Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
46%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
17
Vélemények
14
Képek
2
Videók

Vélemények: A Lecsap csapat (2021)

 
JRD   2022. 04. 11.

legújabb vélemény

1
Attól, hogy átlagos, még jól szórakoztam...

Egy humoros film, mely szórakozásra tökéletes. Nagy monológokat, magvas gondolatokat ne várj tőle... Amolyan fricska a szuperhősfilmeknek. Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!

 
Artemisia   2021. 04. 14.

a nap véleménye

7
Melissa McCarthy fullba nyomja a kretént...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Melissa McCarthy és Ben Falcone immár ötödik korcs gyermekét üdvözölhetjük a roppant kreatív magyar címmel ellátott A Lecsap csapat személyében. A házaspár eddigi közös munkái palettájának ismeretében már előzetesen is sejthetjük, mire számíthatunk..... teljes kritika»


 
HE7EDIK   2021. 04. 10.

2

Melissa M. neve majdnem mindig garancia a kínos és szánalmas vígjátékokra, most sem okozott csalódást. Ennél már csak a magyar fordítás röhejesebb.

 
stevepisti   2021. 04. 11.

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Kb. az első félóráig bíztam benne, hogy lehet még ebből valami, de aztán elveszítettem a reményt. Többnyire erőltetett, kínos poénok végig, könnyen kiszámítható történettel. A gonosz karakterek borítékolhatók az első perctől kezdve, így ez sem okozot... több»

 
Eastern79   2021. 04. 11.

0
Harmatgyenge szuperhősök

Melissa McCarthy legújabb filmje borzalmas kritikákat kapott, pedig az utóbbi filmjei közül ez sikerült a legnézhetőbbre. Az már régóta nyilvánvaló, hogy ami a komikának működött a sorozatokban, valahogy nem jön össze a nagyjátékfilmekben. Ezúttal azonban az "annyira rossz, hogy az már jó" formula imitt-amott aktiválódott, például a Jason Batemannel közös jeleneteik és a színész karaktere is annyira abszurd, önmaga paródiája, hogy az már vicces, főleg attól, hogy a rendező valószínűleg komolyan gondolta ezt a kínlódást. McCarthynak viszont jól állnak az akciójelenetek, meglehet, többre vinné ezen a vonalon, de az is lehet, a rendezővel kellene hanyagolnia a közös munkát, élete párja ugyanis vagy a szakmához nem ért, vagy a feleségét nem ismeri, Melissa ennél ugyanis sokkal többre képes. Az viszont rejtély, hogy Octavia Spencer mit keres ebben a filmben. Minden hibája ellenére egyszer azért nézhető, nem tragikusan rossz, nem is jó, én inkább furcsának mondanám. Vígjátéknak viszont nem, mert talán kétszer, ha elnevettem magam, de legalább az alpári humort mellőzték.

 
belavagyok   2021. 10. 27.

1

Melissa McCarthy remek komika, de ezt a filmet még ő sem tudta elvinni a hátán. Octavia Spencertől pedig jobban szeretem a drámát. Feledhető film.

 
jfruzsi97   2022. 01. 20.

0

Nagyon gyenge, tele kínos és erőltetett poénokkal. Talán a feléig bírtam nézni.

 
Rea387147   2021. 04. 11.

0

Élvezhető, vicces film, feltöltve egy kis akcióval és egy kis szuperhősködéssel. Megtöltve a nagy kedvenc színészeimmel.

 
Fikatours_blogger   2021. 12. 26.

0
Nem vártam sokat a filmtől, azt meg is kaptam

Jól indult a történet, helyenként még vicces is, aztán elkezdtem feszengeni a fotelban, végül azon kaptam magam, hogy egyre sűrűbben megyek ki sörért. Az egy percre jutó poénok száma megcsappant, az akciójelenetek többsége a C kategóriát sem éri el. A pozitív karakterek egyike sem váltott ki szimpátiát, és a fő gonosznál sem éreztem, hogy csapnám agyon szívlapáttal. "Ollókezű Ozárkpapa" figuráját meg nem is igazán értettem, minek bele.

 
szoljhozzam   2021. 12. 21.

0

Olyan feledhető film lett, pedig sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle.

 
babybandita   2021. 04. 10.

3

Borzasztóan túltolt, erőltetett poénok vannak benne, és konkrétan irritált Melissa állandó visítozása. Mintha végig ordítva beszélt volna. Nem tudom, milyen eredeti nyelven, de a magyar szinkron is szörnyű.

 
Kazydo   2021. 08. 16.

0
Miért?

Melissa jó színész, humoros is, de nem értem, hogy miért erőlteti ezt a stílust. Egyre trébbek a filmek, amikben játszik. Lassan nem fogom már megnézni a nevével fémjelzett alkotásokat. Tele van a film erőltetett "poénokkal", kínosan rossz jelenetekkel (pl. a Rákkal való tánca). Bár nem ez volt életem legrosszabb filmje, de nem fogom újra megnézni soha, az már biztos.

 
Sonny   2021. 04. 10.

0

Ja, a kövéres viccek tényleg nagyon humorosak 2021-ben... ja, nem! Hát a humor sok mindent jelent, de azt, amit ebben a filmben látni, azt nem igazán.

 
Dada   2021. 04. 09.

0

Ben Falcone egy újabb szemetet hozott össze, nem tudom, kit sajnáljak jobban, Melissa McCarthyt, aki egyébként bizonyította már, hogy bőven több van benne az ilyen szerepeknél, vagy a zseniális Octavia Spencert. Ez a film kínos mindkettőjük számára, de fáj annak is, aki nézi.

 
Oliver   2021. 04. 13.

0

Olvasom itt a hozzászólásokat, de szerintem kicsit szigorúak vagytok. Nincs ezzel a filmmel akkora baj, laza kis vígjáték, ami nem akar sokat, csak egy kicsit kikapcsolni, és szerintem ez sikerül is neki. Nem, nem az évtized, de még csak nem is az év vígjátéka, de egynek abszolút elmegy.

 
Turon   2021. 04. 12.

0

Melissa McCarthy már megint nem vicces, miért nem lepődök meg ezen? Ha azt mondom erre a filmre, hogy felejthető, akkor még mindig nagyon-nagyon finoman fogalmaztam...

 
Scanian   2021. 04. 11.

0

Hogy egy klasszikust idézzek, nem jó, nem tragikus. Sokat ne várjatok tőle, ezt így leszögezném, de háttérzajnak megteszi rakodás, vasalás, mosogatás vagy efféle közben. Láttunk már ilyet milliószor, A Lecsap csapat pedig semmivel sem emelkedik ki az átlagból.