Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
NA

Örökkévalók (2021)

Eternals
Filmadatlap
 
25
Szereplők
Vélemények
1
Képek
1
Videók

Galéria (1)

Videók (1)

 

A Kanári-szigeteken zajló forgatás során a forgatási helyszín közelében még mindig éles náci bombát találtak, ezért a teljes stábot (köztük Angelina Jolie-val és Richard Maddennel) evakuálni kellett.

(hp)
 

Az Örökkévalók Gemma Chan (Sersi) második Marvel filmje a Marvel kapitány után, melyben Minn-Ervát alakította.

(hp)
 

A Lauren Ridloff alakított Makkari az első siket szuperhős a mozivásznon.

(hp)
 

Kit Harrington és Richard Madden a Trónok harca nyolcadik és kilencedik sztárja, aki szerepet kapott egy Marvel produkcióban: Hannah John-Kamen - A Hangya és a Darázs (2018), Finn Jones és Jessica Henwick - Vasököl (2017), Iwan Rheon - Embertelenek (2017), Peter Dinklage - Bosszúállók: Végtelen háború (2018), Natalie Dormer és David Bradley - Amerika kapitány: Az első bosszúálló (2011).

(hp)
 

Kumail Nanjiani egy interjúban elmondta, hogy a rendező, Chloé Zhao a praktikus effekteket részesítette előnyben, és csak a lehető legritkább esetekben használt zöld hátteret az egyes jelenetek forgatásakor.

(hp)
 

Ez Dong-seok Ma első hollywoodi filmje.

(hp)
 

Az Örökkévalók az MCU első olyan filmje, melyben nem működött közre executive producerként a 2018-ban elhunyt Stan Lee.

(hp)
 

Az Örökkévalók a Marvel moziverzumának 25. filmje.

(hp)
 

A Marvel producere, Kevin Feige 2018 áprilisában jelentette be, hogy a stúdió elkészíti a Jack Kirby képregényén alapuló Örökkévalókat, mely a Marvel moziverzuma negyedik fázisának részeként érkezik majd a mozikba.

(hp)
 

Ez a Marvel moziverzumának első filmje, melyben egy nyíltan meleg szuperhős is feltűnik. A szóban forgó karaktert, Phastost Haaz Sleiman alakítja.

(hp)