Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
46%

A Lecsap csapat (2021)

Thunder Force
Filmadatlap
 
29
Szereplők
17
Vélemények
14
Képek
2
Videók

Galéria (14)

Octavia Spencer
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Octavia Spencer
Melissa McCarthy
Octavia Spencer
Melissa McCarthy
Octavia Spencer
Bobby Cannavale
Jason Bateman
Bobby Cannavale
Melissa McCarthy
Octavia Spencer
Melissa McCarthy

Videók (2)

 
JRD   2022. 04. 11.

legújabb vélemény

1
Attól, hogy átlagos, még jól szórakoztam...

Egy humoros film, mely szórakozásra tökéletes. Nagy monológokat, magvas gondolatokat ne várj tőle... Amolyan fricska a szuperhősfilmeknek. Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!

 
Artemisia   2021. 04. 14.

a nap véleménye

7
Melissa McCarthy fullba nyomja a kretént...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Melissa McCarthy és Ben Falcone immár ötödik korcs gyermekét üdvözölhetjük a roppant kreatív magyar címmel ellátott A Lecsap csapat személyében. A házaspár eddigi közös munkái palettájának ismeretében már előzetesen is sejthetjük, mire számíthatunk..... teljes kritika»

 
HE7EDIK   2021. 04. 10.

2

Melissa M. neve majdnem mindig garancia a kínos és szánalmas vígjátékokra, most sem okozott csalódást. Ennél már csak a magyar fordítás röhejesebb.

 
stevepisti   2021. 04. 11.

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Kb. az első félóráig bíztam benne, hogy lehet még ebből valami, de aztán elveszítettem a reményt. Többnyire erőltetett, kínos poénok végig, könnyen kiszámítható történettel. A gonosz karakterek borítékolhatók az első perctől kezdve, így ez sem okozot... több»

 
Eastern79   2021. 04. 11.

0
Harmatgyenge szuperhősök

Melissa McCarthy legújabb filmje borzalmas kritikákat kapott, pedig az utóbbi filmjei közül ez sikerült a legnézhetőbbre. Az már régóta nyilvánvaló, hogy ami a komikának működött a sorozatokban, valahogy nem jön össze a nagyjátékfilmekben. Ezúttal azonban az "annyira rossz, hogy az már jó" formula imitt-amott aktiválódott, például a Jason Batemannel közös jeleneteik és a színész karaktere is annyira abszurd, önmaga paródiája, hogy az már vicces, főleg attól, hogy a rendező valószínűleg komolyan gondolta ezt a kínlódást. McCarthynak viszont jól állnak az akciójelenetek, meglehet, többre vinné ezen a vonalon, de az is lehet, a rendezővel kellene hanyagolnia a közös munkát, élete párja ugyanis vagy a szakmához nem ért, vagy a feleségét nem ismeri, Melissa ennél ugyanis sokkal többre képes. Az viszont rejtély, hogy Octavia Spencer mit keres ebben a filmben. Minden hibája ellenére egyszer azért nézhető, nem tragikusan rossz, nem is jó, én inkább furcsának mondanám. Vígjátéknak viszont nem, mert talán kétszer, ha elnevettem magam, de legalább az alpári humort mellőzték.

 
belavagyok   2021. 10. 27.

1

Melissa McCarthy remek komika, de ezt a filmet még ő sem tudta elvinni a hátán. Octavia Spencertől pedig jobban szeretem a drámát. Feledhető film.

 
jfruzsi97   2022. 01. 20.

0

Nagyon gyenge, tele kínos és erőltetett poénokkal. Talán a feléig bírtam nézni.

 

2019. március 29-én jelentette be a Netflix hivatalosan, hogy zöld utat adott a projektnek.

(hp)
 

A film forgatása 2019. szeptember 25-én kezdődött meg Atlantában, Georiga államban.

(hp)
 

A filmet Melissa McCarthy férje, Ben Falcone írta és rendezte.

(jakedave)
 
Az elhízáshoz köthető humorfaktor elkendőzni igyekezett, de abszolút jelenlévő és érezhető problémája tágabb kontextusban vizsgálva is tetten érhető. több»
 
Van a filmgyártásnak egy sokak által jogosan megvetett, de mások által pedig igencsak kedvelt, keskeny sávja: az „annyira rossz, hogy már jó” filmeké. Ami régebben csak alkotói szándék nélkül vált bűnös szórakozást kínáló szemétté, azt manapság már akár neves alkotók is megpróbálják sajátságosan újraértelmezve rekreálni, hogy a camp esztétikában fürdőzve fogalmazzanak meg az extremitásokig kitolt műfaj- és/vagy társadalomkritikát (pl. Koldus puskával), vagy éppen csak azért, hogy így tisztelegjenek fiatalkori hatásaik előtt (Tarantino és Rodriguez Grindhouse filmje, vagy a Kung-Fury). több»
 
Fárasztó, elcsépelt humor, és ami a legrosszabb, hogy a kreativitás és a minimális törekvés halvány nyomait sem lehet felfedezni. több»