Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
75
Filmadatlap
 
36
Szereplők
25
Vélemények
30
Képek
24
Videók
 
Ákos Varga   2020. 02. 27.

legújabb vélemény

Nem tudom mások mit láttak, én egy idétlen csajt láttam erősnek feltüntetve, de egy pillanatig sem volt hiteles. Maga a film meg arról szólt, hogy van egy titkos létesítmény, egy menedék, aminek a hollétét a menedékben lakók rokononai meg akarják ismerni. Ez még lehetne akár jó is, de... a menedékből küldött egyetlen kódolt rádióüzenet a fajtársaknak, és megoldott volna minden. Ehelyett eltelt másfél óra, és a látványon kívül semmiről sem szólt. A Marvel univerzum legrosszabb filmje, és a színész a legrosszabb választás. Nem egy harcos nő, csak egy duci puha picsa. Ja még valami. Alakváltók is vannak, szuper. De mikor öltöznek át? Kijön a vízből szörfös szerkóban, majd öltöny, utána női ruha és így tovább. A ruhák is alakváltók? Ez akkora baromság, hogy már ekkor felálltam volna a moziban, de sajnos otthon néztem. Továbbá, egy szuper álcázott űrállomás, amit meglep az ellenség. Mi van? Nincs radar, közelség érzékelő, mozgás és/vagy hőérzékelő? Az űrben ez alapfelszerelés már most is, mert a meteoroktól is védekezni kell. Na ne, ez a film blődlik gyüjteménye.

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 10. 19.

a nap véleménye

Ó kapitánynő, kapitánynőm!

Korunk képregényfilmes dömpingjében mindig üdítően hat, ha egy stúdió (legyen az akár a Marvel, akár a DC) megpróbál egy számára új és ingoványos területre tévedni, legyen az akár az első olyan mozi, melynek főszerepében egy színes bőrű szuperhőst láthatunk (Fekete Párduc), vagy az, ha egy szuperhősnő menti meg a világot (Wonder Woman). Persze, ha gonoszkodni akarok, akkor azt mondhatom, hogy az ilyen filmek elkészítése kiszámított kockázattal történik, hiszen a marketing gépezetnek, az egyre terebélyesedő képregényes rajongótábornak és a különböző karakterek popkulturális beágyazottságának köszönhetően egy-egy új szuperhős kánonba történő beemelése is rentábilis vállalkozásnak tekinthető. A... több»


 
Diesel   2019. 03. 28.

a nap véleménye

Az első bosszúálló

A film kapott hideget, meleget. Jól felépített és pörgős volt, egyáltalán nem voltak unalmas részek benne. Számomra kicsit idegesítő volt egy-két erőltetett poén. Ezzel amúgy a Thor Ragnarök részét is megmérgezték, és baromira elrontották vele. Valószínűleg a Bosszúállók Végjáték című film előtt szerettek volna egy kevésbé drámai hangvételű, kissé viccesebb, de annál komolyabb alkotást dobni a rajongóknak. Itt, a filmben azért megtartották azt az egészséges egyensúlyt. Véleményem szerint méltó Marvel film lett, és igenis kötelező darab a rajongóknak. Számos utalás van a többi Marvel filmre. Már önmagában ezért is érdemes legalább egyszer megnézni. Maga a történt jól felépített, nincsenek benne hézagok, még, ha a film közepén néha ezt is érezzük, azért a végére már kibontakoznak a dolgok. Nekem kimondottan tetszett, hogy kaptunk egy "gonosz" karaktert, aki a fő ellenség is a film elején, azonban a film folyamán szépen lassan fény derül rá, hogy valójában ki is az igazi rossz. Tetszett még ez a mini időutazás is, szerintem nagyon hangulatosan átadták az 1990-es éveket. Brie Larson szépen formálta meg Marvel Kapitány szerepét és igenis jól állt neki a makacs és legnagyobb erővel bíró hős karaktere. Nem bántam meg, hogy moziban néztem meg, és szerintem összességében igenis jó és élvezhető film lett. És ami még fontos, a végén várjatok, mert 2db bónusz jelent van :D

 
HETEDIK   2019. 03. 10.

Nagyon gyenge Marvel mozi, a sztori borzalmas, akcióból meg kevés van. Brie Larsonnak abszolút nem állt jól a karakter, egyáltalán mi akar lenni ez a szuperhős, Superman női változata? Nevetséges az egész, Samuel Jackson pedig elvállalta élete talán egyik legbénább szerepét. A cicus emel rajt még egy csillagot...

 
dailyfilmsan   2019. 07. 14.

Ez kicsit gyengécskére sikeredett. Igaz előzmény film és egy igen sejtelmesen megjelenő karakterre derít világosságot de akkor is nem volt igazán marveles. Túl sok volt a duma kevés az akció és hát ahogy az szokott lenni belefutottak olyan előzményfilmes hibákba amibe tipikusn bele lehet. Személy szerint több teret adtam volna Marvel kapitánynak ha már ekkora erővel ruházták fel. Engem ez a film nem elégített ki meg kell nézni hogy egy egészt kapjunk de nem annyira nagy szám h a kedvencek közé kerüljön.

 
A Marvel Kapitány ismételten új színt visz a Marvel már meglévő filmes univerzumába és talán az eddig legerősebb hőssel teszi mindezt. Igazi nosztalgia, humor és látványbomba, amit mindenképpen megéri megnézni! több»
 
Álmomban sem gondoltam volna, hogy pont egy ilyen fontos és érdekes karakter filmjét fogják elrontani, ami azért is dühítő, mert a Végjátékban fontos szerepe lehet majd Carol Denversnek. Valamint ez kicsit a rajongók arconköpése is, mivel a Marvel Kapitányba közel sem fektettek annyi energiát és kreativitást, mint a korábbi filmekbe. Olyan, mintha egy elfuserált Star Trek epizód lenne, ami már a 90-es években is ciki lett volna. A két stáblistás jelenet pedig feltette a koronát az egészre, komolyan azt hittem, hogy kiszúrom a szemem a szívószállal... több»
 
A Marvel tavaly óriási sikerrel szabadította rá a világra az első fekete főhősét, idén a nőkön a sor. Mindig üdítő új karaktert köszönteni a kánonban, ám az eredetsztorik nem kevés veszélyt is rejtenek magukban. Szerencsére a stúdiónál, úgy tűnik, még mindig eredményesek az ötletbörzék. több»

A film összbevétele 1 128 274 794 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 567 100 990 forintot termelt.

 

A Marvel producere, Kevin Fiege elmondta, hogy a történet a Vasember cselekménye előtt, az 1990-es években játszódik majd.

(hp)
 

A filmben egy cameó erejéig a jelenet felvételét nem sokkal követően elhunyt Stan Lee is feltűnik.

(hp)
 

A Marvel képregények történetében össszesen 8 különböző Marvel Kapitányt ismerhettek meg az olvasók. A filmben négyen tűnnek fel közülük: Carol Denvers (Ms. Marvel), Mar-Vell (Kree szuperhős), Khn'nr (Skrull szuperhős) és Monica Rambeu (aki később Pohtonra változtatta a nevét) édesanyja, Maria.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.