Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
61

Tini nindzsa teknőcök (2014)

Teenage Mutant Ninja Turtles
Filmadatlap
 
31
Szereplők
36
Vélemények
70
Képek
8
Videók
William Fichtner
 
NGN   2020. 01. 17.

legújabb vélemény

Ultragáz CGI teknőcök, kiforgatott sztori az eredetihez képest, és egy felesleges Megan Fox. Ezt így ebben a formában nem lett volna szabad elkészíteni. Gyatra film.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 02.

Nagyon jó film, gyerekkorom klasszikusa. Nagyon jó grafikai megoldásokkal és egyéni alakításokkal valamint a már jól megszokott teknőcös humorral fűszerezve.


 
Shelby07   2018. 01. 11.

Nem volt szörnyen rossz, de nekem nem igazán nyerte el a tetszésemet. A mese amiről mintázták sokkal jobb és látványilag meg történetileg is nagyot akartak alkotni, de szerintem nem sikerült. Persze egyszer meg lehet nézni, de ennyi.

 
Orosz István   2016. 05. 24.

Nem volt rossz. Bevezetésnek megfelelt remélem a második rész már többet fog ennél kinálni. Előzetes alapján igen úgyhogy várom, hogy felülmúlja.Teknőcök jól kivannak dolgozva, a zúzó is kicsit robotikus de tetszik nagyon. Alkotói szabadság nem kell indig az eredetinél leragadni mert az évek telnek az időő változik, és nem biztos hogy már megállja a helyét.

 
Thibo84   2016. 06. 15.

Nem tetszik a tekik eredet története, és az sem, hogy April O’Neil-t egy ennyire szétszórt, törtető, élhajhásznak állítják be. Ezeket leszámítva, egy kellemes akciófilmnek tartom.

 
Mese a négy teknősről, akik kimásztak a terráriumból, harcba szálltak a gonosszal és nyertek. Látványos akciójelenetek gyerekek és felnőttek örömére, természetesen rendkívül családbarát körülmények között. több»

A film összbevétele 485 004 754 dollár volt (imdb.com).

 

Noel Fisher (Michelangelo) 1984-ben született, ugyanabban az évben, amikor először adták ki a teknősökről szóló képregényt.

(Thibo84)
 

Zúzó sisakjának a kialakítása egyértelműen hasonlít Grimlockra a Transformers: A kihalás korában (2014). Mind két filmet Michael Bay rendezte.

(Thibo84)
 

2015-től a film költségvetése a legmagasabb a franchise-ban. Meghaladta az összes többi film költségvetését.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.