Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
75
Filmadatlap
 
36
Szereplők
24
Vélemények
30
Képek
25
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Timon   2019. 11. 27.

legújabb vélemény

A két Infinity war-film között jó történetelmesélés volt.Bár a látvány jórészt pazar volt, a történet közepes, vagy felejtős.Egyszeri megtekintés azért valahogy így is megtért. 10/6

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 10. 19.

a nap véleménye

Ó kapitánynő, kapitánynőm!

Korunk képregényfilmes dömpingjében mindig üdítően hat, ha egy stúdió (legyen az akár a Marvel, akár a DC) megpróbál egy számára új és ingoványos területre tévedni, legyen az akár az első olyan mozi, melynek főszerepében egy színes bőrű szuperhőst láthatunk (Fekete Párduc), vagy az, ha egy szuperhősnő menti meg a világot (Wonder Woman). Persze, ha gonoszkodni akarok, akkor azt mondhatom, hogy az ilyen filmek elkészítése kiszámított kockázattal történik, hiszen a marketing gépezetnek, az egyre terebélyesedő képregényes rajongótábornak és a különböző karakterek popkulturális beágyazottságának köszönhetően egy-egy új szuperhős kánonba történő beemelése is rentábilis vállalkozásnak tekinthető. A... több»


 
Diesel   2019. 03. 28.

a nap véleménye

Az első bosszúálló

A film kapott hideget, meleget. Jól felépített és pörgős volt, egyáltalán nem voltak unalmas részek benne. Számomra kicsit idegesítő volt egy-két erőltetett poén. Ezzel amúgy a Thor Ragnarök részét is megmérgezték, és baromira elrontották vele. Valószínűleg a Bosszúállók Végjáték című film előtt szerettek volna egy kevésbé drámai hangvételű, kissé viccesebb, de annál komolyabb alkotást dobni a rajongóknak. Itt, a filmben azért megtartották azt az egészséges egyensúlyt. Véleményem szerint méltó Marvel film lett, és igenis kötelező darab a rajongóknak. Számos utalás van a többi Marvel filmre. Már önmagában ezért is érdemes legalább egyszer megnézni. Maga a történt jól felépített, nincsenek benne hézagok, még, ha a film közepén néha ezt is érezzük, azért a végére már kibontakoznak a dolgok. Nekem kimondottan tetszett, hogy kaptunk egy "gonosz" karaktert, aki a fő ellenség is a film elején, azonban a film folyamán szépen lassan fény derül rá, hogy valójában ki is az igazi rossz. Tetszett még ez a mini időutazás is, szerintem nagyon hangulatosan átadták az 1990-es éveket. Brie Larson szépen formálta meg Marvel Kapitány szerepét és igenis jól állt neki a makacs és legnagyobb erővel bíró hős karaktere. Nem bántam meg, hogy moziban néztem meg, és szerintem összességében igenis jó és élvezhető film lett. És ami még fontos, a végén várjatok, mert 2db bónusz jelent van :D

 
HETEDIK   2019. 03. 10.

Nagyon gyenge Marvel mozi, a sztori borzalmas, akcióból meg kevés van. Brie Larsonnak abszolút nem állt jól a karakter, egyáltalán mi akar lenni ez a szuperhős, Superman női változata? Nevetséges az egész, Samuel Jackson pedig elvállalta élete talán egyik legbénább szerepét. A cicus emel rajt még egy csillagot...

 
MMcFly2015   2019. 03. 15.

a nap véleménye

A Végtelen háború és a Végjáték közti töltelékfilm, ami hozza a kötelezőt

A képregények világában jómagam elvesznék... Annyit tudok róluk, amennyit a Marvel és a DC filmuniverzum megismertetett velünk. Így a Marvel Kapitány is csak egy új hős(nő) a MFU listáján, de a beharangozójáig egy kukkot nem hallottam a ,,létezéséről". Nyilván kulcsfontosságú a következő nagy durranáshoz, a hamarosan érkező Végjátékhoz. Ezt úgy fogalmaznám meg, hogy töltelékfilm (mint a Hangya, Fekete párduc, Doktor Strange), aminek majd csak később lesz nagyobb jelentősége, valamint jogosan számíthatunk arra, hogy nem is tud kitűnni az immáron 21 filmből álló szériából. Annyiból viszont különcebb a felvezetés, hogy ,,in medias res" módon, már a képességét birtokolva ismerhetjük meg a főhő... több»

 
A Marvel Kapitány ismételten új színt visz a Marvel már meglévő filmes univerzumába és talán az eddig legerősebb hőssel teszi mindezt. Igazi nosztalgia, humor és látványbomba, amit mindenképpen megéri megnézni! több»
 
Álmomban sem gondoltam volna, hogy pont egy ilyen fontos és érdekes karakter filmjét fogják elrontani, ami azért is dühítő, mert a Végjátékban fontos szerepe lehet majd Carol Denversnek. Valamint ez kicsit a rajongók arconköpése is, mivel a Marvel Kapitányba közel sem fektettek annyi energiát és kreativitást, mint a korábbi filmekbe. Olyan, mintha egy elfuserált Star Trek epizód lenne, ami már a 90-es években is ciki lett volna. A két stáblistás jelenet pedig feltette a koronát az egészre, komolyan azt hittem, hogy kiszúrom a szemem a szívószállal... több»
 
A Marvel tavaly óriási sikerrel szabadította rá a világra az első fekete főhősét, idén a nőkön a sor. Mindig üdítő új karaktert köszönteni a kánonban, ám az eredetsztorik nem kevés veszélyt is rejtenek magukban. Szerencsére a stúdiónál, úgy tűnik, még mindig eredményesek az ötletbörzék. több»

A film összbevétele 1 128 274 794 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 567 100 990 forintot termelt.

 

A Marvel producere, Kevin Fiege elmondta, hogy a történet a Vasember cselekménye előtt, az 1990-es években játszódik majd.

(hp)
 

A filmben egy cameó erejéig a jelenet felvételét nem sokkal követően elhunyt Stan Lee is feltűnik.

(hp)
 

A Marvel képregények történetében össszesen 8 különböző Marvel Kapitányt ismerhettek meg az olvasók. A filmben négyen tűnnek fel közülük: Carol Denvers (Ms. Marvel), Mar-Vell (Kree szuperhős), Khn'nr (Skrull szuperhős) és Monica Rambeu (aki később Pohtonra változtatta a nevét) édesanyja, Maria.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.