Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
60%

Tini nindzsa teknőcök (2014)

Teenage Mutant Ninja Turtles
Filmadatlap
 
31
Szereplők
37
Vélemények
70
Képek
8
Videók
 
sammy88   2020. 08. 30.

legújabb vélemény

Kedvenceim gyalázása

Borzalmas kinézetük van és a stílusukon is lehetett volna mit csinálni. Sajnos kikapcsoltam félúton, mert számomra nézhetetlen volt. A kedves szuperhőseimből ronda csatornaszörnyeket csináltak.. és ez a javított változatuk, mi lett volna ha az eredeti terveket tartják meg?

 
mamiéstöti2   2017. 05. 02.

Nagyon jó film, gyerekkorom klasszikusa. Nagyon jó grafikai megoldásokkal és egyéni alakításokkal valamint a már jól megszokott teknőcös humorral fűszerezve.


 
Shelby07   2018. 01. 11.

Nem volt szörnyen rossz, de nekem nem igazán nyerte el a tetszésemet. A mese amiről mintázták sokkal jobb és látványilag meg történetileg is nagyot akartak alkotni, de szerintem nem sikerült. Persze egyszer meg lehet nézni, de ennyi.

 
Orosz István   2016. 05. 24.

Nem volt rossz. Bevezetésnek megfelelt remélem a második rész már többet fog ennél kinálni. Előzetes alapján igen úgyhogy várom, hogy felülmúlja.Teknőcök jól kivannak dolgozva, a zúzó is kicsit robotikus de tetszik nagyon. Alkotói szabadság nem kell ... több»

 
Thibo84   2016. 06. 15.

Nem tetszik a tekik eredet története, és az sem, hogy April O’Neil-t egy ennyire szétszórt, törtető, élhajhásznak állítják be. Ezeket leszámítva, egy kellemes akciófilmnek tartom.

 
NGN   2020. 01. 17.

Ultragáz CGI teknőcök, kiforgatott sztori az eredetihez képest, és egy felesleges Megan Fox. Ezt így ebben a formában nem lett volna szabad elkészíteni. Gyatra film.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 28.

Kellemes meglepetés volt ez a film. Régen a meséket nagyon szerettük és az előzetesek alapján úgy tűnt hogy harmat gyenge lesz de tévedtem. Klassz kis nosztalgia volt:)

William Fichtner

A film összbevétele 485 004 754 dollár volt (imdb.com).

 

Noel Fisher (Michelangelo) 1984-ben született, ugyanabban az évben, amikor először adták ki a teknősökről szóló képregényt.

(Thibo84)
 

Zúzó sisakjának a kialakítása egyértelműen hasonlít Grimlockra a Transformers: A kihalás korában (2014). Mind két filmet Michael Bay rendezte.

(Thibo84)
 

2015-től a film költségvetése a legmagasabb a franchise-ban. Meghaladta az összes többi film költségvetését.

(Thibo84)
 

April szerelme Casey Jones lett volna a filmben, de eltávolították a történetből, hogy nagyobb hangsúlyt fektessenek a teknősök eredetére. Helyébe Vernon Fenwick, April munkatársa lépett, aki sokkal ésszerűbb döntés volt.

(Thibo84)
 

Ez az első TMNT film, amelyben Baxter Stockmant felbukkan, azonban csak néhány másodpercig. A folytatásban kiemelkedőbb szerepet kap.

(Thibo84)
 

Taran Killam a TMNT hatalmas rajongója, és sikeresen lobbizott azért, hogy szerepet kapjon a filmben.

(Thibo84)
 

Pete Ploszek (Leonardo) és Jeremy Howard (Donatello) gyermekkoruk óta hatalmas TMNT rajongók.

(Thibo84)
 

Megan Fox a film forgatása kezdetén jött rá, hogy két hete terhes, ezért némi jelmezváltozást kellett eszközölni a növekvő hasa elrejtéséhez.

(Thibo84)
 

A VFX vezetője, Pablo Helman szerint a teknősök fizikai megjelenése a sportolókéra hasonlít: Leonardo mint egy birkózó, Donatello mint egy kosárlabda játékos, Raph mint egy rögbi játékos, Mikey egy kicsi futballista.

(Thibo84)
 

Szecska japán kultúra iránti érdeklődése eredetileg a laboratóriumban, a televízió megfigyelésével indult volna el. Ezt a koncepciót aztán eltávolították, mert túlságosan túlzásnak tartották.

(Thibo84)
 
Mese a négy teknősről, akik kimásztak a terráriumból, harcba szálltak a gonosszal és nyertek. Látványos akciójelenetek gyerekek és felnőttek örömére, természetesen rendkívül családbarát körülmények között. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.