Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
49%

A Lecsap csapat (2021)

Thunder Force
Filmadatlap
 
29
Szereplők
11
Vélemények
14
Képek
2
Videók
 
Artemisia   2021. 04. 14.

legújabb vélemény a nap véleménye

4
Melissa McCarthy fullba nyomja a kretént...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Melissa McCarthy és Ben Falcone immár ötödik korcs gyermekét üdvözölhetjük a roppant kreatív magyar címmel ellátott A Lecsap csapat személyében. A házaspár eddigi közös munkái palettájának ismeretében már előzetesen is sejthetjük, mire számíthatunk..... teljes kritika»

 
babybandita   2021. 04. 10.

3

Borzasztóan túltolt, erőltetett poénok vannak benne, és konkrétan irritált Melissa állandó visítozása. Mintha végig ordítva beszélt volna. Nem tudom, milyen eredeti nyelven, de a magyar szinkron is szörnyű.


 
HETEDIK   2021. 04. 10.

1

Melissa M. neve majdnem mindig garancia a kínos és szánalmas vígjátékokra, most sem okozott csalódást. Ennél már csak a magyar fordítás röhejesebb.

 
Rea387147   2021. 04. 11.

0

Élvezhető, vicces film, feltöltve egy kis akcióval és egy kis szuperhősködéssel. Megtöltve a nagy kedvenc színészeimmel.

 
stevepisti   2021. 04. 11.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Kb. az első félóráig bíztam benne, hogy lehet még ebből valami, de aztán elveszítettem a reményt. Többnyire erőltetett, kínos poénok végig, könnyen kiszámítható történettel. A gonosz karakterek borítékolhatók az első perctől kezdve, így ez sem okozot... több»

 
Eastern79   2021. 04. 11.

0
Harmatgyenge szuperhősök

Melissa McCarthy legújabb filmje borzalmas kritikákat kapott, pedig az utóbbi filmjei közül ez sikerült a legnézhetőbbre. Az már régóta nyilvánvaló, hogy ami a komikának működött a sorozatokban, valahogy nem jön össze a nagyjátékfilmekben. Ezúttal azonban az "annyira rossz, hogy az már jó" formula imitt-amott aktiválódott, például a Jason Batemannel közös jeleneteik és a színész karaktere is annyira abszurd, önmaga paródiája, hogy az már vicces, főleg attól, hogy a rendező valószínűleg komolyan gondolta ezt a kínlódást. McCarthynak viszont jól állnak az akciójelenetek, meglehet, többre vinné ezen a vonalon, de az is lehet, a rendezővel kellene hanyagolnia a közös munkát, élete párja ugyanis vagy a szakmához nem ért, vagy a feleségét nem ismeri, Melissa ennél ugyanis sokkal többre képes. Az viszont rejtély, hogy Octavia Spencer mit keres ebben a filmben. Minden hibája ellenére egyszer azért nézhető, nem tragikusan rossz, nem is jó, én inkább furcsának mondanám. Vígjátéknak viszont nem, mert talán kétszer, ha elnevettem magam, de legalább az alpári humort mellőzték.

 
Oliver   2021. 04. 13.

0

Olvasom itt a hozzászólásokat, de szerintem kicsit szigorúak vagytok. Nincs ezzel a filmmel akkora baj, laza kis vígjáték, ami nem akar sokat, csak egy kicsit kikapcsolni, és szerintem ez sikerül is neki. Nem, nem az évtized, de még csak nem is az év vígjátéka, de egynek abszolút elmegy.

Galéria (14)

Octavia Spencer
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Octavia Spencer
Melissa McCarthy
Octavia Spencer
Melissa McCarthy
Octavia Spencer
Bobby Cannavale
Jason Bateman
Bobby Cannavale
Melissa McCarthy
Octavia Spencer
Melissa McCarthy

Videók (2)

 

2019. március 29-én jelentette be a Netflix hivatalosan, hogy zöld utat adott a projektnek.

(hp )
 

A film forgatása 2019. szeptember 25-én kezdődött meg Atlantában, Georiga államban.

(hp )
 

A filmet Melissa McCarthy férje, Ben Falcone írta és rendezte.

(jakedave )
 
Megtekintés: Falcone rendezéseinek minősége emelkedő vonalat mutat, mert ez a komédia - már majdnem vígjáték - már karcolja a 45%-ot is, persze csak szerintem. Márpedig, ha így javul, akkor előfordulhat, hogy a jövőben látni fogok egy olyan McCarthy mozit tőle, amire ki merem jelenteni, hogy tetszett! több»
 
Van a filmgyártásnak egy sokak által jogosan megvetett, de mások által pedig igencsak kedvelt, keskeny sávja: az „annyira rossz, hogy már jó” filmeké. Ami régebben csak alkotói szándék nélkül vált bűnös szórakozást kínáló szemétté, azt manapság már akár neves alkotók is megpróbálják sajátságosan újraértelmezve rekreálni, hogy a camp esztétikában fürdőzve fogalmazzanak meg az extremitásokig kitolt műfaj- és/vagy társadalomkritikát (pl. Koldus puskával), vagy éppen csak azért, hogy így tisztelegjenek fiatalkori hatásaik előtt (Tarantino és Rodriguez Grindhouse filmje, vagy a Kung-Fury). több»
 
Fárasztó, elcsépelt humor, és ami a legrosszabb, hogy a kreativitás és a minimális törekvés halvány nyomait sem lehet felfedezni. több»