyomait sem lehet felfedezni. több»